mamusia.1 21.01.08, 18:13 jakie jeszcze podobne ksiazki polecacie,kwiat pustyni mnie zafascynowal. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marajka Re: kwiat pustyni-co jeszcze warto przeczytac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 23:31 "Córka Nomadów", tej samej autorki, oraz "Przełamać tabu"."Spalona żywcem"- nie pamiętam autorki, poszukaj sama. Odpowiedz Link Zgłoś
zorija Re: kwiat pustyni-co jeszcze warto przeczytac 22.01.08, 08:22 "Ukradziona twarz" - sytuacja kobiet pod rządami Talibów. Odpowiedz Link Zgłoś
genova51 Re: kwiat pustyni-co jeszcze warto przeczytac 22.01.08, 10:34 Sprzedane Tylko z moją córką Fatwa Niewidzialne kobiety Biała Masajka Odpowiedz Link Zgłoś
zorija Re: kwiat pustyni-co jeszcze warto przeczytac 25.01.08, 08:23 "Księżniczka" i "Córki księżniczki Sułtany". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibliotekarka Re: kwiat pustyni-co jeszcze warto przeczytac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.08, 17:59 Jean Sasson - i następna część W kręgu księżniczki Sułtany oraz Dziecko Estery Odpowiedz Link Zgłoś
floridastory Re: kwiat pustyni-co jeszcze warto przeczytac 25.01.08, 13:46 "Okaleczona" Khady. Bardzo podobna historia prawdziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ofelia1982 Re: kwiat pustyni-co jeszcze warto przeczytac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 17:30 "Szkola pieknosci w Kabulu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: kwiat pustyni-co jeszcze warto przeczytac IP: *.gdynia.mm.pl 27.03.08, 14:36 Żar serca, Biała masajka, Safiya, Mniej niż nic, Ocalona aby mówić, Księżyc we łzach. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa kilka dodaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 07:07 Znalazłam w sieci jeszcze to (niektóre się powielają, ale zamieszczam wszystko): „Tylko razem z córką” – Betty Mahmoody „Z miłości do dziecka” – Betty Mahmoody „Sprzedane” – Zana Muhsen, Betty Mahmoody „Obietnica dla Nadii” – Zana Muhsen „Ucieczka z Lahore” – Krzysztof Owczarek „W niewoli Algierskiego prawa” – Anna Brahami „Bohaterka pustyni” – Donya Al.-Nahi „Więźniarka Islamu” „Musiałam być posłuszna” – Leila „Księżniczka” – Jean Sasson „W kręgu księżniczki Sułtany” – Jean Sasson „Córki księżniczki Sułtany” – Jean Sasson „Pustynna guwernantka” – Phyllis Ellis „Niewolnica” – Mende Nazer „Uwięziona” – Malika Ufkir „Majjada” – Jean Sasson „Sabatina” – Sabatina James „Mój Pan i Władca” – Tehmina Durrani „Miłość pod niebem Iranu” – James Buchan „Rozdarty czarczaf” – Carmen Bin Ladin „Kwiat pustyni” – Waris Dirie „Córka Nomadów” – Waris Dirie „Przełamać tabu” – Waris Dirie „Spalona żywcem” – Souad „Safiya” – Safiya Hussaini Tungar Tudu „Łzy na piasku” – Nura Abdi „Zdławiony krzyk” – Ana Tortajada „Nad Afganistanem Bóg już tylko płacze” – Siba Shakib „Wszystkie jesteście niewierne” – Zoja „Ukradziona twarz” – Latifa „Afganka” – Karla Schefter „Czytając Lolitę w Teheranie” – Azar Nafisi Odpowiedz Link Zgłoś