basiaba1 Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 06.11.13, 09:01 Jestem z Rzeszowa. Chętnie zrobię na drutach: czapki, szale, kominy, sweterki, itp. Proszę o kontakt mailowy: basiaba1@vp.pl. Odpowiedz Link
nisar Warszawa, zlecę wykonanie czapki 16.11.13, 13:04 Witam. Zlecę wykonanie zimowej czapki z nausznikami dla chłopca sześcioletniego. Mieszkam na Gocławiu, pracuję w Śródmieściu. Proszę o kontakt na priv. Odpowiedz Link
legend Re: Warszawa, zlecę wykonanie czapki 16.11.13, 22:19 Proszę o kontakt (legend{malpa}gazeta.pl) Odpowiedz Link
gubi Re: Warszawa, zlecę wykonanie czapki 31.03.14, 12:02 Dzień dobry, minęło sporo czasu, ale jeśli nikt nie podjął się tego zlecenia to ja chętnie się podejmę wykonania czapki z nausznikami. Pozdrawiam, Piotr Odpowiedz Link
esterkae Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 16.11.13, 14:04 Wykonam na drutach lub szydełku czapki ,szaliki , swetry dla dzieci i dorosłych , proszę o kontakt na adres dom739@wp.pl. Odpowiedz Link
dora.103 Zlece wykonanie dwoch swetrow rozpinanych damskich 23.11.13, 09:52 Witam! Zlece wykonanie dwóch rozpinanych damskich swetrow nie wiem dokładnie jak to zrobić bo mieszkam za granica i do Polski przyjadę na swieta. Pochodze z Rzeszowa ale to chyba nie ma znaczenia bo można wszystko wyslac,kontaktowac się na np. skype przypuszczam. Pozdrawiam Odpowiedz Link
felicja1961 Re: Zlece wykonanie dwoch swetrow rozpinanych dam 23.11.13, 10:36 Witam ..prosze o blizsze szczegoly ..moje prace mozna obejrzec www.facebook.com/felicja.et?ref=hl# moj nick na skype felicja1961 Pozdrawiam E.T. Odpowiedz Link
basiaba1 Re: Zlece wykonanie dwoch swetrow rozpinanych dam 23.11.13, 20:30 Jestem z Rzeszowa. Chętnie się z Tobą spotkam i podejmę się wykonania sweterków. Odpowiedz Link
cyggnus Zlecę wykonanie swetra do Świąt na wzór 29.11.13, 20:29 Czy ktoś może podjąłby się wykonania do Świąt na prezent swetra na wzór swetra Weasleyów z filmu Harry Potter (jednolity ciemny z wrobionym inicjałem imienia z przodu) na wzrost ok. 165 cm, nastolatka nie za chuda, nie za gruba? Wiem, ze czasu mało, ale idea pojawiła się późno. Cena do uzgodnienia. Odpowiedz Link
karmera Re: Zlecę wykonanie swetra do Świąt na wzór 29.11.13, 21:06 Witam, Zajmuje się robótkami na drutach od 20 lat. Ostatnio współpracowałam przy kolekcji firmy 4F, która ubiera naszą reprezentacje olimpijską. Proszę o kontakt mailowy wówczas w załączniku wówczas prześle moje ostatnie prace. Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link
karmera Re: Zlecę wykonanie swetra do Świąt na wzór 29.11.13, 21:23 Mój mail karmera@tlen.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
cyggnus Re: Zlecę wykonanie swetra do Świąt na wzór 30.11.13, 10:04 Proszę o konkretne oferty,gdyby ktoś chciał się zdecydować na wykonanie - w jakim terminie, jaka cena. Zdjecia swetra, o jaki mi chodzi, podam na maila. Gdzies mam nawet link do instrukcji wykonania, ale po angielsku, jak to kogos interesuje - ja sie na tym nie znam. Bardzo mi zalezy, wiec jesliby ktos chcial sie podjac, bylbym dozgonnie wdzieczny (i sporo zaplace). Odpowiedz Link
cyggnus Re: Zlecę wykonanie swetra do Świąt na wzór 30.11.13, 10:05 Moj email: cyggnus@gazeta.pl Odpowiedz Link
felicja1961 Re: Zlecę wykonanie swetra do Świąt na wzór 30.11.13, 10:34 Witam !! Prosze o zdjecie swetra, rodzaj wloczki oraz wymiary, wtedy bede mogla konkretnie odpowiedziec. Moje prace mozna obejrzec www.facebook.com/felicja.et Pozdrawiam E.T. Odpowiedz Link
clementine_kruczynski Zlecę wykonanie czapek z pomponem - Poznań 12.12.13, 22:31 Dzień dobry, mam duże zamówienie i sama się nie wyrabiam. Gdyby ktoś z Poznania lub okolic z umiejętnością robienia czapek (dostarczę szczegółową instrukcję) chciał dorobić, proszę o kontakt na priv. pozdrawiam Odpowiedz Link
felicja1961 Re: Zlecę wykonanie czapek z pomponem - Poznań 13.12.13, 05:33 Witam!! jestem z Ostrowca Św. , moge podjac sie zrobienia- chetnie pomoge. Moje prace mozna obejrzec na stronie www.facebook.com/felicja.et?ref=hl Pozdrawiam E.T. Odpowiedz Link
clementine_kruczynski Re: Zlecę wykonanie czapek z pomponem - Poznań 14.12.13, 01:09 dziękuję za odzew, napisałam wiadomość na facebooku Odpowiedz Link
kasia80808 Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 13.12.13, 00:31 Witam, Zlecę wykonanie kilku sweterków. Warszawa i okolice. Proszę o kontakt na maila: gorecka.katarzyna@o2.pl pozdrawiam serdecznie! Kasia Odpowiedz Link
felicja1961 Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 01.01.14, 20:08 Witam Chetnie podejmie sie wspolpracy. Jestem z Ostrowca Św. Moje prace mozna obejrzec na stronce www.facebook.com/felicja.et Pozdrawiam Elżbieta Tomaszewska felicja.et@onet.eu Odpowiedz Link
nuriko1986 Zlecę zrobienie 01.01.14, 17:14 Witam zlece zrobienie kilku bluzeczek i swetrów. Proszę o kontakt na nuriko1986@wp.pl Odpowiedz Link
marzen_1 zlecę wykonanie lalek i ozdób z wełny 07.03.14, 06:59 Szukam osób na terenie całej Polski ze zdolnościami robienia na drutach lalek, misiów i innych ozdób (sezonowo np swiąteczne). Kupię duże ilości. Proszę o odpowiedz Marzena Odpowiedz Link
felicja1961 Re: zlecę wykonanie lalek i ozdób z wełny 07.03.14, 17:12 Witam Chetnie nawiaze wspolprace ...moje prace mozna obejrzec ma stronce www.facebook.com/felicja.et moj email: felicja.et@onet.eu prosze o blizsze szczegoly ..potrafie wykonac ze zdjecia Pozdrawiam E.T. Odpowiedz Link
1974monika0 Re: zlecę wykonanie lalek i ozdób z wełny 08.03.14, 16:03 Witam jestem zainteresownan współpracą robie serwetki bąbki i rózne rzeczy na szydełku oraz na drutach wykonuje sweterki Odpowiedz Link
tamara677 swetry , czapki i skarpety 04.09.14, 10:20 jestem zainteresowana współpracą proszę o kontakt tamara.majos@gmail.com pozdrawiam Tamara Majos Odpowiedz Link
bonifacka123 Re: zlecę wykonanie lalek i ozdób z wełny 08.03.14, 16:24 Witam. Chętnie poznam szczegóły współpracy. Moje prace można zobaczyć na stronie: www.andanka.pl/ . Odpowiedz Link
kashaya Re: zlecę wykonanie lalek i ozdób z wełny 08.03.14, 16:52 Jestem zainteresowana. Proszę o kontakt masumi777@wp.pl Odpowiedz Link
krysi-k112 Re: zlecę wykonanie lalek i ozdób z wełny 09.03.14, 14:03 Witam,czy to aktualne? Odpowiedz Link
ter-sta Re: zlecę wykonanie lalek i ozdób z wełny 31.03.14, 15:37 Witam, wykonuję różne ozdoby i pluszaki na drutach i szydełku. Chętnie podejmę się współpracy. blog, na którym prezentuję swoje prace: wloczkowyswiat.blogspot.com/ kontakt: tstawska@gmail.com pozdrawiam Teresa Odpowiedz Link
kredzik Re: zlecę wykonanie lalek i ozdób z wełny 10.04.14, 16:08 Witam. Od jakiegoś czasu robię szydełkowe zabawki, głównie na zamówienie, ponieważ specjalizuję się w postaciach z różnych bajek (np. Turbo ślimak, Rysiek Lwie serce, Merida, Szczerbatek z bajki pogromcy smoków, itd). Planuję założyć swoją stronę internetową a marzeniem moim jest założenie małego biznesu z jakąś osobą o podobnych zdolnościach(jakby ktoś byłby zainteresowany z okolic Warszawy?). Jak na razie moje prace sprzedawałam na allegro i prywatnie. Dla zainteresowanych mogę przesłać zdjęcia na adres mailowy. Odpowiedz Link
kredzik Re: zlecę wykonanie lalek i ozdób z wełny 10.04.14, 16:11 Nie podałam kontaktu: martakoziarska@interia.eu. Kilka moich zabawek umieściłam też na facebooku. Odpowiedz Link
elzbieta-9 Re: zlecę wykonanie czapek 08.07.14, 19:52 Witam Zainteresowana jestem współpracą pozdrawiam elzbieta Odpowiedz Link
mary279 Zrobię na szydełku 08.03.14, 16:26 Witam. Chętnie wykonam maskotki i ozdoby na szydełku. Mail: mdzwonkowska5@wp.pl Odpowiedz Link
2aga1975 Re: Zrobię, obrusy i serwetki na drutach 20.03.14, 17:13 Jak w tytule, wykonań na zamówienie obrusy i serwetki na drutach, osobom zainteresowanym zdjęcia wyślę na maila. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ter-sta Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 06.04.14, 13:10 Witam, wykonam sweterki komunijne, ubranka do chrztu oraz inne projekty (odzież, dodatki do domu- serwety, poduszki, itp) na drutach. zapraszam na mojego bloga, gdzie można zobaczyć moje prace: wloczkowyswiat.blogspot.com/ kontakt: tstawska@gmail.com Odpowiedz Link
miaemily STALA WSPOLPRACA 17.04.14, 14:19 Podejme stala wspolprace z dziewiarkami recznymi w zakresie wykonania na drutach produktow dla dzieci w wieku od 0-2 lat. Prosze o kontakt na adres miaemily@op.pl wraz z propozycja wysokosci oczekiwanego wynagrodzenia od/za 50 gramowego klebka welny. Wyrozniamy kandydatow z dolnegoslaska, w szczegolnosci Wroclawia. Odpowiedz Link
felicja1961 Re: STALA WSPOLPRACA 17.04.14, 21:13 Witam Chetnie podejme sie wspolpracy. Wykonuje na drutach i szydelkiem. Moje prace mozna obejrzec na fb www.facebook.com/felicja.et .... Moja stawka to 10zl/50g-100m Moj email felicja.et@onet.eu Odpowiedz Link
patkamarcin Zapraszamy Seniorów z Warszawy do współpracy 28.04.14, 00:31 Witamy serdecznie Poszukujemy do współpracy Seniorów z Warszawy z umiejętnościami szydełkowania oraz robienia na drutach. Ogromnym plusem jest praca zdalna oraz bardzo mili współpracownicy. Zainteresowanych prosimy o kontakt: - mail: patkamarcin@wp.pl - Patrycja, 604 220 573, - Marcin, 503 486 515, Pozdrawiamy Odpowiedz Link
parabuch333 Re: Zapraszamy Seniorów z Warszawy do współpracy 11.07.14, 23:09 patkamarcin napisał(a): > Witamy serdecznie > > Poszukujemy do współpracy Seniorów z Warszawy z umiejętnościami szydełkowania o > raz robienia na drutach. Ogromnym plusem jest praca zdalna oraz bardzo mili wsp > ółpracownicy. > > Zainteresowanych prosimy o kontakt: > - mail: patkamarcin@wp.pl > - Patrycja, 604 220 573, > - Marcin, 503 486 515, > > Pozdrawiamy Na pozdrowieniach się skończyło.Nie zawracajcie głowy....... Odpowiedz Link
lola0402 DZIERGANIE NA ZAMÓWIENIE 16.06.14, 14:55 Witam serdecznie, przyjmę zlecenia na wykonanie ręcznie dzierganych czapek, rękawiczek, szalików, swetrów itd. Kontakt: dzierganie@gmail.com Odpowiedz Link
elzbieta-9 Re: DZIERGANIE NA ZAMÓWIENIE 08.07.14, 19:59 Witam Zlecę wykonanie czapek dla dzieci elzbieta Odpowiedz Link
felicja1961 Re: DZIERGANIE NA ZAMÓWIENIE 08.07.14, 20:08 Witam Chetnie podejme sie wykonania . Moje prace mozna obejrzec na www.facebook.com/felicja.et?ref=hl pozdrawiam E.T. Odpowiedz Link
kika-7 Re: DZIERGANIE NA ZAMÓWIENIE 09.07.14, 08:12 Jestem zainteresowana współpracą.Chętnie podejme się zleceń. krystyna166@amorki.pl Odpowiedz Link
ewa151255 Re: DZIERGANIE NA ZAMÓWIENIE 09.07.14, 08:27 wykonam czapki dla dzieci,bardzo proszę o szczegóły , jestem z legnicy-mój adres nasturcja112@wp.pl,pozdrawiam ewa Odpowiedz Link
ewa151255 Re: DZIERGANIE NA ZAMÓWIENIE 09.07.14, 09:35 podejmę się wykonania,liczę na współpracę-mój adres nasturcja112@wp.pl, wyślę na pr zdjęcia, moich prac,pozdrawiam ewa Odpowiedz Link
lola0402 Re: DZIERGANIE NA ZAMÓWIENIE 10.07.14, 03:37 podejmę się zlecenia, proszę o szczegóły na: dzierganie@gmail.com Odpowiedz Link
magdalena2589 Re: DZIERGANIE NA ZAMÓWIENIE 14.07.14, 11:02 lola0402 napisał(a): > podejmę się zlecenia, proszę o szczegóły na: dzierganie@gmail.com A czy umiałabyś wykonać takie szydełkowe owoce i warzywa: pl.dawanda.com/product/58543883-Handmade-vegetables-and-fruits---crochet---set ? Super pomysł, jednak ja jestem za mało zaawansowana i sama miałabym duży problem. Odpowiedz Link
adrianna_sz Trójmiasto - zlecę wykonanie swetra na drutach 02.09.14, 07:28 golf gładki, długie rękawy, długość za pupę, z melanżowej średniej grubości wełny, rozmiar 40 (L) adrianna_sz@gazeta.pl Odpowiedz Link
felicja1961 Re: Trójmiasto - zlecę wykonanie swetra na drutac 02.09.14, 16:38 Witam Moge wykonac. Moje prace mozna ogladac na www.facebook.com/felicja.et?ref=hl Pozdrawiam Odpowiedz Link
adrianna_sz Bardzo dziękuję za wszystkie zgłoszenia 10.09.14, 08:07 wykonawca już znaleziony Pozdrawiam Odpowiedz Link
pestka_k Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 21.09.14, 11:38 Zlecę wykonanie czapki jak z linku: www.favecrafts.com/Knit-Hats-Gloves-Scarves/Gray-Knit-Scarf-Set-for-Men-from-Bernat prosze o kontakt Odpowiedz Link
kika-7 Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 21.09.14, 12:00 Witam,jestem chętna zrobić taką czapkę.krystyna166@amorki.pl Odpowiedz Link
nataliaas Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 25.11.14, 20:29 Zapraszam na strone www.dzianinowo.fora.pl Odpowiedz Link
basiaba1 Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 28.11.14, 10:03 Witam! A ja zapraszam na moja stronkę: www.facebook.com/robotkizklasa. Odpowiedz Link
kika-7 Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 28.11.14, 09:35 Przyjmę zlecenie na drutach lub na szydełku.Dziewiarstwem ręcznym zajmuję się od ponad 35 lat.Współpracowałam z firmami polskimi i angielskimi.Przyjmuję zlecenia jednorazowe jak i chętnie nawiążę dłuższą współprace. krystyna166@amorki.pl Odpowiedz Link
annagrahn Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 11.12.14, 18:14 Nawiaze wspolprace z osoba ktora potrafi wykonac na drutach roznego rodzaju koce , misie ozdoby .prosze o kontakt mailowy zainteresowane osoby cendrowiczanna@gmail.com .przesle przykladowe zdjecia Odpowiedz Link
felicja1961 Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 11.12.14, 19:13 Witam ! Chetnie podejme sie wspolpracy. Moje prace mozna obejrzec na fb www.facebook.com/felicja.et?ref=hl Odpowiedz Link
betusia1 Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 19.01.15, 19:41 www.betusia1.blogspot.com Odpowiedz Link
gubi wykonam malowidła ścienne - Warszawa, Kraków 13.02.15, 19:00 Pokoje dziecięce i nie tylko. Wieloletnie doświadczenie i bogate portfolio: www.joannakruza.com Zapraszam do składania zamówień. Odpowiedz Link
kika-7 Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 11.06.15, 10:40 Wykonuję na drutach i szydełkiem wszelką odzież dla dorosłych i dla dzieci,dodatki,ozdoby i.t.p. Zapraszam krystyna166@amorki.pl Odpowiedz Link
kika-7 Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 11.06.15, 10:44 Od 40 lat wykonuję na drutach i szydełkiem wszelką odzież dla dzieci i dla dorosłych.Wykonuje też dodatki,ozdoby i.t.p.Chętnych zapraszam. krystyna166@amorki.pl Odpowiedz Link
arianne1 Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 07.08.15, 09:03 Dzień dobry Szukam osoby która robi zabawki, sweterki , czapeczki, ubranka dla lalek i itp na szydełku lub drutach, oraz osoby która szyłaby ubranka dla lalek 40 cm z powierzonego materiału i wzoru w konkurencyjnych cenach. Zależy mi na współpracy z Panią która jest bardzo solidna i dokładna, ponieważ produkty muszą być wykonane perfekcyjnie. Stała współpraca. Osoby zainteresowane proszę o kontakt pracownia.nina@gmail.com serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link
felicja1961 Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 05.09.15, 12:00 Witam O ile oferta jest jeszcze aktualna to jestem zainteresowana. Moj email felicja.et@onet.eu Pozdrawiam Elżbieta Tomaszewska Odpowiedz Link
dorotaa_0 Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 05.09.15, 10:23 Witam Wykonuję rzeczy na szydełku,robiłam czapeczki do sesji fotograficznych.Proszę o więcej informacji na dorotaa_0@gazeta.pl Dorota Odpowiedz Link
dorotaa_0 Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 05.09.15, 11:41 Wykonuje rzeczy na szydelku, robiłam czapeczki do sesji fotograficznych.Proszę o więcej informacji na dorotaa_0@gazeta.pl dorota Odpowiedz Link
felicja1961 Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 05.09.15, 11:56 Witam Jestem zainteresowana . Prosze o blizsze szczegoly. Moj email felicja.et@onet.eu Pozdrawiam Elżbieta Tomaszewska Odpowiedz Link
kika-7 Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 05.09.15, 18:56 Chetnie podejmę współprace.Mieszkam w Warszawie.Robiłam czapki dla firm w Polsce i za granicą.krystyna166@amorki.pl Odpowiedz Link
agatapie Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 16.09.15, 21:20 Poszukuję z Krakowa (lub bliskich okolic) do zrobienia na szydełku lub drutach kamizelki/bezrękawnika, zakładanego przez głowę, ścieg "luźniejszy" (coś typu "kolczuga" ale nie aż tak luźny- liczę na jakieś podpowiedzi przy wyborze wzoru). Moja włóczka. Kontakt-agatapiech@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
babydelfi Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 20.09.15, 00:05 Mam duże doświadczenie w czapkach na szydełku. Chętnie podejmę się zrobienia, babydelfi@poczta.fm Odpowiedz Link