maniaczytania 02.01.07, 11:41 Czy ktos czytal jej ksiazki? Bardzo mi sie podoba jej styl pisania, choc czytalam tylko dwie jej powiesci: "Zycie raz jeszcze" i " Dzikie orchidee". Jakie jeszcze jej powiesci sa dostepne w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgga Re: Jude Deveraux 02.01.07, 17:55 Cześć, Nie czytałam książek Jude Deveraux, ale jeżeli chcesz o nich pogadać i poinformować się o innych tytułach tej autorki, to wejdź może na forum prywatne "Wielbicielki Romansów". Znajduje się ono w kategorii "Kobieta". Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Jude Deveraux 03.01.07, 12:39 Cześć, dzięki za informacje. Szczerze mówiąc, czytałam tylko te dwie i jakos do głowy mi nie przyszło, że można je zakwalifikować jako romanse :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aggie Re: Jude Deveraux IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 12:01 Ja czytalam m.in. "Rycerza w lśniącej zbroi" - wracalam do niej kilk arazy, jest to romans, ale zapisany z takim humorem, że mozna się popłakać ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś