michal.sajko 30.06.12, 07:35 Właśnie zmieniłem lekarza, za zgodą poprzedniej pani doktor i mam nowe rozpoznanie - ChAD. Do tej pory byłem schizoafektywny. Witajcie maniacy dwubiegunowi! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolinka2 Re: Od dziś jestem chadowcem 30.06.12, 09:08 ja jestem subdepresyjna dwubiegunowa aktualnie i czekam jak zbawienia 10.30 w dniu dzisiejszym, bo mam wizytę u dr i też Cię witam. Odpowiedz Link
avi_co Re: Od dziś jestem chadowcem 30.06.12, 10:56 Jestem z depresyjnych, ale witam Cię serdecznie Odpowiedz Link
deelandra Re: Od dziś jestem chadowcem 30.06.12, 10:59 ja jestem CHAD ale trudno powiedzieć jaki, obecnie maniaczka witaj Odpowiedz Link
za_mszowe Re: Od dziś jestem chadowcem 03.07.12, 11:09 witaj (kojarzę Ciebie z forum na temat osob niepelnosprawnych. diagnoza rzecz względna, (ciekawa jestem ile lat chorowałeś na poprzenie choroby ) czasem chodzi o uzyskanie refundacji na olanzapinę czy inny lek. pewnie jeszcze nie raz diagnoza się zmieni, ja teoretycznie nie powinnam juz tu pisać, a w praktyce się przyzwyczaiłam, a na forum o borderline zwyczajnie trudno pogadać, po prostu wymiera. Odpowiedz Link
dzedlajga Re: Od dziś jestem chadowcem 03.07.12, 14:52 Witaj serdecznie! Ja ponoć schizoafektywna jestem, ale dla mnie diagnoza to rzecz wtórna. Najważniejsze, to jakoś dobrać leczenie i do przodu. A numerkami niech się naukowcy - statystycy martwią. Odpowiedz Link