Gość: Marcel IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 12:37 Kto czytał tą książkę? Jedna z najlepszych jakie czytałem. To niby jest horror, ale zupełnie nietypowy, nie taki jak Masterton, zupełnie oryginalny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karola Re: Peter Straub 'Kraina Cieni' IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 22:52 Czytalam, ale bardzo dawno. Pozyczylam, nie odzyskalam do dzis, kolezanka wyjechala i "Krainy cieni" nie oddala . Ale ostatnio widzialam w Empiku i jakis taki sentyment mnie ogarnal... Odpowiedz Link Zgłoś
gaia76 Re: Peter Straub 'Kraina Cieni' 08.11.02, 12:56 Gość portalu: Marcel napisał(a): > Kto czytał tą książkę? Jedna z najlepszych jakie czytałem. > To niby jest horror, ale zupełnie nietypowy, nie taki jak Masterton, zupełnie > oryginalny. Tak pytam z ciekawości - na czym polega oryginalność tego horroru? Może mnie zachęcisz, lubię takie. Dla mnie oryginalny był "Wywiad z Wampirem" Anne Rice, tudzież dalsze kroniki wampirze. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś