dorota.roszak Marek - chłopiec, który - za Pottera mobi lub pdf 14.05.14, 14:33 Chętnie się wymienię. Mam całą serię Harry'ego Pottera w mobi lub pdf. W zamian chcę "Marek - chłopiec, który miał marzenia." Marka Kamińskiego (cała książka! nie fragment) - też w podobnym formacie. Oferta do niedzieli 18.05.14 (syn przerabia w szkole jako lekturę). Odpowiedz Link Zgłoś
usedbookspl Re: Szukam, kupię, oddam 10.06.14, 22:19 Oddamy używane książki i czasopisma. Różne. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_ka_412 Olga Gromyko, Widźma - tom 2, 3 i 4 - Kupię 29.07.14, 12:34 Witam, kupię 3 książki Olgi Gromyko: "Zawód wiedźma cz. 2", "Wiedźma opiekunka cz. 1 i cz. 2". Odpowiedz Link Zgłoś
aksas Re: oddam 16.07.14, 07:40 lub wymienię się Joanna Chmielewska Porwanie na inny kryminał:) Odpowiedz Link Zgłoś
mieta.pieprzowa Kupie "Piaskowa gore" Joanny Bator.... 10.08.14, 21:07 W wydaniu papierowym (NIE audiobook, wszedzie dostepny). Kontakt na: marta.marta1973@gmail.com Bede bardzo wdzieczna! Odpowiedz Link Zgłoś
filipa-1 Kupie :" I Ty zostaniesz Pitagorasem" materialy 08.10.14, 09:53 Witam, Kupie : "I Ty zostaniesz Pitagorasem" . To sa materialy pomocnicze z lat 90-tych dla klas od 4 do 8 szkoly podstawowej. Odpowiedz Link Zgłoś
agnzimka Re: Kupie :" I Ty zostaniesz Pitagorasem" materia 08.10.14, 12:51 Mam do 8 klasy, oddam za koszty wysyłki, proszę o kontakt na gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
filipa-1 Re: Kupie :" I Ty zostaniesz Pitagorasem" materia 10.10.14, 15:34 wyslalam maila Odpowiedz Link Zgłoś
agnzimka odradzam oddawanie filipa-1 23.10.14, 16:06 Właśnie wróciła do mnie książka, którą jej wysłałam. Ponieważ nie chciałam płacić za podwójną wysyłkę, książka pewnie pójdzie na przemiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Szukam, kupię, oddam IP: 195.164.255.* 08.10.14, 09:57 Mam w tym stylu taką: Jeleński Sz.: Śladami Pitagorasa. Rozrywki matematyczne, PZWS 1961 Cena 3,00 + przesyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka2301 Re: Szukam, kupię, oddam 05.12.14, 14:34 James Frey "Mój przyjaciel Leonard" kupię! Odpowiedz Link Zgłoś
leszek7227 Re: Poszukuję książki Ks. St. Pasławski 04.01.15, 19:41 Szukam książek księdza Stanisława Pasławskiego ,, Tajemnica Sieroty,, i ,,Rywalka " jeśli ktoś ma do sprzedania proszę o kontakt na e-maila lub tel 660763821 z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazia Re: Poszukuję książki Ks. St. Pasławski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.15, 21:06 Witam,też szukam tych książek,pilne Odpowiedz Link Zgłoś
affne Re: Szukam, kupię, oddam 19.01.15, 10:33 Kupię zeszyty z serii "Kocham czytać" J.Cieszyńskiej od 16 do 30 zeszytu. Odpowiedz Link Zgłoś
kki13 Re: Szukam, kupię, oddam 04.04.15, 15:53 Poszukuję starych kryminałów, chętnie wymienię na inne książki stare i nowe:) "Będę zamordowana" - Kazimierz Korkozowicz, "Bose anioły z ulicy Henrietty" - Wanda Balicka, "Drugie dno" Adam Bahdaj, "Laleczka z saskiej porcelany" - Zofia Jabłkowska, "Małżeństwo Neili Forster" - Marek Romański, "Mordercy przyszli nocą" - Janusz Hańderek, "Niedołęga" - Patricia Highsmith, "Tajemnica Marie Stevens" - John Dickson Carr, "Vesta nie zna litości" - Mikołaj Kozakiewicz, "W piątek, między trzecią a szóstą" - Hasso Mager, Za każdą z nich oddam 2-3 książki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atyde Re: Szukam, kupię, oddam IP: *.lukman.pl 06.04.15, 21:25 Kupię "Mój przyjaciel Leonard". Odpowiedz Link Zgłoś
myszka2301 Re: Szukam, kupię, oddam 04.08.15, 14:27 mam ebooka, mogę się podzielić :) Odpowiedz Link Zgłoś
marikooo KUPIĘ dla dzieci książ. z przezroczystymi stronami 10.04.15, 15:08 Mam na myśli serię, która w Polsce miała tytuł "Moje pierwsze odkrycia": Mogą być też wersje angielskie, takich wydano nawet więcej: Autor większości z nich to Gallimard Jeunesse. Znalazłam w angielskiej księgarni, ale chętnie odkupię używane, bo cena przeliczona z funtów jest zabójcza :) Proszę o kontakt na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
jot6 Re: Szukam, kupię, oddam 22.06.15, 10:03 odstąpię zainteresowanemu - Piotr Demianowicz Uspienski: Fragmenty nieznanego nauczania" Książka wydana w 1991 r.,wydawnictwo "Pusty Obłok",stan bdobry Autor był uczniem Gurdzijewa, pytania dot.Człowieka i Wszechświata, Dla konesera .Ewentualne oferty na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwacz777 Re: Szukam, kupię, oddam 01.07.15, 17:04 Pilnie poszukuję książki "Ksiega wychodzenia za dnia" Mirosława Barwika, PIW 2009. Proszę o kontakt na belenus@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
xyx72 Re: Szukam, kupię, oddam 03.07.15, 09:48 Witajcie. W latach 90-tych w Najwyższym Czasie publikowali książkę o rewolucji francuskiej .Czy ktoś z Was zna tytuł i autora ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniek Re: Szukam, kupię, oddam IP: 185.5.217.* 07.07.15, 19:59 Czy zna ktoś ksiażkę nonfiction,w ktorej opisane jest życie zawodowych hazardzistów, ich różne sztuczki, stosowane techniki .Czy takie książki się ukazują? Odpowiedz Link Zgłoś
kki13 Re: Szukam, kupię, oddam 23.07.15, 08:15 Po wakacyjnych porządkach chętnie oddam za koszty wysyłki: "Saga rodu Forsyte'ów" - Galsworthy 3 tomy, podniszczone okładki, "Pan Wołodyjowski" - Sienkiewicz, wydanie ze zdjęciami z filmu, "Topór z Wandsbek" - Arnold Zweig, "Wampir" - Reymont, "Księżna Łowicka" - Gąsiorowski, "Wieczny płomień" - Beverly Byrne", "Anna Karenina" - Tołstoj, 3 tomy, zniszczona, "Ojciec Goriot" - Balzac, "Drewniany różaniec" - Rolleczek, "Opowieści niesamowite" - Poe - zniszczona, "Pamiętnik Wacławy" - Prus 2 tomy, "Upiory pod bronią" - Elza Triolet Odpowiedz Link Zgłoś
akkok Re: Szukam, kupię, oddam 04.08.15, 14:11 Witam serdecznie wszystkich CZYTAJĄCYCH. Poszukuje książki dla Wnuka," Zima Muminków" - Tove Jansson wydanie z 2010 roku,twarda okładka, Wydawnictwo Nasza Księgarnia .Jesli ktoś ma i jest Mu już niepotrzebna - czytaj dzieci, wnuki "wyrosły" z niej,chętnie odkupię. Tylko w stanie dobrym lub bardzo dobrym. Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muszyn Re: Szukam, kupię, oddam IP: 91.239.250.* 14.08.15, 15:10 Poszukuję : ANIOŁ ŚMIERCI LEWA RĘKA BOGA II PAUL HOFFMAN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia kupię Pamiętne lato L. Lokko IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.15, 19:17 jw hipposideros@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
goskaa.l Z powodu przeprowadzki 03.09.15, 21:41 muszę pozbyć się sporej części książek. Po prostu, tam nie będzie na nie miejsca. Spektrum jest szerokie, część już popakowana w niewielkie paczki łatwe do przeniesienia. Zostało jeszcze mnóstwo. Z góry informuję, że literatury babskiej i romansów nie posiadam. Do wzięcia będą m. in. książki o Warszawie (rodzice byli stamtąd), trochę z pogranicza polityki, historii. Wszystkie dość stare, z lat 50 - 90 głównie. Jeśli ktoś zainteresowany, proszę o kontakt. Mieszkam w Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś
1ewok Re: Szukam, kupię, oddam 31.10.15, 20:10 Poszukuje (do odkupienia oczywiście) książki Witolda Zechentera pod tytułem "W babskim domku". Lata temu byłam jej szczęśliwą posiadaczka, ale zaginęła w szpitalu, a jestem z tą książką bardzo związana. Może macie i chciałybyście ją odsprzedać albo macie kogoś znajomego, kto ją ma i może ją sprzedać? Będę wdzięczna za pomoc (proszę o kontakt na anntymam@gmail.com) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen-78 Re: Szukam, kupię, oddam 29.11.15, 20:53 Poszukuję roczników "Filipinki", najlepiej oprawionych, ale niekoniecznie, z lat 50/60/70. Jeśli ktoś ma na sprzedaż, bardzo proszę o kontakt. Dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś