Dodaj do ulubionych

S@motność w sieci

IP: 212.180.161.* 27.09.04, 18:26
Czym sie różni S@motność w sieci od Tryptyku???
Obserwuj wątek
    • bobofruit99 Re: S@motność w sieci 27.09.04, 18:31
      Ilością fatalnie napisanych bzdur... google się popsuło?
      • xxoliwkaxx Re: S@motność w sieci 27.09.04, 18:45
        bobofruit99 napisał:

> Ilością fatalnie napisanych bzdur... google się popsuło?
        no ciekawe co Ty czytasz? :[

dzis bylam wlasnie w EMPIKu i przeglądałam te ksiązke, W Tryptyku są dodatkowo
        recenzje czytelnikow (naprawde fajnie) Tryptyk kosztuje tylko 2 zł wiecej
        szczerze polecam

pozdr :)
        • bobofruit99 Re: S@motność w sieci 27.09.04, 18:59
          > no ciekawe co Ty czytasz? :[
          ostatnio? głównie Peipera i Miłobędzką, a wieczorami tradycyjnie Hegla
          • me_stranded Re: S@motność w sieci 27.09.04, 19:17
            Rzadko tu bywam, może zbyt rzadko. Ale dzisiaj chciało mi się zatrzymać.
            Masz jakieś problemy bobofruit99?
            Kompleksy masz z pewnością. Impotencja? Zbyt krótki członek? Nie chcą Cię
            przyjąć do pracy na kasie w Hit lub w Biedronce?
            Nie rozgonisz ich Heglem...
            • bobofruit99 Re: S@motność w sieci 27.09.04, 20:32
              Mam problemy z s@amotnością... w sieci :)))
              • xxoliwkaxx Re: S@motność w sieci 27.09.04, 22:43
                hehehe no tak bobofruit (super soczek dla małych bobasów) a 99 to pewnie Twój
                rocznik? problemy z S@motnością w sieci? to juz TWÓJ problem

pozdr :]
                • true_oveja Re: S@motność w sieci 28.09.04, 13:33
                  ?????
                  nie rozumiem, o co chodzi w tej wymianie zdań? jeżeli o to że się personalnie
                  atakuje kogoś, komu się nie podobała samotność w sieci to ja chętnie też
                  posłucham o tym że mam okres albo że jestm brzydka i nikt mnie nie chce nawet
                  kijem dotknąć, bo S@motność... to jeden z większych gniotów jakie czytałam... ;P

pozdrawiam wszystkich umiejących prowadzić _merytoryczne_ dyskusje ;)
                • Gość: natalia Re: S@motność w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 13:10
                  nie rozumiem tego... "samotnosc..." to gniot i grafomania moim zdaniem. Czy to znaczy, ze mam problemy z osobowoscia, psychika, kontaktami z rodzicami, klopoty w szkole, a z mezem sie zaraz rozwiode, bo za malo subtelna jestem i nie zrozumiem jego skomplikowanych problemow wewnetrznych i rozdrapow, ktore ma na pewno jako prawdziwy facet?
    • Gość: an Re: S@motność w sieci IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 10.10.04, 21:43
      S@motność od Tryptyku rozni sie glownie post - epilogiem!!!
      Odnośnie uwag krytycznych wysuniętych wobec tej książki... fakt, Wisniewski ma
      tu grfomańskie ciągoty, ale mnie nimi rozłożył na łopatki i zatopił we łzach.
      Jak nikt potrafi bazować na ludzkich uczuciach. I naprawdę świetnie zna
      kobiety... Książkę uwielbiam, mimo że nie jest to literatura najwyższych
      lotów... Wszystko jest na szczęście dla ludzi i u mnie stoi sobie Wiśniewski
      obok np. Prousta, Puiga czy Czechowa:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka