19asia81 03.11.04, 13:58 Hi mam kolejne pytanko (podobno kto pyta nie błądzi) szycie na maszynie zalicza się też do robótek ręcznych?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga30 Re: wykroje 04.11.04, 03:01 Czesc, nie zalicza sie do robotek. Ale chyba nikt nie bedzie mial nic przeciwko jak sie o cos zapytasz. JA juz pare pytan o szycie na maszynei tutaj zadalam i niektore dziewczyny znaja sie na tym. Poza tym polecono mi forum sama szyje pod eDziecko. Powoli sie rozkreca, Agnieszka Odpowiedz Link
ka_thy Re: wykroje 04.11.04, 08:53 A ja zaliczam. Tylko, że tu jest forum o robótkach NA DRUTACH więc o szyciu raczej się nie dyskutuje. Polecam grupę pl.rec.robotki-reczne i forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18464 Odpowiedz Link
aga30 Re: wykroje 04.11.04, 22:11 Pewnie znasz to forum, ale o szycie na maszynie czesto pytaja sie na google. pl.rec. robotki reczne. Nie podam dokladnego linku. Agnieszka Odpowiedz Link
ka_thy Re: wykroje 05.11.04, 09:16 To jest własnie grupa, o której wspomniałam. Przez google grupę się przeszukuje i czyta, do dyskusji można m.in. użyć serwisu Usenet: usenet.gazeta.pl/usenet/0,1.html?group=pl.rec.robotki-reczne No i na Kaanie ( www.kaan.pl/ ) jest też dział poświęcony szyciu. Odpowiedz Link