kropla_deszczu_531 18.01.07, 23:42 Dobry wieczór Wszystkim Poszukuję książek, tylko wśród literatury polskiej, z ciekawymi scenami erotycznymi. mój mail: gaderypoluki10@wp.pl Z góry dziękuję Martyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zaba_pelagia Re: poszukuję... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 08:32 a co to jest - CIEKAWA scena erotyczna? Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar_batura Re: poszukuję... 19.01.07, 10:38 Może jak u Gretkowskiej: z kobietą o dwóch łechtaczkach. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropla_deszczu_531 Re: poszukuję... IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.01.07, 20:57 ciekawa znaczy, subtelna, delikatna, wciagajaca, nie obrzydliwie zboczona, nie o szczegolowe opisy narzadow chodzi lecz o tresc... chyba kazdy wie co znaczy slowo ciekawa... Odpowiedz Link Zgłoś
agni_me Re: poszukuję... 20.01.07, 00:29 Ciekawy = budzący zainteresowanie (w znaczeniu użytym przez ciebie). A ludzie maja różne zainteresowania, także erotyczne. Każdy powinien to wiedzieć, choć chyba nie każdy wie - vide kropla_deszczu. Może trochę kontaktu bliskiego, zmysłowego, wciągającego ze słownikiem języka polskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: poszukuję... 20.01.07, 00:31 e, tam agni, słownik. nie lepszy film? z dużą iloscią budzących nie tylko zainteresowanie scen erotycznych? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
mela_bruxa Re: poszukuję... 20.01.07, 00:49 Sapkowski, saga o Wiedźminie: "- Dałabym mu nawet na kamieniu... - A ja nawet na jeżu..." A potem jest jeszcze scena z wykorzystaniem grzbietu jednorożca (wypchanego)i jeszcze "Nie godzi się tak traktować książek!". Wystarczająco ciekawe? ;) A tak poważnie, to ma być do matury? Czy do pracy magisterskiej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: poszukuję... 20.01.07, 18:29 Nienacki. "Uwodziciel" i "Raz w roku w Skiroławkach". Howath i jego "Seans". Odpowiedz Link Zgłoś
ajtra Re: poszukuję... 20.01.07, 18:37 gaderypoluki? Hmm... wzruszyłam się. W podstawówce używałam "gaderypoluki" do szyfrowania listów przesyłanych, w czasie lekcji, moim psiapsiółkom. Eh, to były czasy... Odpowiedz Link Zgłoś