eulalija 26.02.04, 20:12 Z nudów i desperacji, łażąc po różnych kątach znalazłam takie cudne miejsce, witam dziergające i dziergających(?). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady_huncwot Re: Znalazłam ... 26.02.04, 20:38 Witaj A no tak się dobrze złożyło, że kilka osób (same kobitki) tutaj pisuje o przygodach z drutami... Pozdrawiam, Lady Huncwot Odpowiedz Link
malgoha1 Re: Znalazłam ... 26.02.04, 20:48 Witaj skąd jesteś? może z Pszczyny ? byłoby miło. Odpowiedz Link
bomasta Re: Znalazłam ... 26.02.04, 21:20 eulalija napisała: > Z nudów i desperacji, łażąc po różnych kątach znalazłam takie cudne miejsce, > witam dziergające i dziergających(?). Cześć ! Pooglądaj nasze zdjęcia ,dołącz swoje i rozgość się jak u siebie . W tym niewiadomo gdzie pędzącym świecie dobrze jest zatrzymać się na chwilę . Pozdrawiam Bożena Odpowiedz Link
virfa Re: Znalazłam ... 26.02.04, 21:56 Witamy i zapraszamy Napisz cos o sobie pozdrawiam, Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Znalazłam ... 27.02.04, 16:50 Czesc Eulalija, chyba sie tez na jakims innym forum "spotkalysmy"? Odpowiedz Link
eulalija Re: Znalazłam ... 27.02.04, 20:13 Dziękuję za przywitanie. Odpowiadam hurtem. Jestem z Warszawy, z niektórymi Szanownymi Druciarami widziałam się już na forum fanatyków pewnej autorki. Mam lat za dużo by latać po dyskotekach i za mało by czytać modlitewnik. W internecie szukam przyjaznych miejsc, nie pcham się tam gdzie nic nie wiem. Swetrów własnej roboty mam parę, wydaje mi się, że z moim sercem i zdonościami "manualnymi" nadam się Wam. Poplotkuję chętnie przy pruciu szalika. Odpowiedz Link
lady_huncwot Re: Znalazłam ... 28.02.04, 11:02 Fajnie! Pierwsze spotkanie w realu (w Warszawie właśnie), w bardzo nielicznym co prawda gronie, już się odbyło. Pzdr, LH Odpowiedz Link