Gość: mysz IP: *.bzmw.gov.pl / *.crowley.pl 01.12.04, 15:22 Wczoraj kupiłam "życie miłosne" przeczytalam niewiele, ale wchodzę w ten świat zafascynowana intensywnością przeżyć bohaterki. może ktoś ma ochotę podzielić się wrażeniami... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alexia Re: Zeruya Shalev IP: *.chello.pl 01.12.04, 18:11 Super książka, jedna z moich ulubionych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: Zeruya Shalev IP: *.bzmw.gov.pl / *.crowley.pl 02.12.04, 08:28 może ktoś czytał inne jej książki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexia Re: Zeruya Shalev IP: *.chello.pl 02.12.04, 18:26 Droga Mysz(k)o, W Polsce ukazało się tylko "Życie miłosne" oraz "Mąż i żona" Tę drugą doczytałam do połowy i.... wrócę do niej w najbliższym czasie, ale nie ma już w niej tej siły przyciągania co w "Życiu miłosnym" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: Zeruya Shalev IP: *.bzmw.gov.pl / *.crowley.pl 03.12.04, 11:14 bardzo dziękuję za informację będę długo delektować się "życiem miłosnym" a potem kupię "Męża i Żonę" może jeszcze jakaś ksiązka tak cię wciągneła? mnie "Dzikie palmy" Faulknera dawno temu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś