meww 04.06.05, 21:51 Witam, poszykuję Kubusia Puchatka w formie elektronicznej. Czy możecie mi podać jakieś namiary lub moze ktos z Was posiada go na komputerku i byłby tak dobry i mi przesłał? Dziękuję za wszelkie wskazówki. Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meww Re: Kubus Puchatek - prośba 04.06.05, 22:28 Serdecznie dziekuję! W imieniu swoim i mojej trzyletniej Zosi:) Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Re: Kubus Puchatek - prośba 05.06.05, 12:56 Ale Kubusia chyba niewygodnie czytać z monitora? Te literki tak kłopotliwie brykają. Odpowiedz Link Zgłoś
meww Re: Kubus Puchatek - prośba 05.06.05, 14:56 Hej, niewygodnie... W ogóle czytanie e-booków jest sprawą dyskusyjną, bo jednak nie oddaje to klimatu książki, papier to papier... A Kubus w formie e-booka jest przydatny kiedy notebooka trzeba ze soba wozic ze wzgledu na pracę wszędzie, a nie zawsze można zabrac wszytskie ksiązki, na które dziecko akurat będzie miało ochotę... Mamy Kubusia w wersji papierowej, e-book to konieczność, możemy wziąc i Kubusia i foremki:) Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś