krwawymsciciel 01.04.06, 11:03 ktos to czytal??? to jest pierwsza ksiazka, ktora mam autentyczna ochote zwrocic do ksiegarni i prosic o zwrot kasy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markiz.de.sade Re: Tomasz Piatek, Heroina 01.04.06, 12:41 krwawymsciciel napisał: > ktos to czytal??? Chyba każdy czytał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zANILK Re: Tomasz Piatek, Heroina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 12:55 było o tym już tutaj. czytało się, rzygało się głupotą tego w momencie czytania, odstawiło się na półkę i poszło się spać. czego się spodziewać po książce z gatunku:ćpunem byłem i żaden narkotyk nie jest mi obcy? Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Tomasz Piatek, Heroina 01.04.06, 15:21 nie czytalam, przeczytalam 'bagno' i wiecej juz nic Piatka nie przeczytam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: Tomasz Piatek, Heroina 01.04.06, 17:16 nie dalam rady skonczyc, odlozylam na polke Odpowiedz Link Zgłoś
u.n.owen Re: Tomasz Piatek, Heroina 01.04.06, 18:14 Ja czytalem. Mi się podobalo. Nawet bardzo. Ale nie wiem, czy wiesz, że w Stanach niedawno grupa czytelników pozwala pewnego pisarza do sądu, żądając odszkodowania za zmarnowany na czytanie jego książki czas. A Ty chcesz robić awantury w kasie? Cieniutko, mój drogi, cieniutko. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Tomasz Piatek, Heroina 04.04.06, 19:39 czytalam niestety. koszmarna ksiazka. przeczytalam do konca bo mam takinawyk ze nawet jak mi sie strasznie ksiazka nie podoba to sie zmuszam i brne do ostatniej kartki, mozna ja dawac za kare zlym ludziom w ramach pokuty. Odpowiedz Link Zgłoś
u.n.owen Re: Tomasz Piatek, Heroina 04.04.06, 19:51 Współczuję nawyku. Świadczy chyba o niepomyślnym przebiegu fazy analnej. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Tomasz Piatek, Heroina 05.04.06, 08:31 nawyk jak nawyk wychodze z zalozenia ze jak sie cos zaczelo to nalezy to skonczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nighthrill Re: Tomasz Piatek, Heroina IP: *.elsat.net.pl 05.04.06, 20:43 Okropna książka. Z prawdziwą satysfakcją sprzedałam ją za grosze w antykwariacie. Teraz ktoś inny się pomęczy. Odpowiedz Link Zgłoś