Gość: Zabrzanka IP: *.piekary.net 26.08.10, 18:19 Poszukuję opiekunki do dziecka. Może ktoś ma potrzebę dorobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: opiekunka Re: Opiekunka IP: *.stk.vectranet.pl 26.08.10, 19:41 czy to opieka na terenie Zabrza, w jakie dni tygodnia oraz w jakich godzinach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabrzanka Re: Opiekunka IP: *.stk.vectranet.pl 26.08.10, 20:59 Dobry wieczór Przeczytałam pani ogłoszenie i byłabym zainteresowana tą pracą. Proszę mi tylko powiedzieć ile pani dziecko ma lat, w jakich godzinach i dniach byłaby ta praca i czy byłoby to na terenie Zabrza. Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Opiekunka 26.08.10, 21:58 Też mogę zostać opiekunem, polecam swoje wybitne kwalifikacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Opiekunka IP: *.stk.vectranet.pl 26.08.10, 22:32 Niech mi pani uwierzy,że wiele osób poszukuje pracy opieki nad dziećmi.Tylko dlaczego trzeba tutaj wymieniać się postami po dziesięciokroć? Czy nie można podać więcej szczegółów dotyczących tej pracy (miejsce,czas,wiek dzieci)? Co da moja odpowiedź,że jestem zainteresowana-a jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Opiekunka IP: *.bater.net.pl 27.08.10, 20:45 proszę podać więcej szczegółów: aiki@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabrzanka Re: Opiekunka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 20:53 Moje dziecko ma 32 lata i ksywę Kielonek. Jest raczej grzeczny, aczkolwiek za dużo czasu spędza przy komputerze. Potrzebna opiekunka, która przynajmniej raz dziennie wyprowadzi go na spacer. Najlepiej jak będzie miała na imię Dominika. Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Opiekunka 27.08.10, 23:43 To arcysympatyczne, że postanowiłaś mnie adoptować i zastąpić mi mamę, która ponownie w atomy się zamieniła jakiś czas temu. Na spacery chętnie chodzę z flaszką i myślą o Dominice. Pozdrawiam nową mamę. Odpowiedz Link Zgłoś