Gość: bestiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 16:32 Czytaliście? Waham się, czy kupić, drogi jest, ale wygląda ciekawie... Ktoś podpowie, czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Firmin - czytaliście? IP: *.adsl.alicedsl.de 05.04.09, 20:31 mam na polce- dostalam ale czeka cierpliwie w kolejce wiec chetnie poslucham opinii innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontis Re: Firmin - czytaliście? IP: *.icpnet.pl 05.04.09, 21:46 Czytałem. Mnie się bardzo podobała. Ten szczur to całkiem mądry facet. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Firmin - czytaliście? 05.04.09, 22:16 Drogi? W necie znalazlam za 22 zeta. Odpowiedz Link Zgłoś
mbmm Re: Firmin - czytaliście? 07.04.09, 06:42 Czytałam i jestem zachwycona:) Polecam gorąco:) Odpowiedz Link Zgłoś
skajstop Re: Firmin - czytaliście? 11.04.09, 23:32 Bardzo dobry. Ale w drugiej części książka traci trochę impet. Chociaż niektóre fragmenty - powalające. Mądry gość z tego Savage'a, już czekam na kolejną powieść. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Firmin - czytaliście? 12.04.09, 03:13 boze ja oszaleje... widze ze musze to kupic - kiedy ja to wszystko przeczytam ?! Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
kasia111177 Re: Firmin - czytaliście? 02.07.09, 14:10 Ooooo - a moim zdaniem dopiero po spotkaniu z Jerrym książka nabiera rozpędu. Kiedy czytałam pierwszą część, sądziłam, że Firmin zaprzyjaźni się z właścicielem ksiegarni i szczerze mówiąc zwrot akcji bardzo mnie zaskoczył i dobrze zrobił tej książce miejscami w pierszej części nużącej. I ilustracje w książce dla dorosłych uważam za dobry pomysł - czytanie to przecież zabawa jak głosi jeden z morałów płynących z tej książki. Moim zdaniem dobra lektura na leniwe wakacje pod gruszą. Odpowiedz Link Zgłoś