Dodaj do ulubionych

"normalna" klasa

02.06.10, 14:58
Mam w klasie "koleżankę" która ostatnio odebrała mi chłopaka, nastawiła prawie całą klasę
przeciwko mnie itp. Moja klasa traktuje ją jak jakiegoś guru którego słuchają (nienormalne
no nie?) Jakbyście się spytali mojej klasy każdego z osobna czy kiedykolwiek cokolwiek im
zrobiła to każdy by odpowiedział że tak, ale jakbyście się spytali czy potrafią jej się
postawić to nikt (oprócz mnie i mojej najlepszej przyjaciółki) nie powiedziałby że tak... Dla
mnie to nienormalne i ja walczę o swoje ale ona już przekracza pewne granice... Ostatnio
narobiła świństwa moim koleżanką z klasy i kazała ich mamą powiedzieć że to ja zrobiłam i
7 matek przyszło lub dzwoniło do szkoły, a ja i moja najlepsza przyjaciółka
wylądowałyśmy u pani wice dyrektor... crying Tłumaczyłyśmy jej że to nie my ale my 2
przeciwko tylu osobą... Co ja mam z tym zrobić??? zaniedługo wakacje ale ja już boję się
wrócić do szkoły we wrześniu...
Obserwuj wątek
    • marzatka Łał. 02.06.10, 15:02
      Wg. mnie to dziewczyna jest taką cholerną idiotką, że dać jej w pysk i odejść.

Idź do swojej mamy, przedstaw tą sytuację. Niech ona na wywiadówce głośno o tym
      powie, i jak mamy usłyszą, jak ich córki są traktowane to wkurzą się na tą
      dziewczyną.

Druga opcja to ta, że jesteś nielubiana, bo nie jesteś na czasie. Może jesteś
      zacofana? A ona jest po prostu silniejsza.

Może to w tobie leży problem?
    • katsuumi_17 Re: "normalna" klasa 02.06.10, 15:56
      Spróbuj sprawić, żeby ludzie przestali lizać jej tyłek. Jeśli nie chcesz wracać do tej szkoły,
      to ją zmień (albo klasę).
    • caterina97 Re: "normalna" klasa 21.06.10, 09:46
      sama nie wiem jak ci pomóc . . .
      nie można ich ignorować , bo to dość poważne skoro nasyłają na Ciebie rodziców .
      Na twoim miejscu powiedziałabym o wszystkim rodzicom , którzy poszliby do
      wychowawcy i pani dyrektor . to powinno załagodzić sprawę , a dyrektorka wezwać
      rodziców tej "guru" do waszej szkoły na rozmowę .
    • sing_ing Re: "normalna" klasa 15.07.10, 23:19
      Nie zmieniaj szkoły ani nic...ona sama tego chce więc staw jej czoła oraz całej
      swojej klasie...a jak nie dasz rady to walnij ją i pokaż kto tu rządzi...cool
      • avrilkaskate Re: "normalna" klasa 15.07.10, 23:31
        jeszcze dwa lata temu miałam podobną sytuację (ale nie aż tak !) tylko,że teraz z upływem
        czasu to się zmieniło i ta dziewczyna już nikim nie rządzi i prawie nikt jej nie lubi smile
        • fantabuu Re: "normalna" klasa 15.07.10, 23:35
          moze w tobie lezy problem
          niewiem niewiem . ;*
    • xxlilyxx Re: "normalna" klasa 16.07.10, 00:02
      łoł. prawie jak u mnie. tyle, że większość ludzi z mojej klasy widzi jaka to
      lafirynda, ale ogółem w szkole jest królooową. -.-
    • karolina20 Re: "normalna" klasa 16.07.10, 00:21
      nie daj się jej a jak ona ci takie świństwa a robi to ty jej tez powodzenia
    • titka Re: "normalna" klasa 16.07.10, 13:41
      Miałam tak w podstawówce .. Tyle,że to były 4 dziewczyny na mnie ... Jakoś sobie
      poradziłam.. Sapałam czasami lub je olewałam xD
    • kazymuu Re: "normalna" klasa 03.08.10, 10:16
      zmień klasę z przyjaciółką albo jeszcze pogadaj z dyrektorem.
      • loczek151 Re: "normalna" klasa 04.08.10, 18:37
        Ja miałam podobną sytuację rok temu, to była jedna dziewczyna i jej najlepsza
        przyjaciółka. Poniżały mnie przez jakiś czas, ale znalazłam poparcie w jakiś
        nieznajomych dziewczynach z innej klasy, które widziały całą scenkę i
        powiedziały jej wychowawczyni. Ja ci radzę pogadać z wychowawczynią i z
        rodzicami, by oni i nauczycielka poruszyli tę sprawę na radzie, lub porozmawiali
        z rodzicami dziewczyny. I to nie jest tak że w tobie leży problem. I tak
        podziwiam cie, że próbujesz się bronić no i dobrze że masz przyjaciółkę. Nie
        martw się prędzej czy później ludzie wielbiący "guru" przejrzą na oczy, więc to
        nie będzie trwało wiecznie.
    • behemociara Re: "normalna" klasa 04.08.10, 18:44
      Rozpie...ją o asfalt i wrzuć do rowu.
    • mika999 Re: "normalna" klasa 05.08.10, 16:11
      Wiesz jak ta dziewczyna jest taka wpływowa to powiedz twojej mamie aby
      przeniosła Cie do innej klasy na następny rok i zapytaj się twoich naj koleżanek
      czy przeniosłyby się z tobą.
      Mi się wydaje że to jest najlepsze rozwiązanie... Nie ma po co kłócić się z
      takimi ludźmi...
      Ale ona też może nastawić twoją nową klasę przeciwko tobie.. ale wtedy powiedz
      mamie żeby coś z tym zrobiła np. porozmawiała z dyrektor bo wiadomo że mamuśki
      innych dziewczyn w twojej klasie nie uwierzą ci bo będą zbyt zapatrzone w swoje
      ukochane córeczki...

smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka