minniemouse 03.09.08, 01:53 .. na imie ojciec Mocka, bo w Festung Breslau ma Johannes a wydawalo mi sie ze w Widmach... to byl Willibald. akurat Widma pozyczylam i nie moge sprawdzic a meczy mnie to ... Minnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sm0k Re: Mock - jak mial..... 03.09.08, 08:20 Miał na imię Willibard raczej :). Ale mogę się mylić czytałam to dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Mock - jak mial..... 03.09.08, 09:34 A dzieki. to teraz nie jestem pewna czy w Festung wobec tego to byl dziadek czy ojciec ale chyba jednak ojciec. ktos kiedys juz wspomnial ze autor popelnil troche pomylek w tych kilku ksiazkach. no chyba ze pelne jego imie bylo Johannes Willibald czy W-bard. no to ide szukac kto to byl Johannes. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: Mock - jak mial..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 21:05 dokładnie! nie wiem co to za niekonsekwencja, w widmiach Willibald, a w końcu świata johaness Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: Mock - jak mial..... 15.07.09, 22:20 Poszłabym do biblioteczki sprawdziła ale mam "Widma" w ludziach. Odpowiedz Link Zgłoś