Dodaj do ulubionych

wywiad z Rosiewiczem

13.11.14, 23:37
Przeczytałem ostatnio wywiad-rzekę z Andrzejem Rosiewiczem pt. "Od niewoli do niewoli" i muszę powiedzieć, że sporo się przy tym uśmiechałem. Zastanawiam się czy Rosiewicz jeszcze występuje? Zrobił na mnie wrażenie fajnego gościa. Czytał to ktoś może jeszcze i chciałby się podzielić jakąś swoją uwagą?
Obserwuj wątek
    • asiak44 Re: wywiad z Rosiewiczem 16.11.14, 20:07
      A jaki jest tytuł tej książki?
      • grzesiek655 Re: wywiad z Rosiewiczem 16.11.14, 21:46
        Od niewoli do niewoli
    • Gość: gość portalu Re: wywiad z Rosiewiczem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.14, 20:35
      Ostatnio występował w programie Młynarskiej, zrobił z siebie niezłego pajaca - homofoba.
    • pavvka Re: wywiad z Rosiewiczem 17.11.14, 10:58
      I w tej książce też opowiada jaki za komuny był biedny i prześladowany? Bo kiedy czytałem jakiś wywiad z nim kilka lat temu, to mi najbardziej podpadło.
      • Gość: phi Pieszczoch władzy IP: *.dynamic.chello.pl 24.12.14, 18:06
        Ten podlizuch władzy prześladowany ? Kto występował przed Gorbaczowem, bywał na Kubie a teraz prześladowany. Tia.
        • marek.zak1 Re: Pieszczoch władzy 24.12.14, 22:41
          Gość portalu: phi napisał(a):

> Ten podlizuch władzy prześladowany ? Kto występował przed Gorbaczowem, bywał na > Kubie a teraz prześladowany. Tia.

Pogubił sie facet, tak jak i Pietrzak. Ich czas minął i stad frustracje.
    • autumna Re: wywiad z Rosiewiczem 26.12.14, 11:33
      Jak lubicie tego rodzaju wspominki, polecam Smolenia "Niestety wszyscy się znamy". Ciekawe, nieco smutne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka