Gość: Somsiad IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 00:00 Witam mieszkańców Piekar. Moze ktoś mi napisze..jacy lekarze Was leczą ?? Co o nich sądzicie?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mi Re: JACY LEKARZE WAS LECZĄ? IP: *.hell.poland.org / 10.0.6.* 05.01.03, 10:30 Na Julce są spoko lekarze ,tylko na badania trzeba czekać długo np; USG i specjalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrrrrrrrrrrrrrrr Re: JACY LEKARZE WAS LECZĄ? IP: *.sympatico.ca 16.01.03, 06:25 A co sadzicie o tych, ktorzy was oklamuja : Polacy musza zrozumiec, ze dostosowywanie Polski do wymogow unii doprowadzilo kraj do totalnej zapasci na kazdym odcinku zycia. Zapasc bedzie sie tylko poglebiala, jezeli zapanuje bruksela. Korwin - Mike w ostatniej "Angorze" wyraznie pisze. Polska ma dostac 1 miliard z unii, ale bedzie MUSIALA wplacic 40 - slownie czterdziesci miliardow na ochrone srodowiska - czyli ratowanie wrobelkow ! Trzeba byc jak widac Saksonem, zeby logicznie postrzegac swiat ! Jezeli Polacy tego nie zrozumieja, to juz nie ma ratunku. Rzadzacy w Warszawie i Brukseli licza na zidiocenie Polakow. OBY SIE NIE PRZELICZYLI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: JACY LEKARZE WAS LECZĄ? IP: *.hell.poland.org / 10.0.6.* 17.01.03, 18:30 nie wiem po co się pchają do tej uni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ricci Re: JACY LEKARZE WAS LECZĄ? IP: *.piekary.net / 192.168.31.* / *.piekary.net 02.03.03, 19:57 odradzam p.Kokota-cham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: JACY LEKARZE WAS LECZĄ? IP: *.piekary-slaskie.sdi.tpnet.pl 21.03.03, 13:54 jesli chodzi o dzieci to na Manhatanie dr Bargielska-POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: JACY LEKARZE WAS LECZĄ? IP: *.sti.net.pl 29.06.03, 01:04 Polecam również dr Grażynę Szewczyk zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych. Prawdziwy lekarz z powołania. Odpowiedz Link Zgłoś