Dodaj do ulubionych

Szukam, kupię, oddam

• Gość: mag.ia Re: Szukam, kupię, oddam IP: 31.41.239.* 17.11.12, 04:59
      Jacek Podsiadło, Wiersze zebrane, tom I

Pilnie poszukuję i odkupię, jeśli właścicielka/właściciel nie jest specjalnie przywiązana/y;
      madziek086@wp.pl
    • proqsimo Re: Szukam, kupię, oddam 18.11.12, 18:14
      Hej

Szukam książki o rodzinie sklepikarzy, handlarzy.
      Młody chłopak rozwija biznes, dzięki sprytowi się bogaci.
      Na końcu buduje chyba centrum handlowe.
      Akcja jakoś tak XIX wiek. Anglia lub USA.
      Książka wydawało mi się, że autorstwa Kena Foletta, lecz wśród jego
      dzieł nie mogę jej znaleźć.
    • Gość: hadzul Noszę jego nazwisko - Lebert IP: *.play-internet.pl 30.11.12, 20:19
      Witam.
      Jeżeli ktoś jest w posiadaniu tej książki a chciałby ją sprzedać to chętnie nabędę - czekam na forum na informację.
      • oczarowana_ulegloscia Arystoteles Onassis Francois Forestier 04.01.13, 19:11
        Poszukuję książki "Arystoteles Onassis. Człowiek, który chciał mieć wszystko" .
        Jeżeli ktokolwiek ma tą książkę, a mógłby i chciałby ją sprzedać, proszę o kontakt na adres e-mail: danab71@gazeta.pl
      • Gość: MAŃKA Re: Noszę jego nazwisko - Lebert IP: 194.242.62.* 14.06.13, 16:39
        JEFFREY ARCHER NA PEWNO, TYTUŁ CHYBA "PROSTO JAK STRZELIŁ"
    • Gość: Mamusiaaaa Szukam "Manana" Mieczysław Lurczyński IP: *.gpsk.am.poznan.pl 24.01.13, 09:04
      Jeśli ktoś ma jakiekolwiek informacje na temat tej książki i możliwości jej kupienia bardzo proszę o info! Z góry dziękuję:)
    • Gość: pasławski Re: Szukam, kupię, oddam IP: *.multi-play.net.pl 27.02.13, 21:41
      tajemnica sieroty - ktoś wie gdzie można zdobyć
    • ewa.pietrusiak Re: Szukam, kupię, oddam 05.03.13, 17:24
      Poszukuje:
      Na wyspe teraz, Frame Janet
      Izmael, D. Quinn
      Nie do pojecia, Ben Elton

Jesli sie komus kurza na polce prosze dac znac...
      • ewa.pietrusiak Poszukuje: na wyspe teraz, izmael, nie do pojecia 05.03.13, 17:25
        Na wyspe teraz, Frame Janet
        Izmael, D. Quinn
        Nie do pojecia, Ben Elton

Jesli sie komus kurza na polce prosze dac znac...
        • Gość: ogonek Re: Poszukuje: na wyspe teraz, izmael, nie do poj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.13, 18:19
          'na wyspe teraz' jest na allegrowie :)
    • Gość: Stanisław Remuszko Re: Szukam, kupię, oddam IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.13, 11:47
      Poszukuję NIEKTÓRYCH numerów "Fantastyki" z 1982, 1983 i 1984 roku oraz numerów lutowego, kwietniowego i grudniowego z 1988 roku. Chętnie zapłacę jak za zboże. Także barter. Jeśli źle trafiłem, to uprzejmie proszę o podpowiedź, GDZIE zajrzeć (się zwrócić). Z góry dziękuję :-)
      Stanisław Remuszko
      +22 641-7190, 504-830-131, remuszko@gmail.com
      • Gość: Sylwia Kupie "Kanapony" IP: *.kbpauk.ru 15.03.13, 11:35

Autor: Maria Kossakowska, Janusz Galewicz.

Jak w temacie.
        Kontakt : fiordzik@gmail.com
        Pozdrawiam
        Sylwia
    • wellla KUPIĘ: Dotknięcie ziemi - Rani Manicka 27.03.13, 10:55
      Kupię książkę "Dotknięcie ziemi". Nigdzie nie mogę jej znaleźć :(
    • ruda_bella_donna 44 ksiażki po 3 złote 07.04.13, 14:07
      www.facebook.com/media/set/?set=a.279542095491587.58388.100003073971342&type=3
      cel dobroczynny - w opisie wydarzenia
    • Gość: jurek1212 Re: Szukam, kupię, oddam IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.13, 21:55
      Witam Państwa,
      Przepraszam za dubel....wcześniej wpisałem post w zły wątek...
      W moich rękach jest pewna ilość książek, która może zainteresować zarówno prawdziwego bibliofila jak i osobę mającą na zbiory mało miejsca w pokoju:) - jak w tytule....Jest to wieloletnia kolekcja miniaturek - książeczek, które maja od 5 -10 cm wysokości. Kiedyś to był rarytas..wiec zbierałem dla mojej Pani wszytko(od Pana Tadeusza..po sennik), stąd tematyka różnorodna. trafiają się serie 2 tomowe jak i dłuższe serie. Dziś w moim posiadaniu zostało ok. 150 szt. (drugą połowę zabrała sobie Pani:) )..Stąd moga być luki serii..i mieszanina tytułów. Jako że nie wiąże już z tą kolekcja sentymentu wielkiego (wręcz przeciwnie)..chciałbym się pozbyć jej hurtowo za jednym zamachem..hurtem.. a co za tym idzie taniej..propnuję cenę wywolawczą 6 zł za sztuke w hurcie;)..oczywiście do negocjacji jesli obie strony transakcji uznają ją za znacznie zawyżoną:)
      Myśle że nowemu włascicielowi da masę zabawy dalsze gromadzenie...przyjemność sprawi trawienie zawartości...i spoglądanie na ponad 2 metry nowej biblioteki:)..Jerzy, GG: 1313317 jurek1212@poczta.fm
      tak to właśnie wygląda: jurek1212.wrzuta.pl/katalog/1n0P9TWdAme
      • knihowa Re: Szukam, kupię, oddam 14.10.13, 11:56
        Z chęcią coś bym przygarnęła, ale nie widzę tytułów na zdjęciach.
    • m.paku Kupię książkę "Ukryta strona dziejów" 17.04.13, 13:28
      proszę o info na maila md.pakula@gmail.com
    • bacha1979 Liscie na wietrze Konarskiej 25.04.13, 09:22
      chętnie odkupie, proszę o kontakt na maila.
      • ellix7 Kupię książkę Pluk z wieżyczki 06.05.13, 22:27
        Dla moich chłopaków poszukuję książki PLUK Z WIEŻYCZKI Annie Schmidt. Jeżeli ktoś posiada i może się z nią rozstać proszę o kontakt na e-maila ellix@interia.pl
        • lee_a Re: Kupię książkę Pluk z wieżyczki 28.05.13, 13:33
          znalezione na allegro
          allegro.pl/pluk-z-wiezyczki-uzywana-stan-bdb-i3278518781.html
    • piotrkomes Re: Szukam, kupię, oddam 19.05.13, 19:17
      Jestem z Wawy i kupię używane:
      Wayne D. Dyer - "Pokochaj siebie" i "Kieryj swoim życiem"
    • baranek326 "Piaskowa góra" J.Bator 21.06.13, 14:01
      Chętnie odkupię. Mój mail: baranek326@gazeta.pl
    • szironna KUPIĘ - Książeczka dla przestraszonych rodziców 17.08.13, 08:54
      Witam, poszukuję książki "Książeczka dla przestraszonych rodziców"A.Samsona. Najchętniej ostatnie wydanie. Dziękuję i pozdrawiam
    • Gość: Kejtt Re: Szukam, kupię, oddam IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.13, 21:46
      Oddam
      www.gumtree.pl/cp-ksiazki/chelm/oddam-2-pudla-ksiazek-531356743
    • knihowa Re: Szukam, kupię, oddam 14.10.13, 10:02
      Wszystko, co pamiętam, to:
      - była to grubsza książka, zdaje mi się, że na okładce było albo drzewo na łące, albo coś czerwono-czarnego, cjoć możliwe, że to drugie znajdowało się na karth okładki od wewnątrz
      - była to opowieść o przyjaźni i poświeceniu, bohaterami były zwierzęta
      - i teraz fabuła, czy raczej to, co z niej pamiętam: na polanie rosło wielkie drzewo; pewnego razu busza a może wichura obaliła je i od tej pory zwierzęta zaczęły się czegoś bać. Mam wrażenie, że spod korzeni tego drzewa coś je straszyło, czy może jakieś inne niebezpieczeństwo im zagrażało, nie pamiętam już tego, istotne dla fabuły było to, że grupa zwierząt postanowiła powędrować w podziemia i znaleźć "zło" i je zniszczyć? zabić? Zdaje mi się, że większość książki (a może ja to tylk tak pamiętam...) to własnie ta wędrówka. Najbardziej dla mnie-dziecka przejmujący był moment, kiedy jedno ze zwierzątek, jeż lub kret, oddaje swoje życie za resztę zwierząt, pozostając w tunelach i ginąc. takie mam wrażenie, że został zamieniony w kamień... ale mogę mylić to czymś innym. Pewne jest, ż ginie, ale dzięki temu reszta może wrócić już bezpiecznie.
      - w książce znajdowała się mapa ich wędrówki
      - książka została kupiona na przełomie lat 80 i 90. Nie wiem gdzie, bo osoba, która ją kupiła nie pamięta tego, a podróżowała po całej Polsce. Pewna pani z księgarni w poznaniu, która się tym zainteresowała i zaczęła poszukiwania, przypuszczała, że to będzie książka niemieckiego autora
      - książka miała ilustracje, robiły na mnie niezwykłe wrażenie, właśnie ta szczególnie, gdzie jeden z bohaterów zostaje w tunelach; była utrzymana w ciemnej i mrocznej kolorystyce, po lewej u góry znajdowało się wejście do tunelów i były tam ledwie zauważalne schody, które ginęły gdzieś daleko po prawej stronie w głębi, a na środku stała malutka kamienna, samotna postać (a może jeszcze nie kamienna?). Ilustracje były oczywiści tworzone na długo przed efektami komputerowymi :)
    • Gość: lolko szukam: Hipisi w PRL-u IP: *.dynamic.chello.pl 04.11.13, 21:25
      pilnie poszukuję książki "Hipisi w PRL-u" Kamila Sipowicza, jeśli ktoś ma do sprzedania, proszę o kontakt :)
    • pocalina Poszukuję: Jak Ty piszesz Kotten, Julek i Julka2 20.11.13, 12:28
    • sleeva Szukam z dzieciństwa - fantastyka dla młodzieży 22.11.13, 14:58
      Dzień dobry. Męczy mnie. Męczy mnie zagadka z dzieciństwa. To niewiarygodne poczucie bezsilności, gdy wiesz o czym myślisz, a nie umiesz tego odnaleźć.
      Chodzi mi o książkę dla dzieci/młodzieży, jeśli głowa figli nie płata, to radzieckiego autora. Pamiętam tylko fragment akcji. Grupka dzieciaków jest na wycieczce w obserwatorium astronomicznym. Oglądają księżyc przez teleskop i na ten księżyc, przez ten teleskop się przenoszą. Ktoś coś?
      • zona_mi Re: Szukam z dzieciństwa - fantastyka dla młodzie 26.11.13, 17:10
        To może być któraś z książek Jurija Tomina:

abcd i reszta
        Borka, ja i ktoś jeszcze
        Czarownik chodził po mieście
        Karuzele nad miastem
    • azaleska96 Kupię ,,Śmierć w Bydgoszczy 1939-1945'' 02.12.13, 23:13
      Poszukuję książki Wiesława Trzeciakowskiego ,,Śmierć w Bydgoszczy 1939-1945'' - niestety nakład wyczerpał się i nie jest ona dostępna w księgarniach. Jestem gotowa odkupić egzemplarz używany - proszę o kontakt na mail: azaleska96@gazeta.pl w celu ustalenia ceny i podania adresu do wysyłki książki
    • mamuska25 Kupię "I Ty zostaniesz Pitagorasem" kl.4 14.01.14, 17:09
      Jesli Ktoś ma na sprzedaż proszę o informację w odpowiedzi na post :) Pozdrawiam
    • felisiti1 Re: Szukam, kupię, oddam 21.02.14, 22:29
      Kupię książkę "Sztuka prostoty"
    • marlena1011 Re: Szukam - pożyczę 08.03.14, 21:32
      Witam!
      Szukam książek
      1 Powiedzcie im, że śmierć nie istnieje - Burne Francois
      2 Bezlitosna łaska - M. Scott Peck
      Proszę pomóżcie

Pozdrawiam marlena
    • cat4 James Frey "Mój przyjaciel Leonard" 28.04.14, 14:46
      Poszukuję książki - James Frey "Mój przyjaciel Leonard" - chętnie odkupię :)
      • cat4 Re: James Frey "Mój przyjaciel Leonard" 28.04.14, 14:50
        kontakt: e.ffka @ hotmail.com

Dzieki :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka