Dodaj do ulubionych

Chce jechac do Babadag!

IP: 155.91.64.* 02.10.05, 22:34
Chce wybrac sie do Babadag pod koniec pazdziernika; wycieczka tak na 3-5 dni.
Jade sam moim samochodem. Mam jedno miejsce wolne dla jednej kobiety. Jestem
ze Slaska.
Jesli ktos chce jechac prosze pisac na tadi31@epf.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: zuza Re: Chce jechac do Babadag! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 22:36
      a dlaczego dla kobiety?
      • Gość: Mike Re: Chce jechac do Babadag! IP: 155.91.64.* 02.10.05, 22:40
        Bo chcialbym poznac kobiete, ktora tak jak i mnie fascynuje Stasiuk, Rumunia,
        Moldawia, "zapomniana" czesc Europy Wschodniej; z facetami juz mi sie znudzilo
        rozmawiac.
        • Gość: zuza Re: Chce jechac do Babadag! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 22:41
          a kto już siedzi na tylnym siedzeniu?
          • Gość: Mike Re: Chce jechac do Babadag! IP: 155.91.64.* 02.10.05, 22:47
            Nikogo nie ma, nie chce zwiekszac ekipy, wystarcza dwie osoby. Wiem, ze to
            troche lekka schiza z takm pomyslem wypalilem i na takim forum i rozumiem
            zaniepokojenie Twoje tym bardziej, ze jest to wyjazd do Rumunii.
            Ale chce tam jechac i zobaczyc i wrocic. Rumunia jest piekna. Kilka miesiecy
            temu bylem tam... sam na 5 dni. A teraz chcialbym juz z kims jechac ale z
            kobieta.
            • Gość: Viking Re: Chce jechac do Babadag! IP: *.ang.sth.bostream.se 02.10.05, 23:48
              Zycze powodzenia w znalezieniu towarzysza (wlasciwie towarzyszki) podrozy.
              Tez bylem niedawno sam w Rumunii, 7 dni, tez tam na pewno kiedys wroce. W
              pewnym sensie chyba domyslam sie, o co ci chodzi: mnie latwiej jest dzielic sie
              przezyciami z tej podrozy z kobietami niz z mezczyznami...
              Pozdrawiam
              • staua Re: Chce jechac do Babadag! 03.10.05, 00:46
                Mike - daj ten watek na rumunskim forum (link w sygnaturce), moze ktos sie odezwie!
                Pozdrawiam
                • dex3 Re: Chce jechac do Babadag! 04.10.05, 00:15
                  Tyle, że tej książki nie można czytać, cholerne nudziarstwo, nihil novi.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka