izwi 18.12.04, 16:07 Cześć Szukam wzorów na sukienki dla mnie i mojej córki Zuzi (1,6roku), ponadto może ktoś ma wzór na plisowaną spódniczkę. Przyjmuję wszystko druty lub szydełko Dzięki i pozdrawiam IZWI Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajlii Re: sukienki 18.12.04, 16:47 Ja mam 2 książki o ubrankach dla dzieci na druty i szydełko, ale niestety nie mam skanera. Jesteś może z Warszawy? Możesz też poszukać takich książek w małych osiedlowych bibliotekach, tam często są takie skarby Odpowiedz Link
s1korupka Re: sukienki 19.12.04, 00:26 Półtora roku to jaki rozmiar? A coś takiego? Mnie się bardzo podoba, czekam jak moja córeczka dorośnie do tego kompletu. www.yarn.ru/natalia/model/model_48_3_2002.htm Odpowiedz Link
ajlii Re: sukienki 20.12.04, 22:09 "Zrób mi to mamo" Irena Szpak "Dziane szatki dla Agatki" (autora nie podam, bo nie mogę znaleźć ksiązki) Odpowiedz Link
dominikams Re: sukienki 19.12.04, 17:29 Już był ten link, ale przypomnę jeszcze raz (to jest fartuszek, ale można zrobić szersze boki i zszyć je, wtedy powstanie princeska) knitty.com/ISSUEspring04/PATTanouk.html Odpowiedz Link