Dodaj do ulubionych

PWN - ksiegarnia internetowa

IP: *.chello.pl 16.12.05, 16:14
Robil ktos tam zakupy? Zasadniczo mam uraz do ksiegarni internetowych - prawie zawsze cos bylo nie tak - a to ksiazka ze zwrotu, albo ktos zapakowal tak, ze okladka sie zagiela (ksiazka miala byc na prezent, a tak poza tym tak czy siak nie powinno byc zadnych uszczerbkow), albo zapakowali w cienka babelkowa koperte co nie uchronilo ksiazki przed zniszczeniem przez poczte :( Planuje wydac tam ok. 150 zl i nie wiem, czy nie lepiej przejsc sie do ksiegarni, niz potem narzekac...
Obserwuj wątek
    • Gość: koza Re: PWN - ksiegarnia internetowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 19:15
      ja nie wiem, bo tam jeszcze książek nie kupowałam..ale jeśli chcesz znależć coś
      w naprawde dobrej cenie to zajrzyj najpierw tu: ceneo.pl/Ksiazki
      porównują tam ceny książek w różnych księgarniach internetowych, także można
      sporo zaoszczędzić
    • aga.p.p Re: PWN - ksiegarnia internetowa 16.12.05, 19:26
      Ja robiłam. Było miło i przyjemnie:)
      Jeżeli masz możliwość zrobienia zakupów w księgarni firmowej i jesteś studentką to się przejedź, bo masz 10% zniżki. Ale jak masz wybierać między niefirmową księgarnią a kupnem online w wydawnictwie, to wybierz to drugie. Jest taniej, a przy sumie, którą chcesz wydać, przesyłkę będziesz mieć za friko.

pzdr,
      A.
      • Gość: marta Re: PWN - ksiegarnia internetowa IP: *.chello.pl 16.12.05, 19:56
        Dziekuje za podpowiedzi. Problem polega na tym, ze w mojej ksiegarni firmowej wiecznie czegos brakuje, albo jest ostatni egzemplarz z pozaginanymi rogami. Ale skoro jest taniej (bo rzeczywiscie, jestem studentka :)) to chyba sie tam przejde.

• Gość: G. Re: PWN - ksiegarnia internetowa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.12.05, 19:58
        Odradzam chodzenie do księgarni firmowej PWN. Przy zamówieniu za 150 zł masz
        darmową przesyłkę. Natomiast w księgarni na Miodowej, owszem jest 10% znizka
        dla studentów, ale jednocześnie cena ksiązek jest wyższa niż na stronie
        internetowej. Po odjęciu owej "zniżki" otrzymuje się cenę z księgarni
        internetowej. Niestety, przekonałam się o tym na własnej skórze.
    • Gość: kicia-kocia Re: PWN - ksiegarnia internetowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 09:34
      Zamawiałam, tylko długo czekałam, bo okazało się, że wystawili na stronie książkę, której już nie mają i szukali po całej Polsce w magazynach. No i kupa śmiechu była, bo wybrałam włatę na konto. Po pierwsze w e-mailu z potwierdzeniem, nie przysłali numeru konta. Na moje pytanie o ten numer poprosili o numer faksu, to oni prześlą mi fakturę i dopiero wtedy mogę uiścić wpłatę. Następnie zażyczyli sobie przesłania faxem dowodu wpłaty. I cały czas tak działają:
      ksiegarnia.pwn.pl/pomoc/42.php
      PWN do tej pory nie wie, że istnieje bankowość internetowa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka