rokets 21.04.02, 11:12 Chociarz przeczytałem tylko dwie jego książki spodobał mi sie styl jego pisania jest wolny jak ptak nie czuć tam wpływu jakiejkolwiek stylizacji na innego autora. Szczególnie polecam "Jak zostałem pisarzem" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bonzaj Re: Kto czyta STASIUKA? IP: *.krakow.pl 21.04.02, 16:15 Chodzi ci o tego który siedział w obozie ?? Bo jeśli tak to ja narazie przeczytałem "Boso ale w ostrogach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Kto czyta STASIUKA? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 16:54 Nie, on napisal "Dziewiec lat kacetu w Hebronie". Tez fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rokets Re: Kto czyta STASIUKA? IP: *.hajnowka.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 20:08 a czytałeś moze "Dziewięć" to jest troche jak jakis kryminał ale tak po śmiesznemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Kto czyta STASIUKA? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 21:37 Czytalem 9. Dla baaardzo zagorzalych fanow/fanek. Chyba jego najwiekszy knot. Ale krotkie, jak czytasz tylko parzyste strony to po 2 godz. masz problem z glowy i mozesz szpanowac na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Re: Kto czyta STASIUKA? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.04.02, 15:16 "a czytałeś moze "Dziewięć" to jest troche jak jakis kryminał ale tak po śmiesznemu" - kurewsko smieszna ksiązka, az się spłakałem ze śmichu, łoj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szcz Re: Kto czyta STASIUKA? IP: *.czes.gazeta.pl 22.04.02, 17:19 Gość portalu: bonzaj napisał(a): > Chodzi ci o tego który siedział w obozie ?? > Bo jeśli tak to ja narazie przeczytałem "Boso ale w ostrogach" Nie, to był Stanisław Grzesiuk. Ten od piosenek Szwagierkolaski. Tymczasem chodzi o Andrzeja Stasiuka Odpowiedz Link Zgłoś