marikaprzybyl 17.05.05, 18:52 Witam, proszę o Waszą opinię, na temat tego gatunku książek [thrillery], i jakie Waszym zdaniem tytuły, to bestselery tego rodzaju ? Zapraszam do odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Milena Re: Najlepsze thrillery. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 00:59 Coben ma calkiem dobre ksiazki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furiatka Re: Najlepsze thrillery. IP: *.l6.c2.dsl.pol.co.uk 18.05.05, 14:45 czytalam niedawno Nicci French Killing me softly, nie wiem jak po polsku, dobre jest Odpowiedz Link Zgłoś
domka1 Re: Najlepsze thrillery. 18.05.05, 16:03 Coben - czytałam jego jedną książkę i uważam, że marne czytadło dobre moim zdaniem - "czerwony smok", "milczenie owiec" kiedyś podobało mi się "złe miejsce" i coś tam jeszcze Koontza ale to było lata temu i nie wiem czy dziś nie uznałabym za równie marne co Cobena pozdrawiam dominika Odpowiedz Link Zgłoś
orales73 Re: Najlepsze thrillery. 19.05.05, 13:32 Polecam Johna Katzenbacha, Jonathana Kellermana, Alienistę Caleba Carra, może być David Morrell Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Coben IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 09:33 " nie mów nikomu", " Najczarniejszy strach" itd. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Coben 20.05.05, 13:59 Popieram wybór Cobena, a także polecam Grange'a oraz Pajęczynę kłamstw Glenna Meade. Odpowiedz Link Zgłoś