Dodaj do ulubionych

ktore ksiazki Mastertona najstrrrrraszniejsze?

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.08.04, 11:27
Hejka wszystkim czytelnikom Mastertona! Na razie przeczytalam tylko Zakletych
(aaa, balam sie!), Szatanskie wlosy i kiedys, dawno temu Kostnice. Jakie
dalsze pozycje tego autora mozecie polecic? Tylko takie, przy ktorych kartka
leci za kartka, oddech zamiera i mozna czuc, jak dreszcze przechodza? Zapewne
Manitou?
Pozdro!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Alek Re: Katie Maguire IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 14:28
      • Gość: Albertus.pl Re: Katie Maguire IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 14:31
        Też polecam Katie Maguire
        www.albertus.pl/?d=produkt&id=456

Najśmieszniejszą - KOSTNICA
        www.albertus.pl/?d=produkt&id=379
        W dalszej kolejności jego książki o seksie :)
    • Gość: Jacek_Ś Re: ktore ksiazki Mastertona najstrrrrraszniejsze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 22:12
      Polecam Trans Śmierci, moim zdaniem to najlepsza książka Mastertona. Poza tym
      większość jego starszych książek jest bardzo ciekawa, te nowsze to już nie to.
      • Gość: Dory Re: ktore ksiazki Mastertona najstrrrrraszniejsze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.04, 15:13
        Oki doki, dzieki za podpowiedzi. Teraz cztam Wykletego, ach, fajna lekturka,
        mozna sie troche pobac:)
    • crazy.berserker Re: ktore ksiazki Mastertona najstrrrrraszniejsze 18.08.04, 15:46
      Masterton Mastertonowi nierówny np. Szatańskie włosy to straszna kicha a
      opowiadania z cyklu "Dwa tygodnie strachu" całkiem, całkiem....Poza tym z
      przykrością zauważam ża najnowsze produkcje GM już raczej śmieszą niż straszą
      (wspomniane wyżej szatańskie włosy) Polecam (choć nie namawiam)przestawienie
      się na książki Deana Koontza albo Stefcia Kinga-myślę że są bardziej
      poruszające.
      • Gość: Martynka Re: ktore ksiazki Mastertona najstrrrrraszniejsze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.04, 12:02
        Po czesci masz racje. Hmm, SZatanskie wlosy akurat mi sie podobaly, ale np.
        czytajac Aniola Jessici zastanawialam sie czy to czasem nie bajeczka dla
        niegrzecznych dzieci. Kurcze, to byla dopiero kicha! TEraz czytam Wykletego,
        nie narzekam, wrecz przeciwnie. A co do pozostalych autorow czytalam troche
        ksiazek (swietne Maska, Zimowy Ksiezyc Koontza, Bezsennosci Kinga nie
        doczytalam, nuuuudy!)
        Pozdro!
        • klarisa Re: ktore ksiazki Mastertona najstrrrrraszniejsze 20.08.04, 11:35
          Wojownicy Nocy bardzo wciągająca.Polecam bardzo:)
    • Gość: Alex Re: ktore ksiazki Mastertona najstrrrrraszniejsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 03:30
      Dla mnie najlepszy jest Manitou.
      Dawno to czytałem, ale naprawdę miałem gęsią skórkę.
      Bardzo fajny pomysł, żeby wykorzystać wierzenia Indian i wpleść to we
      współczesną Amerykę.
      Od pierwszej do ostatniej strony trzyma klimat i poziom. Polecam.
      Alex
    • Gość: monika_kot Re: ktore ksiazki Mastertona najstrrrrraszniejsze IP: *.icpnet.pl 22.08.04, 22:47
      Witam! Mastertony czytalam dosc dawno temu, do dzis pamietam ze najbardziej przerazil mnie
      "Wyklety", "Rutual" i "Sfinks"... Och i wiele opowiadan jest naprawde straszacych... Nie znam ostatnich
      ksiazek GM dlatego nie wypowiem sie w temacie czy wraz z wiekiem pisze coraz gorzej.... Pioerwsza
      powiescia jaka czytalam bylo oczywiscie Manitou i tez mnie niezle wystraszylo...:) Pozdrawiam!
    • karmilla Re: ktore ksiazki Mastertona najstrrrrraszniejsze 23.08.04, 12:00
      Jak dla mnie wszystkie książki Mastertona które czytałam, były strrrrrrrrasznie
      nudne, więc przyłączam się do tych, co radzili przerzucić się na Kinga czy
      Koontza
      • Gość: miguel Re: ktore ksiazki Mastertona najstrrrrraszniejsze IP: 195.114.160.* 23.08.04, 16:15
        Czarny Anioł bardzo mi się podobał, polecam.
        • Gość: Emilka Re: ktore ksiazki Mastertona najstrrrrraszniejsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 22:26
          Dla mnie najlepsza ksiazka to "Wyklęty" i ta skrzypiaca hustawka..... no i było
          o azteckim bostwie a to byl na te czasy moj konik ( tzn kultury
          prekolumbijsckie)
          • marija78 Re: ktore ksiazki Mastertona najstrrrrraszniejsze 24.08.04, 12:30
            Dla mnie tez "Wyklety", ale moze dlatego, ze byl to pierwszy horro w moim zyciu
            i balam sie potem przez tydzien spac:))Zadna pozniejsza ksiazka z tego gatunku
            nie zrobila na mnie takiego wrazenia (i dobrze:))
          • Gość: Dory Re: ktore ksiazki Mastertona najstrrrrraszniejsze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.08.04, 13:55
            NO, dolaczam sie do opinii o Wykletym. Przeczytalam prawie ze jednym tchem, ta
            skrzypiaca hustawka robila wrazenie. A jak sobie wyobrazam to azteckie bostwo,
            to mnie ciarki przechodza. Teraz czytam Manitou, dopiero zaczelam, ale juz jest
            tajemniczo i strasznie...
    • Gość: tommy Re: ktore ksiazki Mastertona najstrrrrraszniejsze IP: 80.51.234.* 31.08.04, 13:08
      mnie się podobało Tengu i taki horror, który dzieje się w Warszawie
      • kaprysia Re: ktore ksiazki Mastertona najstrrrrraszniejsze 31.08.04, 13:10
        Manitou - pierwsza, najlepsza.
        • Gość: Dory Re: ktore ksiazki Mastertona najstrrrrraszniejsze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.08.04, 20:06
          No, podzielam opinie, ze w Manitou Masterton popisal sie swoim kunsztem
          pisarskim. Czytalo sie jednym tchem. Teraz chyba zabiore sie za polecanych
          Wojownikow nocy i Tengu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka