wyciszka Re: FRAGMENTY DYSKURSU MIŁOSNEGO r.barthes 29.01.05, 11:55 no ciekawa jestem czy będzie choć jeden - nie mój- głos:) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: FRAGMENTY DYSKURSU MIŁOSNEGO r.barthes 29.01.05, 13:09 Ja głos dać mogę jeno za bardzo nie wiem po co - bo jesli chciałaś zarekomendować jeden z najpiekniejszych tekstów na temat relacji miedzyludzkich, jeden z najcudowniejszych traktatów na temat homosexualizmu, i jedno z ważniejszych dzieł filozoficznych drugiej połowy XX wieku, to wybrałaś nader ascetyczną formę:) Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdanka Mitologie. IP: *.4web.pl 29.01.05, 13:29 No właśnie, kolega wyżej juz wszystko napisał, co na mą skromną myśl przyszło:) Hmmmmm...To moze teraz równie enigmatycznie napiszę: "Mitologie":)))))) A kto chce, niech coś dopisze... Odpowiedz Link Zgłoś
wyciszka Re: FRAGMENTY DYSKURSU MIŁOSNEGO r.barthes 29.01.05, 17:33 Niczego nie rekomenduje:)jeśli już to nieświadomie.Chciałam jedynie sprawdzić czy ktoś się wpisze.:)PS A dlaczego zwykle piszesz na forum ,braineater? Zrobiłeś to ,o co mi chodziło- głos dla samego głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
bobofruit99 Re: FRAGMENTY DYSKURSU MIŁOSNEGO r.barthes 30.01.05, 00:41 > głos dla samego głosu No! Ecriture. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: FRAGMENTY DYSKURSU MIŁOSNEGO r.barthes 30.01.05, 14:46 wyciszka napisała: PS A dlaczego zwykle piszesz na forum ,braineater? Bo jestem domowego chowu megalomanem & narcyzem oraz początkującym grafomanem i uwielbiam ten eteryczny dreszcz rozkoszy związany ze świadomością, że ktoś to czyta :) Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyciszka no ja ascetyczna jestem i posluguje się tylko... IP: *.kop.osi.pl 30.01.05, 18:22 minkami z gg :)...dopiero na tym etapie komunikacji jestem ale jak widzisz jakieś słowa też mi czasem wpadną w opuszki Odpowiedz Link Zgłoś