gosia18.11 13.11.12, 19:17 Mam pytanie do Pań ,które kupiły wzór Still Light . Jeśli nie znam angielskiego ,czy poradzę sobie ze zrobieniem tej tuniki?Czy jest schemat do niej ,cz tylko opis ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orangewhatever Re: Tunika Still Light 13.11.12, 20:27 opis jest bardzo prosty, wystarczy bazować na słowniczkach dziewiarskich, znajdujących się w internecie. nie ma schematu, bo nie ma do czego. całość jest robiona ściegiem gładkim, trudno rozrysowywać setki prawych oczek w setkach rzędów, robionych na okrągło. przy kieszeniach może być trudniej, ale przy dzisiejszej dostępności wujka Google i setek translatorów - dasz radę. Odpowiedz Link
gosia18.11 Re: Tunika Still Light 14.11.12, 17:17 Kto kupi mi wzór na Ravelry tuniki Still Light ,bo ja nie umiem ? Próbowałam ,ale za każdym razem źle coś robię.Proszę pomóżcie ,bo bardzo mi zależy. Odpowiedz Link
storotka Re: Tunika Still Light 04.03.17, 16:35 Ja mam ten wzór po angielsku i nic nie kumam,dlatego nie polecam kupować. Odpowiedz Link