IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 14:43
Slyszeliscie ze otwieraja nowy punkt TOTO-MIX na Szekspira? NIe wiem jak wy, ale ja sie bardzo ciesze, bo jestem zapalonym graczem i do tej pory musialem smigac az na Marymoncka jak chcialem puscic kuponik.
A podobo ma tam byc i Cyfra, wiec i meczyki bedzie mozna ogladac. Rewelacja!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: klaudia Re: TOTO-MIX czy zakład pogrzebowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:33
      byłam dziś na szekspira i pytałam sie koleżaniki co tam otwierają. I nie jest
      prawda że punkt TOTOLOTKA tylko zakład pogrzebowy. Widziałam sama, że to bedzie
      zakład pogrzebowy. Zdziwiłam sie, że mieszkancy tego budynku zgodzili sie
      zamieszkac pod zakładem pogrzebowym.
      • Gość: Zoooooombi Re: TOTO-MIX czy zakład pogrzebowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:41
        Zakład pogrzebowy? Rewelacja, tylko czy tani? I po jaką cholerę telewizja z
        Cyfrą? Transmisje z pogrzebu? Fuj ...
      • randolff Re: TOTO-MIX czy zakład pogrzebowy 23.02.06, 18:32
        Zakład pogrzebowy to coś innego niż kostnica. Zwłok trzymać tam nie będą. Po
        prostu biuro tylko, że dziwnie udekorowane w pogrzebowe akcesoria.
      • Gość: pokrybala Re: TOTO-MIX czy zakład pogrzebowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 23:49
        Gość portalu: klaudia napisał(a):
        Zdziwiłam sie, że mieszkancy tego budynku zgodzili sie
        > zamieszkac pod zakładem pogrzebowym.

Powiem ci, Klaudio, ze mieszkańcy blokou (a Ty także) bedą kiedyś musieli się
        zgodzić na więcej - każdy kiedys zamieszka nie tylko nad zakładem pogrzebowym
        ale nawet na cmentarzu
        • wyborcza19 To skandal !!!! 24.02.06, 12:41
          Byłem dzis w administracji i potwierdzono mi,że otwiera sie tam zakład
          pogrzebowy !
          Ludzie musimy coz z tym zrobic !!! nie mozemy sie zgodzic na to aby ktos tam
          otwierał zakład pogrzebowy !!!!

zenon k.
          • roody102 Re: To skandal !!!! 24.02.06, 13:10
            Ale dlaczego?
            Przeciez nie otwieraja Wam pod oknami krematorium, tylko biuro, gdzie w ciszy i
            spokokju ludzie beda zalatwiac swoje trudne i bolesne sprawy. Cial Wam tam
            zwozic nie beda. Karawan na parkingu to dla Was problem?
            • wyborcza19 Re: To skandal !!!! 24.02.06, 13:15
              jest problem ulczka wąska sam nie mam gdzie czasami postawic mojego auta a tu
              jeszcze intetresancji i karawany. Mysle, że cena mieszkan w tej klatce spadnie
              o polowe !!!!
              z.k
              • roody102 Re: To skandal !!!! 24.02.06, 13:34
                A jakby otworzyli tam sklep spozywczy to by nie bylo samochodow dostawczych?
                Kazda dzialanosc sie z tym wiaze. Zaklad pogrzebowy jest jak kazda inna. No moze
                z ta roznica, ze z tego kazdy kiedys bedzie korzystal.
    • wyborcza19 Protest 24.02.06, 18:02
      Prosze Panstwa dzis i jutro o godzinie 20.00 bede chodził po mieszkaniach i
      zbierał podpisy pod protestem do społdzielni ! Musimy zablokować otwarcie tego
      zakładu pogrzebowego !!!!

Mysle, ze to musi byc nasz a obwatelsak inicjatywa ! nie bojmy sie powiedzieć
      nie zakładom pogrzebowym w naszym bloku !

Z.K.
      • Gość: pavulon Re: Protest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 18:12
        Mieszkańcy tego bloku i okolicznych powinni wiedzieć, że za tym zakładem stoi
        słynny łódzki przedsiębiorca mający swego czasu sporo znajomości w tamtejszym
        pogotowiu ratunkowym. Będzie się działo.
      • Gość: oburzona Re: Protest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 18:16
        dzisiaj wracam do domu bardzo puźno, a też chcę zaprotestować. gdzie mam się
        zgłosić.
        precz z truposzami!!!
        joanna m.
        • wyborcza19 Re: Protest 24.02.06, 18:22
          Prosze Panstwa ! wszystko spokojnie. Kady sie wpisze. Juz przed chwilą do mych
          dzwi zadzwoniła młoda kobieta - sąsiadka. Juz pierwszy wpis mamy.
          Proszę Panstwa - tych ktorych dzis nie moze byc w domu. Jutro około godziny
          11.00 bede siedzial w samochodzie marki Ford Siera kolor srebny metalik i bede
          zbierałdalsze podpisy pod protestem.

Jestem gotów nawet na blokade drogi jesli karawany zaczna podjezdzac !!!!!

zenon. K.
          • toyamoja Re: Protest - Ludzie oszaleliscie 24.02.06, 18:30
            Lepperiade chcecie urządzac ?

Zenon k. to jakis flustrat. co on chce od biznesu pogrzebowego ?
            chociaż jego rodzina bedzie miał blisko jak przyjdzie jego życu kres.

ludzie opamietajcie sie

• wyborcza19 Re: Protest - Ludzie oszaleliscie 24.02.06, 18:44

O przepraszam ja głosuje na PO. Uważam, że niewolno komuś ubliżac. Mam 68 lat
              to prawda. Mysle, ze jestem rozpoznawalny na ul. Szekspira. Juz byłem autorem
              wielu inicjatyw lokalnych. wieloma sprawami np. na Żoliborzu zainteresowałe
              prase lokalna. Jestem w stałym kontakcie z INformatorem Zoliborza. Ludzie nie
              mozemy sie poddawac i zgadzac na zakład pogrzebowy !!!!!

z.k.

p.ś nie znosze wody ! i tym bardziej zeglarstwa, nurkowania, pływania i morza
            • Gość: zainteresowany Re: Protest - Ludzie oszaleliscie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 18:56
              a ty paranoja gdzie ty mieszkasz, że się wtrącasz. jak by tobie pod oknem
              otworzyli budę z której truchło waliło by smrodem od rana do wieczora to pewno
              byś była gotowa płeć zmienić by zostać Zenonem i protestować.
              a jeśli ci chodzi o lepperiadę to, żebyś wiedziała, jak nic nie pomoże to
              osobiście się do niego zgłoszę po pomoc. chociaż jeśli chodzi o poglądy
              polityczne to zawsze bliski mi był ś.p. premier Mazowiecki. (ostatnio nie
              głosowałem)
              • toyamoja Re: Protest - Ludzie oszaleliscie 24.02.06, 18:59
                Kiedy Mazowiecki zmarł ? Boze ludzie wielcy tak szybko odchodza.
                • wyborcza19 Re: Protest - Ludzie oszaleliscie 24.02.06, 19:03
                  Ludzie pewnie ten zakład mieszał przy pogrzebie Mazowieckiego, pewni człowiek
                  mogłby dłuzej jeszcze pożyc.

Precz z Kakładem pogrzebowym na szekspira.
                  • Gość: tutejszy Re: Protest - Ludzie oszaleliscie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 19:11
                    stawiam 10 do 1 że będą następni. Panie Zenonie, koniecznie z tym do
                    Informatora Ż. Mają tam świetnego dziennikarza śledczego Łukasza T.
                    • wyborcza19 Re: Protest - Ludzie oszaleliscie 24.02.06, 19:16
                      Tak tak Pan Topolski to młody zdolny dzienikarz. Nie znam go osobiscie ale
                      czytam czesto ma sprawne pióro. Teraz ja czytam jedynie informator. polecam
                      artykuł p o WSM i takich tam innych sprawach.

www.infzoliborza.waw.pl

za posrednictwem foru goraco pozdrawiam redaktora naczelnego Zbigniewa
                      Dupczeńskieg
                      • roody102 Re: Protest - Ludzie oszaleliscie 01.03.06, 12:30
                        Macie racje, niepotrzebnie to skasowalem - przeciez tak pieniacki watek z
                        przywolaniem tej, pozal sie Boze, gazetki sam za siebie mowi. Ludzie, nie dajcie
                        sie zwariowac jakims oszolomom - zastanowcie sie w czym Wam przeszkadza ten
                        zaklad? Przeciez z Waszego punktu widzenia to lepsze niz sklep, bo to zwykle
                        biuro tak naprawde.
                        • wilson05 Re: Protest - Ludzie oszaleliscie 01.03.06, 12:59
                          > Ludzie, nie dajcie
                          > sie zwariowac jakims oszolomom - zastanowcie sie w czym Wam przeszkadza ten
                          > zaklad?
                          He he, tutaj jakis pan/pani tak wesolo ze soba rozmawia pod roznymi nickami, a
                          ty mu/jej watek kasujesz... ;)
                          Choc z drugiej strony moze i slusznie, w koncu to nie jest prywatne forum, jak
                          ta osoba chce ze soba porozmawiac niech gada do lustra, a nie spamuje ;)
                          • toyamoja Re: Protest - Ludzie oszaleliscie 01.03.06, 15:36
                            wilson05 napisał:

> > Ludzie, nie dajcie
                            > > sie zwariowac jakims oszolomom - zastanowcie sie w czym Wam przeszkadza t
                            > en
                            > > zaklad?
                            > He he, tutaj jakis pan/pani tak wesolo ze soba rozmawia pod roznymi nickami, a
                            > ty mu/jej watek kasujesz... ;)

Wilsonie mysle, że mamy tutaj doczynienia z oszołomami z pod ciemnej gwiazdy,
                            pieniacze. Pan Zenon to barwna postac na Bielanach i Żoliborzu.
                            > Choc z drugiej strony moze i slusznie, w koncu to nie jest prywatne forum, jak
                            > ta osoba chce ze soba porozmawiac niech gada do lustra, a nie spamuje ;)
                            • wilson05 Re: Protest - Ludzie oszaleliscie 01.03.06, 16:39
                              > Wilsonie mysle, że mamy tutaj doczynienia z oszołomami z pod ciemnej gwiazdy,
                              > pieniacze. Pan Zenon to barwna postac na Bielanach i Żoliborzu.
                              A to przepraszam
                          • roody102 Re: Protest - Ludzie oszaleliscie 01.03.06, 18:08
                            Co prawda, to prawda - wiekszosci tego watku wygenerowala jedna osoba i to w
                            dodatku ta sama, co loguje sie jako wyborcza19. Tak wiec pieniactwo czystej
                            wody. To tez jest argumenent za wywaleniem tych glupot w cholere, ale co tam...
                            • Gość: ,.rytro Re: Protest - Ludzie oszaleliscie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 09:44
                              Roody102 ale z ciebie niezdecydowana baba!
                              raz kasujesz cały wątek, przywracasz aby znów napisać, że należałoby go
                              usunac :-)

• Gość: Beata Re: Protest IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 24.02.06, 19:27
          Gość portalu: oburzona napisał(a):

> dzisiaj wracam do domu bardzo puźno, a też chcę zaprotestować. gdzie mam się
          > zgłosić.
          > precz z truposzami!!!
          > joanna m.

-----
          Joanno, nie zrób błędu w podpisie, nawet jak będzie bardzo pÓźno ;)

B.
          • Gość: zbiórka Re: Protest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 14:38
            Podobno jutro po poludniu maja otwierac ten zaklad i zwozic pierwszych truposzy.
            Proponuje zebranie przed zakladem jutro o 17 (tak aby wszyscy juz byli po obiedzie). Transparenty anty-zakladowe od wczoraj wykonuje Pani Jadzia spod mieszkania 34. Dzisiaj z nia rozmawialem, mowila ze nie spala, by wszystko na czas bylo gotowe. Zapraszam wszystkich pod blok, oj sie bedzie dzialo
            • Gość: sąsiadka Re: Protest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 15:13
              najswiezsza informacja
              cala sprawa zainteresowal sie burmistrz Dobrowolski (?) i ma interweniowac.
              prosil tylko aby powstrzymac sie przez kilka dni z akcjami protestacyjnymi pod
              urzedem dzielnicy (pod zakladem pogrzebowym mamy wolna reke).
              panie Zenonie mysle ze mozemy poczekać.
              czuje ze wygramy.
              hip hip huraaaaa
              Alina G.
      • Gość: oburzona inaczej Re: Protest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 18:33
        ludzie!!!
        o co wam chodzi.
        mieszkam w pobliżu, w zeszłym tygodniu "pożegnałam" teściową i gdybym
        wiedziała,że za niedługo otworzą przy Szekspira trupiarnię to bym poczekała te
        dwa tygodnie zamiast zaiwaniać na drugi kraniec dzielnicy.
        a ty Zenon poczekaj, poczekaj, jak zaczniesz już śmierdzieć to rodzina się
        ucieszy, że tylko zwiezie cię parę pięter windą i będą mieli problem z bani.
        ahoj
        kaśka
        p.s.: kocham żagle!!!
        • Gość: sasiadka juzia zaklady IP: *.chello.pl 06.03.06, 09:13
          co wy ludzie gadacie bedzie toto mix na szekspira 4.
          • Gość: murzyn Re: zaklady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 15:01
            będzie, na pewno będzie, obok zakładu pogrzebowego.
      • Gość: sąsiadka Re: Protest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 18:47
        ha, Panie Zenonie, a czytał Pan wpis niejakiego "Pavolun". O ile wiem tylko w
        zeszłym tygodniu zmarły w naszym bloku dwie starsze osoby, oczywiście po
        interwencji sanitariuszy. i co, będziemy tak stać i czekać jak te przysłowiowe
        barany!!! Nie pozwolę na żaden zakład pogrzebowy!!!
        Po moim trupie!!!
        Alina G.
        • wyborcza19 Re: Protest 24.02.06, 18:51
          o ciesze sie, że włączyła sie nasza Pani Alina. Pani Alino dziekuje za
          wczorajsze paczki.

No ciesze sie, że juz działamy czuje, że uda nam sie wykurzyc z naszego budynku
          intruza.
          Pani Alino prosze przyjsc po liste i moze Pani zrobi 2 pierwsze kaltki.

Juz dzwonie do kolegi z redakcji Informatora moze on nam pomoże.

zenon

• toyamoja Re: Protest 24.02.06, 18:54
            Ludzie powariowaliscie. Nie da sie tego czytac ! Ksenofoby. A co zrobicie jak
            murzyn wma sie wprowadzi do bloku ?
            • Gość: muzin Re: Protest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 17:27
              w nasim domie (nad trupia fabryka) na sexpira jest same muziny. my nowe muziny
              mile widzieć (we fabryce i dzie indziej).

pozdro dla ziomali z zululandu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka