Gość: Gosia IP: 212.180.161.* 27.09.04, 18:26 Czym sie różni S@motność w sieci od Tryptyku??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bobofruit99 Re: S@motność w sieci 27.09.04, 18:31 Ilością fatalnie napisanych bzdur... google się popsuło? Odpowiedz Link Zgłoś
xxoliwkaxx Re: S@motność w sieci 27.09.04, 18:45 bobofruit99 napisał: > Ilością fatalnie napisanych bzdur... google się popsuło? no ciekawe co Ty czytasz? :[ dzis bylam wlasnie w EMPIKu i przeglądałam te ksiązke, W Tryptyku są dodatkowo recenzje czytelnikow (naprawde fajnie) Tryptyk kosztuje tylko 2 zł wiecej szczerze polecam pozdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
bobofruit99 Re: S@motność w sieci 27.09.04, 18:59 > no ciekawe co Ty czytasz? :[ ostatnio? głównie Peipera i Miłobędzką, a wieczorami tradycyjnie Hegla Odpowiedz Link Zgłoś
me_stranded Re: S@motność w sieci 27.09.04, 19:17 Rzadko tu bywam, może zbyt rzadko. Ale dzisiaj chciało mi się zatrzymać. Masz jakieś problemy bobofruit99? Kompleksy masz z pewnością. Impotencja? Zbyt krótki członek? Nie chcą Cię przyjąć do pracy na kasie w Hit lub w Biedronce? Nie rozgonisz ich Heglem... Odpowiedz Link Zgłoś
bobofruit99 Re: S@motność w sieci 27.09.04, 20:32 Mam problemy z s@amotnością... w sieci :))) Odpowiedz Link Zgłoś
xxoliwkaxx Re: S@motność w sieci 27.09.04, 22:43 hehehe no tak bobofruit (super soczek dla małych bobasów) a 99 to pewnie Twój rocznik? problemy z S@motnością w sieci? to juz TWÓJ problem pozdr :] Odpowiedz Link Zgłoś
true_oveja Re: S@motność w sieci 28.09.04, 13:33 ????? nie rozumiem, o co chodzi w tej wymianie zdań? jeżeli o to że się personalnie atakuje kogoś, komu się nie podobała samotność w sieci to ja chętnie też posłucham o tym że mam okres albo że jestm brzydka i nikt mnie nie chce nawet kijem dotknąć, bo S@motność... to jeden z większych gniotów jakie czytałam... ;P pozdrawiam wszystkich umiejących prowadzić _merytoryczne_ dyskusje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: S@motność w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 13:10 nie rozumiem tego... "samotnosc..." to gniot i grafomania moim zdaniem. Czy to znaczy, ze mam problemy z osobowoscia, psychika, kontaktami z rodzicami, klopoty w szkole, a z mezem sie zaraz rozwiode, bo za malo subtelna jestem i nie zrozumiem jego skomplikowanych problemow wewnetrznych i rozdrapow, ktore ma na pewno jako prawdziwy facet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: S@motność w sieci IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 10.10.04, 21:43 S@motność od Tryptyku rozni sie glownie post - epilogiem!!! Odnośnie uwag krytycznych wysuniętych wobec tej książki... fakt, Wisniewski ma tu grfomańskie ciągoty, ale mnie nimi rozłożył na łopatki i zatopił we łzach. Jak nikt potrafi bazować na ludzkich uczuciach. I naprawdę świetnie zna kobiety... Książkę uwielbiam, mimo że nie jest to literatura najwyższych lotów... Wszystko jest na szczęście dla ludzi i u mnie stoi sobie Wiśniewski obok np. Prousta, Puiga czy Czechowa:))) Odpowiedz Link Zgłoś