Dodaj do ulubionych

e-book z Harrym

17.07.05, 11:40

jesli ktos ma, prosze niech pusci na maila.
dzieki z gory!
Obserwuj wątek
    • jimka1984 Re: e-book z Harrym 18.07.05, 09:12
      up
      • kwiatek-822 Re: e-book z Harrym 18.07.05, 10:16
        Ja tez bym byla zainteresowana :)
        • jimka1984 Re: e-book z Harrym 18.07.05, 14:50

wiem, ze juz sa- widzialam nawet ze na allegro ktos sprzedaje ebooka za 15 zl. chyba jakis zart!!!
    • michal_33 Re: e-book z Harrym 18.07.05, 15:07
      a chodzi ci o najnowszego czy ogolnie i jaka wersja jezykowa???
      • jimka1984 Re: e-book z Harrym 18.07.05, 16:19

najchetniej ten najnowszy.
        ale jesli ktos ma starsze czesci, najchetniej w oryginale to poprosze na maila.
    • Gość: Lisek Re: e-book z Harrym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 17:29
      A wiesz, ze e-booki z HP są nielegalne?? Czytając i ściągając je oszukujesz
      autorkę i popełniasz czyn karalny! A nie uczciwiej byłoby poprostu poczekać na
      pojawienie się w Polsce nowego HP lub wypożyczyć z biblioteki poprzednie tomy?
      Po angielsku HP też można kupić, tylko trzeba trochę kasy zaoszczędzić. A nie
      tak poprostu za darmo sobie ściągać. Oj, nieładnie...
      • jimka1984 Re: e-book z Harrym 18.07.05, 17:44

jutro albo pojutrze bedę miala tę książkę, więc jesli bym teraz przeczytala
        pare stron z ebooka, to nic by sie nie stalo.
        kupujac np plyte audio, mam prawo wykonac sobie kopie do radia do samochodu.
        w takim razie kopia książki też bylaby dozowolona...
        a ile kserowek się robi z podrecznikow na studiach?
        kupujesz/ kupowales wszystkie podreczniki?
        • noida Re: e-book z Harrym 18.07.05, 20:13
          Hahaha i autorka, posiadaczka ciężkiej fortuny, na pewno zbiednieje do tego
          jednego ebooka! Ale się uśmiałam. Ja jeszcze rozumiem, żeby można by mieć opory
          jak autor głodem przymiera, ale to jest chwilowo najlepiej sprzedająca się
          książka na świecie!
          • Gość: miss.murple Re: e-book z Harrym IP: *.chello.pl 18.07.05, 21:01
            Aha, okraść biednego - wstyd, okraść bogatego - czemu nie. I tak ma za dużo.
            Moralność Kalego.
            • noida Re: e-book z Harrym 18.07.05, 21:33
              Ja go wcale nie okradam. Po prostu nie daję mu zarobić, a to zupełnie dwie
              różne rzeczy.
              Poza tym, prędzej czy później te książki znajdą się i tak w publicznych
              bibliotekach. I co? Wtedy też bedę złodziejem?
              • kamkap Re: e-book z Harrym 19.07.05, 10:52
                Przeciez po polsku nie wyszla jeszcze najnowsza czesc. Sa ebooki, ale po
                angielsku, no i poprzednich tomow po polsku.
                • jimka1984 Re: e-book z Harrym 19.07.05, 11:46
                  mi chodzi o najnowszy po angielsku.
          • Gość: Lisek Re: e-book z Harrym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 12:10
            Robin Hood się znalazł. Fanka teorii: bogatym należy zabrać. Okradać nie
            powinno się nikogo, również bogatych. Uczciwość to uczciwość. Albo jest, albo
            jej nie ma. Ty wymyślasz tu jakąs podwójną moralność :/
            • jimka1984 Re: e-book z Harrym 19.07.05, 12:23

• noida Re: e-book z Harrym 19.07.05, 22:30
              W nosie mam uczciwość. Znalazł się obrońca moralności.

Poza tym jak już wspomniałam wyżej- ja nikogo nie okradam. Czy ja komuś coś
              zabieram? Jakbym chciała okraść Rowling to bym poszła do niej do domu i włamała
              się przez okno. Ja tylko nie daję jej zarobić. Poza tym ja ją lubię i wierzę w
              to, że jak ona była w mojej sytuacji finansowej to też nie dawała zarobić
              różnym zdziercom kupując książki, tylko nieuczciwie kradła je pożyczając z
              bibliotek ;-)
              • jimka1984 link 20.07.05, 09:18
                www.mniam.vel.pl/news.php

tutaj jest link do linka
              • jimka1984 Re: e-book z Harrym 20.07.05, 09:20

najciekawsze jest co, ze Lisek i Panna Murple,
                czyli "obroncy moralnosci" nie maja na tyle odwagi cywilnej, by piszac posta
                byc zalogowanym!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka