Dodaj do ulubionych

2004: najlepsze książki

• Gość: Ender Felix, Net i Nika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 22:15
      W potopie importowanej młodzieżowej literatury czarodziejskiej "Felix, Net i
      Nika" to książka dosyć oryginalna, a do tego polska. Napisana, moim zdaniem,
      lepiej niż Harry i pozbawiona przewidywalnych schematów. Sensacja i fantastyka
      połączona razem. To moja propozycja.
    • Gość: Buzdygan 2004: najlepsze książki IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.05, 16:12
      Łysiak for evwe i jego SALON-RZECZPOSPOLITA KŁAMCÓW oraz na drugim miejscu
      SPRAWA HONORU.
    • Gość: Buzdygan Re: 2004: najlepsze książki IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.05, 16:12
      ŁYSIAK FOR EVER!!!
      "SALON-RZECZPOSPOLITA KŁAMCÓW"DEMASKACJA DZISIEJSZYCH CZASÓW.
    • cenobite Zwał Sławomir Shuty 26.01.05, 14:38
    • Gość: Old Fashion Man "Rzeczpospolita kłamców - Salon" - W. Łysiak!!!!! IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.05, 08:48
      Najlepsza książka, ale Gaduła Wyborcza nie przyzna się do tego, że jest ona na
      pierwszym miejscu..

Normalka..
      • agata_to_ja Re: "Rzeczpospolita kłamców - Salon" - W. Łysiak! 27.01.05, 10:20
        Zastanawiam się, gdzie jest na 1 miejscu??? Na żadnej z list bestsellerów
        (Empik, Merlin, Matras, Rzeczpospolita), ani w żadnej z księgarń które
        zaopatruję, więc mam bieżące dane o sprzedaży książek. Łysiak jest w pierwszej
        dziesiątce u nas, ale na pewno nie na 1.
        • Gość: trend Re: "Rzeczpospolita kłamców - Salon" - W. Łysiak! IP: 212.244.176.* 15.02.05, 09:48
          jesli nie jest na pierwszym miejscu to powninen byc :)
          ksiazka jest masakryczna...

opzdro....
    • ryza_malpa1 Re: 2004: najlepsze książki 27.01.05, 10:23
      Haruki Murakami "Kronika ptaka nakręcacza" i "Hard- Bolied Wonderland"
      a z polskich?
      nic mnie nie ruszyło....
    • Gość: Pawel Re: 2004: najlepsze książki-Castorp IP: *.ltu.lt / *.ltu.lt 31.01.05, 12:27
      stawiam na "Castorpa" nikt nie czyta Pawla Huelle?

wielka przyjemnosc czytania, szczegolnie piekne wydanie w grubej, plociennej
      oprawie, wieczorem z kubkiem kawy pod reka--mniam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka