Dodaj do ulubionych

Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie..

• basiaba1 Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 06.11.13, 09:01
      Jestem z Rzeszowa. Chętnie zrobię na drutach: czapki, szale, kominy, sweterki, itp. Proszę o kontakt mailowy: basiaba1@vp.pl.
    • nisar Warszawa, zlecę wykonanie czapki 16.11.13, 13:04
      Witam.

Zlecę wykonanie zimowej czapki z nausznikami dla chłopca sześcioletniego. Mieszkam na Gocławiu, pracuję w Śródmieściu. Proszę o kontakt na priv.
      • kika-7 Re: Warszawa, zlecę wykonanie czapki 16.11.13, 13:57
        Podaj adres majlowy
        • legend Re: Warszawa, zlecę wykonanie czapki 16.11.13, 22:19
          Proszę o kontakt (legend{malpa}gazeta.pl)
      • gubi Re: Warszawa, zlecę wykonanie czapki 31.03.14, 12:02
        Dzień dobry,
        minęło sporo czasu, ale jeśli nikt nie podjął się tego zlecenia to ja chętnie się podejmę wykonania czapki z nausznikami.
        Pozdrawiam,
        Piotr
    • esterkae Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 16.11.13, 14:04
      Wykonam na drutach lub szydełku czapki ,szaliki , swetry dla dzieci i dorosłych , proszę o kontakt na adres dom739@wp.pl.

• dora.103 Zlece wykonanie dwoch swetrow rozpinanych damskich 23.11.13, 09:52
      Witam!
      Zlece wykonanie dwóch rozpinanych damskich swetrow nie wiem dokładnie jak to zrobić bo mieszkam za granica i do Polski przyjadę na swieta. Pochodze z Rzeszowa ale to chyba nie ma znaczenia bo można wszystko wyslac,kontaktowac się na np. skype przypuszczam. Pozdrawiam
      • felicja1961 Re: Zlece wykonanie dwoch swetrow rozpinanych dam 23.11.13, 10:36
        Witam ..prosze o blizsze szczegoly ..moje prace mozna obejrzec www.facebook.com/felicja.et?ref=hl# moj nick na skype felicja1961
        Pozdrawiam
        E.T.
      • basiaba1 Re: Zlece wykonanie dwoch swetrow rozpinanych dam 23.11.13, 20:30
        Jestem z Rzeszowa. Chętnie się z Tobą spotkam i podejmę się wykonania sweterków.
    • cyggnus Zlecę wykonanie swetra do Świąt na wzór 29.11.13, 20:29
      Czy ktoś może podjąłby się wykonania do Świąt na prezent swetra na wzór swetra Weasleyów z filmu Harry Potter (jednolity ciemny z wrobionym inicjałem imienia z przodu) na wzrost ok. 165 cm, nastolatka nie za chuda, nie za gruba? Wiem, ze czasu mało, ale idea pojawiła się późno. Cena do uzgodnienia.
      • karmera Re: Zlecę wykonanie swetra do Świąt na wzór 29.11.13, 21:06
        Witam,
        Zajmuje się robótkami na drutach od 20 lat. Ostatnio współpracowałam przy kolekcji firmy 4F, która ubiera naszą reprezentacje olimpijską.
        Proszę o kontakt mailowy wówczas w załączniku wówczas prześle moje ostatnie prace.
        Pozdrawiam
        Ewa
      • karmera Re: Zlecę wykonanie swetra do Świąt na wzór 29.11.13, 21:23
        Mój mail karmera@tlen.pl
        Pozdrawiam
      • cyggnus Re: Zlecę wykonanie swetra do Świąt na wzór 30.11.13, 10:04
        Proszę o konkretne oferty,gdyby ktoś chciał się zdecydować na wykonanie - w jakim terminie, jaka cena. Zdjecia swetra, o jaki mi chodzi, podam na maila. Gdzies mam nawet link do instrukcji wykonania, ale po angielsku, jak to kogos interesuje - ja sie na tym nie znam. Bardzo mi zalezy, wiec jesliby ktos chcial sie podjac, bylbym dozgonnie wdzieczny (i sporo zaplace).
        • cyggnus Re: Zlecę wykonanie swetra do Świąt na wzór 30.11.13, 10:05
          Moj email: cyggnus@gazeta.pl
          • felicja1961 Re: Zlecę wykonanie swetra do Świąt na wzór 30.11.13, 10:34
            Witam !!
            Prosze o zdjecie swetra, rodzaj wloczki oraz wymiary, wtedy bede mogla konkretnie odpowiedziec. Moje prace mozna obejrzec www.facebook.com/felicja.et

Pozdrawiam
            E.T.
    • clementine_kruczynski Zlecę wykonanie czapek z pomponem - Poznań 12.12.13, 22:31
      Dzień dobry,

mam duże zamówienie i sama się nie wyrabiam.
      Gdyby ktoś z Poznania lub okolic z umiejętnością robienia czapek (dostarczę szczegółową instrukcję) chciał dorobić, proszę o kontakt na priv.

pozdrawiam
      • felicja1961 Re: Zlecę wykonanie czapek z pomponem - Poznań 13.12.13, 05:33
        Witam!!
        jestem z Ostrowca Św. , moge podjac sie zrobienia- chetnie pomoge.
        Moje prace mozna obejrzec na stronie www.facebook.com/felicja.et?ref=hl
        Pozdrawiam
        E.T.
        • clementine_kruczynski Re: Zlecę wykonanie czapek z pomponem - Poznań 14.12.13, 01:09
          dziękuję za odzew,
          napisałam wiadomość na facebooku smile
    • kasia80808 Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 13.12.13, 00:31
      Witam,

Zlecę wykonanie kilku sweterków. Warszawa i okolice. Proszę o kontakt na maila: gorecka.katarzyna@o2.pl

pozdrawiam serdecznie! Kasia
      • felicja1961 Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 01.01.14, 20:08
        Witam
        Chetnie podejmie sie wspolpracy. Jestem z Ostrowca Św. Moje prace mozna obejrzec na stronce
        www.facebook.com/felicja.et
        Pozdrawiam
        Elżbieta Tomaszewska
        felicja.et@onet.eu
    • nuriko1986 Zlecę zrobienie 01.01.14, 17:14
      Witam

zlece zrobienie kilku bluzeczek i swetrów. Proszę o kontakt na nuriko1986@wp.pl
    • marzen_1 zlecę wykonanie lalek i ozdób z wełny 07.03.14, 06:59
      Szukam osób na terenie całej Polski ze zdolnościami robienia na drutach lalek, misiów i innych ozdób (sezonowo np swiąteczne). Kupię duże ilości.
      Proszę o odpowiedz
      Marzena
      • felicja1961 Re: zlecę wykonanie lalek i ozdób z wełny 07.03.14, 17:12
        Witam
        Chetnie nawiaze wspolprace ...moje prace mozna obejrzec ma stronce www.facebook.com/felicja.et
        moj email: felicja.et@onet.eu
        prosze o blizsze szczegoly ..potrafie wykonac ze zdjecia
        Pozdrawiam E.T.
      • 1974monika0 Re: zlecę wykonanie lalek i ozdób z wełny 08.03.14, 16:03
        Witam jestem zainteresownan współpracą robie serwetki bąbki i rózne rzeczy na szydełku oraz na drutach wykonuje sweterki
        • tamara677 swetry , czapki i skarpety 04.09.14, 10:20
          jestem zainteresowana współpracą proszę o kontakt tamara.majos@gmail.com

pozdrawiam

Tamara Majos
      • bonifacka123 Re: zlecę wykonanie lalek i ozdób z wełny 08.03.14, 16:24
        Witam.
        Chętnie poznam szczegóły współpracy. Moje prace można zobaczyć na stronie: www.andanka.pl/ .
      • kashaya Re: zlecę wykonanie lalek i ozdób z wełny 08.03.14, 16:52
        Jestem zainteresowana. Proszę o kontakt masumi777@wp.pl
      • krysi-k112 Re: zlecę wykonanie lalek i ozdób z wełny 09.03.14, 14:03
        Witam,czy to aktualne?
      • ter-sta Re: zlecę wykonanie lalek i ozdób z wełny 31.03.14, 15:37
        Witam,

wykonuję różne ozdoby i pluszaki na drutach i szydełku. Chętnie podejmę się współpracy.
        blog, na którym prezentuję swoje prace: wloczkowyswiat.blogspot.com/
        kontakt: tstawska@gmail.com

pozdrawiam
        Teresa
      • kredzik Re: zlecę wykonanie lalek i ozdób z wełny 10.04.14, 16:08
        Witam. Od jakiegoś czasu robię szydełkowe zabawki, głównie na zamówienie, ponieważ specjalizuję się w postaciach z różnych bajek (np. Turbo ślimak, Rysiek Lwie serce, Merida, Szczerbatek z bajki pogromcy smoków, itd). Planuję założyć swoją stronę internetową a marzeniem moim jest założenie małego biznesu z jakąś osobą o podobnych zdolnościach(jakby ktoś byłby zainteresowany z okolic Warszawy?). Jak na razie moje prace sprzedawałam na allegro i prywatnie. Dla zainteresowanych mogę przesłać zdjęcia na adres mailowy.
        • kredzik Re: zlecę wykonanie lalek i ozdób z wełny 10.04.14, 16:11
          Nie podałam kontaktu: martakoziarska@interia.eu. Kilka moich zabawek umieściłam też na facebooku.
        • elzbieta-9 Re: zlecę wykonanie czapek 08.07.14, 19:52
          Witam
          Zainteresowana jestem współpracą
          pozdrawiam
          elzbieta
    • mary279 Zrobię na szydełku 08.03.14, 16:26
      Witam. Chętnie wykonam maskotki i ozdoby na szydełku. Mail: mdzwonkowska5@wp.pl
    • 2aga1975 Re: Zrobię, obrusy i serwetki na drutach 20.03.14, 17:13
      Jak w tytule, wykonań na zamówienie obrusy i serwetki na drutach, osobom zainteresowanym zdjęcia wyślę na maila. Pozdrawiam
    • ter-sta Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 06.04.14, 13:10
      Witam,

wykonam sweterki komunijne, ubranka do chrztu oraz inne projekty (odzież, dodatki do domu- serwety, poduszki, itp) na drutach.

zapraszam na mojego bloga, gdzie można zobaczyć moje prace: wloczkowyswiat.blogspot.com/

kontakt: tstawska@gmail.com
    • miaemily STALA WSPOLPRACA 17.04.14, 14:19
      Podejme stala wspolprace z dziewiarkami recznymi w zakresie wykonania na drutach produktow dla dzieci w wieku od 0-2 lat. Prosze o kontakt na adres miaemily@op.pl wraz z propozycja wysokosci oczekiwanego wynagrodzenia od/za 50 gramowego klebka welny.
      Wyrozniamy kandydatow z dolnegoslaska, w szczegolnosci Wroclawia.
      • felicja1961 Re: STALA WSPOLPRACA 17.04.14, 21:13
        Witam Chetnie podejme sie wspolpracy. Wykonuje na drutach i szydelkiem. Moje prace mozna obejrzec na fb www.facebook.com/felicja.et .... Moja stawka to 10zl/50g-100m
        Moj email felicja.et@onet.eu
        • patkamarcin Zapraszamy Seniorów z Warszawy do współpracy 28.04.14, 00:31
          Witamy serdecznie

Poszukujemy do współpracy Seniorów z Warszawy z umiejętnościami szydełkowania oraz robienia na drutach. Ogromnym plusem jest praca zdalna oraz bardzo mili współpracownicy.

Zainteresowanych prosimy o kontakt:
          - mail: patkamarcin@wp.pl
          - Patrycja, 604 220 573,
          - Marcin, 503 486 515,

Pozdrawiamy smile
          • parabuch333 Re: Zapraszamy Seniorów z Warszawy do współpracy 11.07.14, 23:09
            patkamarcin napisał(a):

> Witamy serdecznie
            >
            > Poszukujemy do współpracy Seniorów z Warszawy z umiejętnościami szydełkowania o
            > raz robienia na drutach. Ogromnym plusem jest praca zdalna oraz bardzo mili wsp
            > ółpracownicy.
            >
            > Zainteresowanych prosimy o kontakt:
            > - mail: patkamarcin@wp.pl
            > - Patrycja, 604 220 573,
            > - Marcin, 503 486 515,
            >
            > Pozdrawiamy smile
            Na pozdrowieniach się skończyło.Nie zawracajcie głowy.......
    • lola0402 DZIERGANIE NA ZAMÓWIENIE 16.06.14, 14:55
      Witam serdecznie,
      przyjmę zlecenia na wykonanie ręcznie dzierganych czapek, rękawiczek, szalików, swetrów itd. Kontakt: dzierganie@gmail.com
      • elzbieta-9 Re: DZIERGANIE NA ZAMÓWIENIE 08.07.14, 19:59
        Witam
        Zlecę wykonanie czapek dla dzieci
        elzbieta
        • felicja1961 Re: DZIERGANIE NA ZAMÓWIENIE 08.07.14, 20:08
          Witam Chetnie podejme sie wykonania . Moje prace mozna obejrzec na www.facebook.com/felicja.et?ref=hl
          pozdrawiam
          E.T.
        • kika-7 Re: DZIERGANIE NA ZAMÓWIENIE 09.07.14, 08:12
          Jestem zainteresowana współpracą.Chętnie podejme się zleceń. krystyna166@amorki.pl
        • ewa151255 Re: DZIERGANIE NA ZAMÓWIENIE 09.07.14, 08:27
          wykonam czapki dla dzieci,bardzo proszę o szczegóły , jestem z legnicy-mój adres nasturcja112@wp.pl,pozdrawiam ewa
        • ewa151255 Re: DZIERGANIE NA ZAMÓWIENIE 09.07.14, 09:35
          podejmę się wykonania,liczę na współpracę-mój adres nasturcja112@wp.pl, wyślę na pr zdjęcia, moich prac,pozdrawiam ewa
        • lola0402 Re: DZIERGANIE NA ZAMÓWIENIE 10.07.14, 03:37
          podejmę się zlecenia, proszę o szczegóły na: dzierganie@gmail.com
          • magdalena2589 Re: DZIERGANIE NA ZAMÓWIENIE 14.07.14, 11:02
            lola0402 napisał(a):

> podejmę się zlecenia, proszę o szczegóły na: dzierganie@gmail.com

A czy umiałabyś wykonać takie szydełkowe owoce i warzywa: pl.dawanda.com/product/58543883-Handmade-vegetables-and-fruits---crochet---set ? Super pomysł, jednak ja jestem za mało zaawansowana i sama miałabym duży problem.
    • adrianna_sz Trójmiasto - zlecę wykonanie swetra na drutach 02.09.14, 07:28
      golf gładki, długie rękawy, długość za pupę, z melanżowej średniej grubości wełny, rozmiar 40 (L)
      adrianna_sz@gazeta.pl
      • felicja1961 Re: Trójmiasto - zlecę wykonanie swetra na drutac 02.09.14, 16:38
        Witam Moge wykonac. Moje prace mozna ogladac na www.facebook.com/felicja.et?ref=hl
        Pozdrawiam
        • adrianna_sz Bardzo dziękuję za wszystkie zgłoszenia 10.09.14, 08:07
          wykonawca już znaleziony wink

Pozdrawiam
    • pestka_k Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 21.09.14, 11:38
      Zlecę wykonanie czapki jak z linku:
      www.favecrafts.com/Knit-Hats-Gloves-Scarves/Gray-Knit-Scarf-Set-for-Men-from-Bernat

prosze o kontakt
      • kika-7 Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 21.09.14, 12:00
        Witam,jestem chętna zrobić taką czapkę.krystyna166@amorki.pl
    • nataliaas Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 25.11.14, 20:29
      Zapraszam na strone www.dzianinowo.fora.pl
      • basiaba1 Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 28.11.14, 10:03
        Witam! A ja zapraszam na moja stronkę: www.facebook.com/robotkizklasa.
    • kika-7 Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 28.11.14, 09:35
      Przyjmę zlecenie na drutach lub na szydełku.Dziewiarstwem ręcznym zajmuję się od ponad 35 lat.Współpracowałam z firmami polskimi i angielskimi.Przyjmuję zlecenia jednorazowe jak i chętnie nawiążę dłuższą współprace. krystyna166@amorki.pl
    • annagrahn Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 11.12.14, 18:14
      Nawiaze wspolprace z osoba ktora potrafi wykonac na drutach roznego rodzaju koce , misie ozdoby .prosze o kontakt mailowy zainteresowane osoby cendrowiczanna@gmail.com .przesle przykladowe zdjecia
      • felicja1961 Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 11.12.14, 19:13
        Witam ! Chetnie podejme sie wspolpracy. Moje prace mozna obejrzec na fb www.facebook.com/felicja.et?ref=hl
    • betusia1 Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 19.01.15, 19:41
      www.betusia1.blogspot.com
    • gubi wykonam malowidła ścienne - Warszawa, Kraków 13.02.15, 19:00
      Pokoje dziecięce i nie tylko.
      Wieloletnie doświadczenie i bogate portfolio:

www.joannakruza.com

Zapraszam do składania zamówień.
    • kika-7 Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 11.06.15, 10:40
      Wykonuję na drutach i szydełkiem wszelką odzież dla dorosłych i dla dzieci,dodatki,ozdoby i.t.p. Zapraszam krystyna166@amorki.pl
    • kika-7 Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 11.06.15, 10:44
      Od 40 lat wykonuję na drutach i szydełkiem wszelką odzież dla dzieci i dla dorosłych.Wykonuje też dodatki,ozdoby i.t.p.Chętnych zapraszam. krystyna166@amorki.pl
    • arianne1 Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 07.08.15, 09:03
      Dzień dobry
      Szukam osoby która robi zabawki, sweterki , czapeczki, ubranka dla lalek i itp na szydełku lub drutach, oraz osoby która szyłaby ubranka dla lalek 40 cm z powierzonego materiału i wzoru w konkurencyjnych cenach. Zależy mi na współpracy z Panią która jest bardzo solidna i dokładna, ponieważ produkty muszą być wykonane perfekcyjnie. Stała współpraca.
      Osoby zainteresowane proszę o kontakt
      pracownia.nina@gmail.com
      serdecznie pozdrawiam
      • felicja1961 Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 05.09.15, 12:00
        Witam O ile oferta jest jeszcze aktualna to jestem zainteresowana. Moj email felicja.et@onet.eu
        Pozdrawiam Elżbieta Tomaszewska
    • jomamma Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 05.09.15, 09:27
      Zlecę - czapki
      • dorotaa_0 Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 05.09.15, 10:23
        Witam
        Wykonuję rzeczy na szydełku,robiłam czapeczki do sesji fotograficznych.Proszę o więcej informacji na dorotaa_0@gazeta.pl
        Dorota
      • dorotaa_0 Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 05.09.15, 11:41
        Wykonuje rzeczy na szydelku, robiłam czapeczki do sesji fotograficznych.Proszę o więcej informacji na dorotaa_0@gazeta.pl
        dorota
      • felicja1961 Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 05.09.15, 11:56
        Witam Jestem zainteresowana . Prosze o blizsze szczegoly. Moj email felicja.et@onet.eu
        Pozdrawiam
        Elżbieta Tomaszewska
      • kika-7 Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 05.09.15, 18:56
        Chetnie podejmę współprace.Mieszkam w Warszawie.Robiłam czapki dla firm w Polsce i za granicą.krystyna166@amorki.pl
        • agatapie Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 16.09.15, 21:20
          Poszukuję z Krakowa (lub bliskich okolic) do zrobienia na szydełku lub drutach kamizelki/bezrękawnika, zakładanego przez głowę, ścieg "luźniejszy" (coś typu "kolczuga" ale nie aż tak luźny- liczę na jakieś podpowiedzi przy wyborze wzoru). Moja włóczka. Kontakt-agatapiech@poczta.onet.pl
      • babydelfi Re: Zrobię, wykonam, zlecę wykonanie.. 20.09.15, 00:05
        Mam duże doświadczenie w czapkach na szydełku. Chętnie podejmę się zrobienia,
        babydelfi@poczta.fm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka