astrit 18.03.04, 09:07 Mam wreszcie swoją stronę! Co prawda, jeszcze nie wszystko jest podlinkowane, ale galeria już działa. Puchnę z dumy ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astrit Re: zapraszam 18.03.04, 09:09 ale mam sklerozę!!!!! Oczywiście - adres!! www.uni-cat.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: zapraszam 18.03.04, 18:53 astrit napisała: > ale mam sklerozę!!!!! Oczywiście - adres!! > > www.uni-cat.prv.pl > Piękne, zwiedziłabym więcej, gdyby się dało, ale chyba jeszcze nie działa? Czekam na więcej. Zazdroszczę Ci, że nie wpadłam na te proste a urocze drzewka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
angel_79 Re: zapraszam 23.03.04, 10:48 no astrit jestem pod wrażeniem Twojej stronki... zakładając te forum tylko mogłam pomarzyć,że osoby tak utalentowne w tej dziedzinie tu trafią...ze zainteresuja się- ale ciesze sie ogromnie i tez czekam na więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
astrit Re: zapraszam 24.03.04, 13:00 Ha, zarumieniłam się ... ;-) Teraz maluję szklane jajka - zdjęcia trafią na stronę pewnie w poniedziałek, jak brat bedzie miał czas, bo moje talenty nie siegają robienia stron, niestety ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
angel_79 Re: zapraszam 24.03.04, 13:03 szklane jajka ciekawie brzmi...powiedz cosik wiecej może sam zrobę taką wielkanocną niespodziankę bliskim.Czekam na szybką odpowiedź.... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
astrit Re: zapraszam 28.03.04, 22:37 Zdjęcia powinny być najpóźniej we wtorek w mojej galerii. Dmuchane ze szkła jajka zamawiam u faceta, u którego planuję uczyć się obróbki szkła, są trochę większe od kurzych. Fajnie wyglądają pomalowane i np. z piórkami w środku, w każdym razie cieszą się sporym powodzeniem i można je już kupić we Wrocławiu, Jeleniej órze i w Szklarskiej. Strasznie jestem z tego zadowolona, chociaż ostatnio śpię max. 4 h na dobę... Ale w święta odeśpię ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
angel_79 Re: zapraszam 29.03.04, 09:31 ...jestem pod wrażenien no i niemogę się odczekac wtorku! Odpowiedz Link Zgłoś
angel_79 Re: zapraszam 29.03.04, 09:32 oj za szybko chce cosik napisac oczywiscie ,że nie mogę-to oddzielnie..przeprzaszam za moje błędziory Odpowiedz Link Zgłoś
angel_79 Re: zapraszam 31.03.04, 13:10 oj ASTRIT jestem pod wrażeniem tych Twoich jaj! dla mnie bomba! szkoda tylko,że ja nogdy takich nie namluję...! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: zapraszam 31.03.04, 14:30 Astrit, faktycznie super! Na malowanie szklanychjajek niewpadłam, ale chyba będę malować wydmuszki:-) Zrobiłam skan jednego zdjątka z moimi butelkami:-) Można (mam nadzieję, że zadziała)je zobaczyć tu: fr.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/mrouh78/album?.dir=/b978 Odpowiedz Link Zgłoś
astrit Re: zapraszam 31.03.04, 15:53 A butelki - śliczne! Szczególnie podoba mi się ta z białą kalią.. Więcej zdjęć poproszę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: zapraszam 31.03.04, 16:22 astrit napisała: > A butelki - śliczne! Szczególnie podoba mi się ta z białą kalią.. > Więcej zdjęć poproszę ;-) A.. z Kalią to akurat mojej Mamy:-) -dostałam w prezencie. Ona też zarabia na farbki, już ze 100 butelek pomalowała dla koleżanek z pracy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: zapraszam 31.03.04, 16:25 Troszkę za szybko mi się wysłało:-) Dziękuję, również w imieniu Mamy- a więcej zdjęć będzie jak coś domaluje:-) Nie mam butelek za wiele i czasu bral. Ale luby wyjeżdża w czwartek, będę mogła do oporu smrodzić rozpuszczalnikiem, może pomażę jakieś szkło:_) Odpowiedz Link Zgłoś
astrit Re: zapraszam 31.03.04, 15:47 Daj spokój, przecież to nic trudnego.. Te, które są na zdjęciu były malowane tymi puchnącymi farbami z CreativeHobby. Oczywiście mój brat nie wstawił wszystkich zdjęć. Fajnie wygląda takie szklane jajko pomalowane w całości kolorem miedzianym i na tym tle dopiero wzorki farbami transparentnymi. Myślę, że to było by niezłe też na innych szklanych przedmiotach. Chyba jednak sama naucze się obsługiwać swoją stronę ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
angel_79 Re: mrouh 01.04.04, 09:16 piękne te butelki a te w serducha,nonono,siuper!!!!!!!!!!!!!! p.s. chyba i ja coś o zdjęciu pomyśle! ale skaner tu jest problemo! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś