Dodaj do ulubionych

Wtorek !!!

IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 08:57

Witojcie ! Witojcie !!!
...komu świeże truskaweczki ? ..zez cukrem ...? ..i zez śmietanką...???
...komuuu ??? ...kooomuuuuu....??????
Obserwuj wątek
    • Gość: RUDA Re: Wtorek !!! IP: 193.0.117.* 04.06.02, 09:04
      Eeeee tam truskafki......
      A czereśni nie masz? Albo arbuza?
      W weekend zeżarłam chyba z 10 kilo truskaffek, już zaczynam widzieć na czerwono.
      Jestem oklapła, sflaczała i NIC - MI - SIĘ - CHCE!!!!
      • Gość: tiges Re: Wtorek !!! IP: *.silvershark.com.pl 04.06.02, 09:20
        ja biore ;) .. ile tych truskawek?
    • okazja Re: Wtorek !!! 04.06.02, 09:23
      paznikietnik ciongliwy oraz gwasze palone poprosze
      • Gość: tiges Re: Wtorek !!! IP: *.silvershark.com.pl 04.06.02, 10:02
        jak przyniesiesz wyrypator i bulgotnice do mojego machalasa.
        • okazja Re: Wtorek !!! 04.06.02, 10:17
          a moze spotkamy sie przy jakim bladawcu co lepniakowatosci swe na wapniennym
          szkieleciku rozwiesza
          • Gość: Meve Re: Wtorek !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 10:35
            okazja napisał(a):

> a moze spotkamy sie przy jakim bladawcu co lepniakowatosci swe na wapniennym
            > szkieleciku rozwiesza

niech uważa na julijności przyczepionne do ztigesniałego elfa:)))
            • okazja Re: Wtorek !!! 04.06.02, 10:39
              kazdy interreceptor na zagrozenie wystawion..... mutanty....mutanty wszelakie
              rozlekaje programiszcza po gruzelku kamulcowym .... dezoksyrybolcow strzez sie
              strzez
              • Gość: Meve Re: Wtorek !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 11:01
                okazja napisał(a):

> kazdy interreceptor na zagrozenie wystawion..... mutanty....mutanty wszelakie
                > rozlekaje programiszcza po gruzelku kamulcowym .... dezoksyrybolcow strzez sie
                > strzez

Stara jestem (oczywiście bez przesady- w sile wieku, a nawet młoda całkiem - no
                szczenię niedorosłe) i stare narzecza znam, ale gruzelek kamulcowy mnie zdziwił.
                Takoż:
                inerreceptory zawodne bywają .....szumy ślizgi zlepy ciągi ....świetliki
                impulsywne po modemach i innych przeokrutnych światłowodach biegają ....ale
                juliszcze jak najbardziej ciałobodywne jest, strzeż się strzeż:)
                • okazja Re: Wtorek !!! 04.06.02, 11:24
                  dostrzezon ostrzezon a i zbawion ..... dziekowatosci
                  ogromniste .....niebezpiecznosci opadaja zewszad.... drobinki elektrynki .....
                  ale przyjacielstwa zeliwne oliwne .... toc kazden gruzelkowiec pomoszczy
                  potrzebon pomoszcz owa otrzymac musi.... tako rzecze slowo
      • Gość: Nala Re: ..?????????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 10:03

...jaka okazja ?????? ...no co....????????

Nie chcesz tuskafffek Ruda ???? Czemuuu...?
        ....aaaa, wolisz czereśnie !? ...nie ! Dzisiaj mam tylko!!! truskafffy.
        Baaaardzo pysiaste !!! Naprawdę!!!
        ....łłooooo, taaaaakie duże !!!! .....mmmmm, a jak pachną !!!!!
        Tiges ! Proszę, oto miseczka. Pełna !!! Z czubem !!! Na to cukier i
        śmietanka !!!
        ...no i jak ??? ...pysia, nie ????

:-)))

P.S. A gdzie reszta ????
        • Gość: monia Re: ..?????????????? IP: 217.97.138.* 04.06.02, 10:13
          ...reszty nie trzeba...:-)))
          Widzę, że oryginał jakowys nas odwiedził...jak miło!:-)
          A truskawkóf chcem - ale ze smietaną jogurtową...i cukru malutko. Dzisiaj będę rozsądna - żadnych
          smalców i takich tam...O, później wszamiemy sobie arbuzika...
          • Gość: tiges Re: ..?????????????? IP: *.silvershark.com.pl 04.06.02, 10:29
            moze to ufon? mowi nie po naszemu?
            moze jarek sie z nim dogada .. zna stare narzecza.
      • Gość: Meve Re: Wtorek !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 10:08
        A daj, chociaż s tym roku nie trafiłam jeszcze na takie normalne truskawki - o
        czasy mej młodosci, wracajcie, gdzie te truskawki pachnace a smaczne, porzeczki
        ierpkie, ale porzeczkowe, agrest z małymi plamkami lekko złotawy, wisnie kwaśne
        aż miło, pomidorki wielkie malinowe z chlebem świeżym i smalcem i szczyptą
        soli, ech....
        będę płakała:(((
        • Gość: monia Re: Wtorek !!! IP: 217.97.138.* 04.06.02, 10:17
          ...BEZ smalcu chleebek!!!
          Ale masz rację - te truskawki nie są takie, jak parę lat temu...Są ładniejsze, ale jakies takie...mniej
          słodkie? I chyba podobnie jest z wisniami...
          Och, gdzie te mleka zsiadłe, w piwnicy chłodzone, łyżką krojone, z młodymi ziemniakami z koperkiem
          podane....
          • Gość: Nala Re: Wtorek !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 10:32

A sie towarzystwo rozmarzyło !!!? Aż miło...??? :-(((

Truskaffków prawdziwych i inszych owoców..., zsiadłych mleków..., się
            zachciewa !!!???
            A jeść co podają !!!!!
            Zaśmierdnięte ryby..., zczerstwiałe pieczywko..., zapleśniałe warzywka i
            owocki ...!!!!! A co!?!?!

:-)
            • Gość: Nala Re: :-) :-) :-) :-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 10:35

..no żartowałam tylko !!! :-)
              Już dobrze, dobrze !!!

Proszę, oto miseczki (mogą być plastikowe????) z truskawkami, cukrek (dla Moni
              malutko!) i zez śmietanką (dużoo, baaardzo duuużoooo!!!).
              Dla wszystkich!!! Z dokładką !!!!!

:-) ... i zasmażka...!!!
            • Gość: monia Re: Wtorek !!! IP: 217.97.138.* 04.06.02, 10:38
              Kto podaje te zatęchłe warzywka i zaplesniałe pieczywka? Jejku, w zęby go...!!! :-)))
              Ja nie twierdzę, że teraz to wszystko jest be, tylko takie...bezjajeczne! :-)
              • Gość: Meve Re: Wtorek !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 10:56
                Do lasu, po przygodę- a nie o jedzeniu ciągle, Jarosławie , zbroje włóż, bo
                taki strój abnegata nie uchodzxi Rycerzowi. Nalunia Bojowa - pomyśl jak smoka
                pokonać, co przy skarbcu stoi. Monia Śpiąca - pakuj te resztki tych
                bezjajecznych , Ruda - zostaw te papierzyska, nie wiesz, że w życiu
                najwazniejszego uczysz się w biegu??, Tiges, natychmaist trasa na najbliższe 5
                km!
                Meve, do siebie mówię, Meve, wstawaj i biegnij L.. Meve, biegnij:)))

Okazję możemy też zabrać ze sobą - wiadomo, nawet Gollum na coś się
                przydał:)))))))))))))))
                • Gość: Nala Re: Wtorek !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 11:30

....dooo booojuuuuuuuuu....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Na koń ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Oręż w dłoń ...!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: Nala Re: Wtorek !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 11:29

:-(((
                O tych zaśmiardniętych i przeterminowanych rybach mówili niedawno, przy okazji
                (hihi!) "najeżdżania" (i słusznie) na hipermarkety. ...błłłeeeee....! :-(
                A ja tak przy okazji :-)
                • okazja Re: Wtorek !!! 04.06.02, 11:40
                  dezoksyrybowca plywnego nie zoczon obok cieliszcza mego
                  • Gość: Nala Re: Wtorek !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 12:03

...łooo Bosssiu !!! Dlaczemu ja nic nie rozumiem ??? Po polsku...!?!?
                    Gdzie się wszyscy podziali ????? Czemu jestem (prawie!) sama ??????????
                    ....nooo czeeemuuuuu...??? ....chiip...., chliiipp..., ...buuuuuu....!!!

Meve, Królowo Wod-Kan !!! Monia !!! Ruda Wiewióro !!! Tiges !!! Rycerzu nasz!
                    Jarosławie !!!

Gdzie jesteścieeeeeeeeeee.....?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • Gość: tiges Re: Wtorek !!! IP: *.silvershark.com.pl 04.06.02, 12:10
                      bo elfy zaczynaja kibicowac reprezentacji polski ;)
                      • Gość: Nala Polska gola !!! Pooolskaaa gooolaaa !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 12:13

Czyżbyś znowu przeniósł się w czaso-przestrzeni ?????? :-)
                        Tym razem do Korei, mniemam !? I jakie wrażenia ???
                        • Gość: Meve Re: Polska gola !!! Pooolskaaa gooolaaa !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 12:26
                          Wszyscy z tym meczem powariowali - o amły włos z moim najsympatyczniejszym
                          pracownikeim się nie pokłóciłam:
                          ON: 16 lat na mundialu nie było!!!!
                          JA: I co z tego?
                          ON(zzieleniały , siny, bez powietrza w płucach): yghggghgg JAk to co z
                          tego?????!!!!!!!!!!!
                          JA: (jak do chorego)To tylko zabawa
                          ON: aghjdhfghcgf i dalej nei słuchałam:))))
                          • Gość: Jarek Re: Polska gola !!! Pooolskaaa gooolaaa !!! IP: 80.72.33.* 04.06.02, 12:28
                            Gola! gola!
                            blyszcy moja zbroja!!!
                            Pogonie kazdego gnoja,
                            co obejrzec mi nie da gola!!!!

Oj, Krolowo okrutna tys bardzo!!! Nawet rzady obrady przerywaja, a Tyyyyy???

Oj! oj!

Gola!!! Gola!!!
                            Wlacz telewizora!!!

;-)))
                            • Gość: Jarek Re: Polska gola !!! Pooolskaaa gooolaaa !!! IP: 80.72.33.* 04.06.02, 12:30
                              a poza tym...
                              Belgia - Japonia 2:2
                              ;-)))
                            • Gość: Meve Wredna Królowa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 12:34
                              Gość portalu: Jarek napisał(a):

>
                              > Oj, Krolowo okrutna tys bardzo!!! Nawet rzady obrady przerywaja, a Tyyyyy???

Ryba psuje się od głowy:))
                              >
                              > Oj! oj!
                              >
                              > Gola!!! Gola!!!
                              > Wlacz telewizora!!!
                              >
                              > ;-)))

Ja nie będę ogladała, ale sympatycvzny pracownik i owszem - nie można człowiekowi
                              dławić pasji:))))Poza tym najsmaczniejszy zakazany owoc:)
                              Meve aforystyczna:))))
                              • Gość: monia Re: Wredna Królowa IP: 217.97.138.* 04.06.02, 12:37
                                Meve, Królowo nasza - a jak twoje boje z fajkowym zielęciem....ten, zielem oczywiscie...???
                                • Gość: Meve Re: Wredna Królowa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 12:49
                                  Ten tego..:( ... no jak by to
                                  znowu przegrana:(
                                  A wszystko prze Małżonka - człowiek na żadne wsparcie nie może liczyć - zbyt
                                  pobłażliwi jesteśmy dla siebie:)
                                  • Gość: monia Re: Wredna Królowa IP: 217.97.138.* 04.06.02, 12:58
                                    Jasne..Powinniscie się nawzajem biczować regularnie, co wieczór..:-)))
                                    Z nas dwojga to mój Miły odznacza się silniejszą wolą - uwolnił się od nałogu 2 lata temu...
                              • Gość: Jarek Re: Wredna Królowa IP: 80.72.33.* 04.06.02, 12:43
                                Gość portalu: Meve napisał(a):

> Ja nie będę ogladała, ale sympatycvzny pracownik i owszem - nie można człowieko
                                > wi
                                > dławić pasji:))))Poza tym najsmaczniejszy zakazany owoc:)
                                > Meve aforystyczna:))))

Tedy slowa me o "okrutnosci" Twej wycofuje i przebaczenie blagam w dloniach
                                pilota sciskajac - od telewizora, oczywiscie...

;-)))
                          • Gość: monia Re: Polska gola !!! Pooolskaaa gooolaaa !!! IP: 217.97.138.* 04.06.02, 12:32
                            Mnie piłka również jakos szczególnie nie pasjonuje, ale, niestety, ogólna nerwacja robi swoje. Pewnie gdybym
                            była w domu to wiadomy mecz oglądałabym, obgryzając paznokcie...Tym bardziej że obawiam się, że dostaniemy
                            niezłe bęcki...Na szczęscie w pracy nie mamy TV a radio na wszelki wypadek wyłączę...:-)))
                            • Gość: Jarek Re: Polska gola !!! Pooolskaaa gooolaaa !!! IP: 80.72.33.* 04.06.02, 12:46
                              Gość portalu: monia napisał(a):

> Na szczęscie w pracy nie mamy TV a radio na wszelki wypadek wyłączę...:-)))

Tez nie mam... ale z domu przytaszczylem...
                              Czy to zle???

Na wszelki wypadek moge Was informowac o przebiegu meczu. ;-)))
                              ZARTOWALEM!!! ;-)))
                              • Gość: monia Re: Polska gola !!! Pooolskaaa gooolaaa !!! IP: 217.97.138.* 04.06.02, 12:48
                                To dobrze, że żartowałes :-)))
                                • Gość: Jarek Re: Polska gola !!! Pooolskaaa gooolaaa !!! IP: 80.72.33.* 04.06.02, 12:52
                                  Ale zawsze moge przestac zartowac... :-0
                                  • Gość: Meve Re: Polska gola !!! Pooolskaaa gooolaaa !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 12:58
                                    Nie no mów, tzn pisz jak tam będzie im szło
                                    Np Gol dla Korei
                                    Gol dla nas, tylko bez żadnych takich:"prawoskrzydłowy jakiśtam wbiega na coś
                                    tam i spaaaaaaalooooooooonyyyyyyyyyyproszę Państwa,
                                    spaaaaaalooooonyyyyyy":))))))
                                  • Gość: monia Re: Polska gola !!! Pooolskaaa gooolaaa !!! IP: 217.97.138.* 04.06.02, 12:58
                                    nawet tak nie żatruj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                    • Gość: Jarek Re: Polska gola !!! Pooolskaaa gooolaaa !!! IP: 80.72.33.* 04.06.02, 13:01
                                      No dobrze - bedzie relacja w telegrafocznym skrocie...
                                      No, lae do poczatku jeszcze 30 dluuuuuuugiiiiiiich miiiiiiinuuuuuut...
                                      ;-)))
                                      • Gość: monia Re: Polska gola !!! Pooolskaaa gooolaaa !!! IP: 217.97.138.* 04.06.02, 13:06
                                        Rany, żeby już było po wszystkim!!!!!!!!!!!
                    • Gość: monia Re: Wtorek !!! IP: 217.97.138.* 04.06.02, 12:28
                      Jestem, jestem...czasem niestety trochę mniej niż więcej...a na pewno mniej, niż bym chciała.:-)
                      Powyższej mowy nawet nie próbuję zrozumieć. Zawsze narzekałam na swą nadmiernie rozwiniętą wyobraźnię,
                      ale w tym przypadku na nic mi ona, niestety. Tigesowi idzie zdecydowanie lepiej...
                      Meve najwyraźniej wyruszyła na jakąs samotną wyprawę, zirytowana naszą opieszałoscią oraz nadmiernym
                      obżarstwem. Możemy ruszyć za nią, tylko aby nie za szybko (własnie spożyłam drugie sniadanko: ciemne
                      pieczywko ze słonecznikiem, sałata, ser zółty, ogórek surowy, mmm...)...Pogoda na razie sprzyja lesnej
                      włóczędze - jest słonecznie i ciepło. Chociaż las w czasie deszczu też jest piękny, a po deszczu jeszcze
                      piękniejszy...
                      • Gość: Nala Re: Wtorek !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 12:43

A ja się wybieram po pracy do "psiapsióły", której mąż jest nieobecny ciałem
                        (jak sam podkreślił przed wyjazdem), organizujemy sobie taki mały wieczorek
                        hmmmmm..., czy ja wiem...?, chyba - tzw. bezmęski (nie mylić z bezmięsnym!).
                        Mamy zamiar przegadać (będzie nas cztery!), objadać się pychotkami
                        ("psiapsióła" ma przygotować zakiepankę z kalafiora) i ....ten..., tego....,
                        jakieś pyffko.., czy i co inszego...???! :-)
                        ...łłłoooo Bosssiu, ale mnie będzie jutro głowa boleć ...!
                        ...eeeeee, może nie...????????
                        • Gość: Meve JEŚĆ!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 12:56
                          Jak ja przez Was przytyję, ło matko
                          Meve wyruszająca do sklepu po malutkie chrupki kakaowei moż loda jakiegoś albo
                          inny twarożek
                        • Gość: monia Re: Wtorek !!! IP: 217.97.138.* 04.06.02, 12:56
                          Trudno, Nalu! Jakies straty muszą być, a solidne babskie pogaduchy warte są bólu głowy. Dołóż do tego jeszcze
                          ból nadwyrężonego gardła...:-))) Bo, niestety, nie wiem jak u ciebie, ale w trakcie moich damskich wódek
                          uczestniczki, zamiast prowadzić ciekawą, intelektualnie błyskotliwą oraz oczywiscie szalenie elegancką dysputę,
                          w pewnym momencie zaczynają się przekrzykiwać, machać łąpkami, wybuchać gromkim rechotem oraz
                          wyspiewywać ulubione kawałki z list przebojów. No, szczyt elegancji po prostu...
                          • Gość: Jarek Re: Wtorek !!! IP: 80.72.33.* 04.06.02, 13:09
                            Gość portalu: monia napisał(a):

> No, szczyt elegancji po prostu...

Acha... w "menskiej" nomenklaturze nazywane to bywa "nornalna libacja alkoholowa"
                            ;-)))
                            • Gość: monia Re: Wtorek !!! IP: 217.97.138.* 04.06.02, 13:13
                              Nooo, a my sobie siedzimy przy herbacie.....:-)))
                              • Gość: Meve Re: Wtorek !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 13:19
                                Duch w narodzie nie ginie - firam z dołu - wystaweili komputery na powietrze,
                                zapuścili grilla i biało-czerwonych szalikach czekaja na mecz:)))))))))))))!!!
                          • Gość: Nala Re: Wtorek !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 13:19

Taaaa..., w tym gronie (będzie koleżanka, której nie widziałam prawie!!! rok)
                            wszystko jest możliwe. Tylko będziemy krzyczeć cicho, bo "psiapsióła" ma 1,5
                            rocznego malucha, który POWINIEN spać!!!!!!!!, gdy mamusia z nami będzie się
                            BARDZO DOBRZE bawić ! :-)
                            Ja mam przygotować (już na miejscu) pieczywko czosnkowe. Już teraz leci mi
                            ślinka ! ...mmnnniaaammmmmm.!!!
                            • Gość: monia Re: Wtorek !!! IP: 217.97.138.* 04.06.02, 13:26
                              OOooooo...uwielbiam. A ostatnio, na grillu jadamy taką odmianę - opieczone "na sucho" kromki chleba polewa się
                              oliwą przyprawioną posiekaną drobno natką pietrzuszki i takimże czosnkiem.....:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                              A może dajcie dziecku trochę piwa...???
                              Meve, tylko spokojnie....:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                              • Gość: Nala Re: Wtorek !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 13:32

:-)))))
                                Też pycha !!!
                                Ja robię w ten sposób; w zgniatarce miażdżę czosneczek, mieszam z masłem,
                                trochę jakiś ziół dla smaczku i zapaszku, potem smaruję obie strony pokrojonej
                                (wąskiej) weki, owijam toto w folię aluminiową i do piekarnika !!!
                                Mówię Wam - pychota !!!
                                Mówisz Monia, żeby dać maluchowi piffka ?! Dobry pomysł !!! :-)

....Meve, nie bij..., no proszę, nie bij..!! ...JUŻ NIE BĘDĘ ....!!!!!!!!!
                                • Gość: monia Re: Wtorek !!! IP: 217.97.138.* 04.06.02, 13:35
                                  Pewnie, że dobry...na każdej imprezie tak robimy - i działa...do rana. :-)))))))))))))))))))))))))
                            • Gość: Meve Re: Wtorek !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 13:28
                              Gość portalu: Nala napisał(a):

>
                              > Taaaa..., w tym gronie (będzie koleżanka, której nie widziałam prawie!!! rok)
                              > wszystko jest możliwe. Tylko będziemy krzyczeć cicho, bo "psiapsióła" ma 1,5
                              > rocznego malucha, który POWINIEN spać!!!!!!!!, gdy mamusia z nami będzie się
                              > BARDZO DOBRZE bawić ! :-)
                              hehehe, pozdawiam kobiety ze złudzeniami:)))))
                              Mama 23 miesięcznej Myszy Najfajniejszej

• Gość: monia Re: No, co jest??? IP: 217.97.138.* 04.06.02, 14:06
                                Czyżby wszyscy zasiedli przed telewizorami??? Jarosław, jak samopoczucie???
                                :-(((
                                • Gość: Nala Re: No, co jest??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 14:21

...no i przegrywamy 1:0
                                  Cieniasy te nasze chłopaki !!!
                                  :-(
                                • Gość: RUDA POLSKA PRZEGRYWA 0:1!!! IP: 193.0.117.* 04.06.02, 14:22
                                  • Gość: tiges Re: POLSKA PRZEGRYWA 0:1!!! IP: *.silvershark.com.pl 04.06.02, 14:26
                                    cienkie bolki :(
                                  • Gość: Meve Re: POLSKA PRZEGRYWA 0:1!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 14:27
                                    łoj, to przykro!
                                    Nasze piłkarze w białych skarpetkach i ciemnych mokasynach tak pewni swej
                                    popularnośći i tego, że są naszym najlepszym dobrem muszą się czuć głupio.
                                    Szkoda, bo tyle ludzi by si cieszyło:)
                                    Ale z drugiej strony sprawiliśmy radość milionom Koreańczyków - tez cos -
                                    nie?:)))
    • Gość: Nala B a r d z o p o w o l n e - pa pa . . ! ! ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 14:27

Cholibka !
      Właśnie pociemniało i zaczęło lać. Jak ja, biedactwo, wyjdę ...?????
      ...oooooo, jak błyska ..! .....a jak grzmi ....!!!!! ....łubuduuuuuuuu...!
      O, właśnie się komuś alarm włączył, jak grzmontnęło.!
      Następny błysk....!!!! ....huk...!
      ...łłooo jejkuuu...???!!! :-(((
      • Gość: Meve Re: B a r d z o p o w o l n e - pa pa . . ! ! ! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 14:29
        Nie martw się to tylko Dzeus się bawi:)))
        • Gość: monia Re: B a r d z o p o w o l n e - pa pa . . ! ! ! IP: 217.97.138.* 04.06.02, 14:32
          Nawet niebo płacze nad naszymi Orłami...:-(((
          • Gość: Jarek mam spuszczona kwinte :-((( (n/t) IP: 80.72.33.* 04.06.02, 14:35
            • Gość: Nala Re: mam spuszczona kwinte :-((( (n/t) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 14:53

Orzeł jest tylko jeden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              Adaś Małysz - a jakiż Wielkisz !!!!!!!!!!!!

Pa, pa, paaa....!!!
              • Gość: Jarek Teraz chce mi sie ryczec - 2:0 :-((( (n/t) IP: 80.72.33.* 04.06.02, 15:00
                • Gość: monia Re: Teraz chce mi sie ryczec - 2:0 :-((( (n/t) IP: 217.97.138.* 04.06.02, 15:05
                  Chłopie, trzymaj się...oby na tym się skończyło!!!
                  • Gość: Jarek Re: Teraz chce mi sie ryczec - 2:0 :-((( IP: 80.72.33.* 04.06.02, 15:37
                    Na tym sie skonczylo. Loranyboga! Szczescie, ze nam wiecej nie wkopali. Mam co
                    chcialem... tj. goli... Tylko zapomnialem okreslic do ktorej bramki. :-(((
                    Bede sie trzymal...
                    • Gość: Kroolik Re: Teraz chce mi sie ryczec - 2:0 :-((( IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 04.06.02, 17:40
                      Gość portalu: Jarek napisał(a):
                      > Na tym sie skonczylo. Loranyboga! Szczescie, ze nam wiecej nie wkopali. Mam co
                      > chcialem... tj. goli... Tylko zapomnialem okreslic do ktorej bramki. :-(((
                      > Bede sie trzymal...

o rety, matka mi sie przy meczu wściekła. Najpierw krzyczała, że sędzia kalosz.
                      Potem mamrotała, że nasi "źle grają z nadmiaru świerzości", co o niej trenerzy
                      muwili. Potem płakała z wściekłości. A potem wzięła sobie wzmocnionego drinka i
                      poszła sie topić z rospaczy w wannie, tak muwiła. A wkurzona tak, ze nawet bałem
                      sie o obiad zapytać.
                      Może jak sobie z wami pogada, to jej trochę wściek przejdzie...
                      • jolajola1 popołudnie 04.06.02, 20:02
                        Noooooooooooooooooo!

mówiłam kiedyś,że żmija gadatliwego wyhodowałam na własnem łonie !!!!

ależ żal tego meczu
                        • grisznak Re: popołudnie 04.06.02, 23:51
                          >>> dostalismy dwie siaty za friko
                          >>> ide podpalic jakies tico
                          >>> strzelila dwie bramy koreanska gira
                          >>> pod moim blokiem juz plonie nubira
                          >>> koreancy zagrali nam na nosie
                          >>> zrobilem dwie dziury w pobliskim lanosie
                          >>> na pochwale naszych nie starczy papieru ryza
                          >>> chycilem za lom rozwalic matiza

Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła