wieczorynka2 09.05.04, 10:58 Czy któraś z pań byłaby zainteresowana zrobieniem mi odplatnie oczywiscie kilku rzeczy na szydełku/drutach...? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
virfa Re: pytanie... 09.05.04, 19:40 Niestety ja jestem tylko poczatkujaca w dzierganiu. Moze kiedys.., jak troszke "poducze sie" pozdrawiam, Odpowiedz Link
kajmy Re: pytanie... 09.05.04, 23:11 Obawiam się, że to będzie trudne. Jest to bardzo pracochłonne i nieopłacalne. Możesz powiedzieć ile jesteś w stanie zapłacić za 1 godzinę takiej pracy ? Taniej pewnie wyjdzie jak kupisz coś gotowego. Ja na przykład robiłam teraz rzecz bardzo pracochłonną na zamówienie, która zajęła mi 50 godzin precyzyjnej pracy. Ile Twoim zdaniem należało skasować, jeżeli owa praca miała zaledwie wymiary 44cm x 44cm. Taka praca jest nie do wyceny. Ale życzę Ci powodzenia, może ktoś się podejmie ? Pozdrawiam Krystyna z Rybnika Odpowiedz Link
wieczorynka2 trochę wyjaśnień.. 10.05.04, 09:58 Dziewczyny ,dziękuję za odzew,pozdrawiam ciepło Virfe i Krystyneno i wszystkie forumowiczki....moze napiszę o co mnie by chodziło..bardzo lubię chusteczki na głowę,jako taki "ozdobnik",wyznacznik stylu..mam ich kilka(mogę posłać zdjęcia dla orientacji)..chciałabym miec jeszcze więcej..Chustki miałyby miec wymiary +/- 37 cm dlugosc +wiazania i boki po 25cm(trójkąt ,moze być szpic zaokrąglony), moga być ażurowe albo sciegiem scisłym(wzor dowolny)...raczej jednokolorowe...na ile panie wyceniłyby taką chusteczkę..pracę w nią włożoną..? Odpowiedz Link
kajmy Re: trochę wyjaśnień.. 10.05.04, 10:16 Jeżeli możesz to pokaż te zdjęcia, wtedy będzie jasne o co chodzi i zobaczymy. A i jeszcze z jakich nici, bo im grubsze nici tym szybciej przybywa. Pozdrawiam Krystyna Odpowiedz Link
malgoha1 Re: pytanie... 10.05.04, 12:29 Witaj Wieczorynko, a skąd jesteś? Zrobienie takiej chusteczki to raczej prosta sprawa szczególnie gdy masz tzw.gotowca. Odpowiedz Link
wieczorynka2 zdjęcia 12.05.04, 10:36 Jestem z okolic Krakowa,posłałam Ci Małgosiu i Krysiu..zdjecia na pocztę.Pozdrawiam.. Odpowiedz Link
wieczorynka2 odpowiedź 12.05.04, 11:27 jestem z okolic Krakowa..posłałam Małgosi i Krysi zdjęcia na skrzynkę..pozdrawiam..Danusia Odpowiedz Link
kajmy Re: odpowiedź 12.05.04, 13:35 Danusiu, dziękuję za zdjęcia. Wysłałm Ci list na skrzynkę. Mam nadzieję, że dojdzie chociaż mam dziś problemy z internetem i pocztą. Pozdrawiam Krystyna Odpowiedz Link
wieczorynka2 Re: odpowiedź 13.05.04, 17:56 Krysiu doszło,dziękuję.Odpisałam.Pozdrawiam bardzo ciepło.Danusia Odpowiedz Link
kajmy Re: odpowiedź 13.05.04, 23:29 Dziękuję Ci Danusiu za list, odpisałam na skrzynkę. Pozdrawiam Krystyna Odpowiedz Link