hada13 06.01.05, 05:57 Od kilku dni przegłądam Wasze forum i nie mogę się oprzeć by się nie przyłączyć. Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko temu. Od dawna szukałam czegoś takiego!!!!!!!!!!!!! Hania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maro_marecki Re: witajcie :] 06.01.05, 08:28 Witaj i zapraszam nie tylko do przeglądania ale też do aktywnego uczestnictwa. Pozdrawiam Marek Odpowiedz Link
lady_huncwot Re: witajcie :] 06.01.05, 08:49 Witam, zapraszamy Napisz coś o sobie - skąd jesteś i o swoim robótkowaniu? Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link
malgoha1 Re: witajcie :] 06.01.05, 11:36 Witaj.Przeglądasz nasze forum chyba tez od kilku nocy, bo nie ma chyba tak porannych ptaszków. Małgorzata Odpowiedz Link
hada13 witajcie :] 07.01.05, 03:35 Bardzo dziękuję za miłe przyjęcie. Wcale nie jestem takim rannym ptaszkiem, wręcz przeciwnie. U mnie jest teraz wieczór. Pochodzę z Torunia, ale od sześciu lat mieszkam w Kalifornii. Stąd ta różnica czasu. Na drutach robię od wielu lat, no przynajmniej robiłam w Polsce. Tutaj mam pewne problemy z kupnem ładnej wełny. Na szczęście magę liczyć na mamę :] Kiedy czytam o Waszych dziełach aż mnie korci żeby chwycić za druty. A swoją drogą, podziwiam Waszą pomysłowość i znajomość tematu!!!!!!!!!!!!!! Ja bez schematu ani rusz... Przynajmniej w większości przypadków... Jesteście naprawdę super! Hania Odpowiedz Link
lady_huncwot Re: witajcie :] 07.01.05, 10:00 Haniu, jak przeglądam amerykańskie strony o włóczkach albo Vogue Knitting to mi oczy wychodzą na wierzch z zazdrości ) Trudno mi tylko ocenić na ile są drogie lub tanie - jak na amerykańskie warunki... Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link
agaik10 Re: witajcie :] 06.01.05, 11:45 Część! Ja też jestem tutaj od niedawna i nie mogę wyjść z podziwu ile w Tych dziewczynach jest życzliwości i wogóle same pozytywy! Ja dopiero się uczę - zrobiłam czapkę i szlik, ale odkąd przeglądam to forum to postanowiłam nie rezygnować. Pozdrawiam Odpowiedz Link
lilu_g Re: ja też witam 07.01.05, 09:42 Hmmm.... mam nadzieję że założycielka postu nie obrazi się za podłączenie do wątku... ale jeśli "podglądaczki" ujawniają się to czas i na mnie.Jestem ze śląska, zaglądam tu od jakiś 2 miesięcy - natchnęły mnie oczywiście aniołki świąteczne i dzwonki na szydełku (tak na marginesie 9 zrobionych sztuk rozeszło się w mgnieniu oka . Obecnie "pracuję" nad serwetkami-jako amator, samouk nie mam odwagi wziąść za coś konkretnego, ale dobrze być zawsze na czasie i wśród osób znających te klimaty. Witam "nową" i serdecznie pozdrawiam "starsze" forumowiczki Lilu Odpowiedz Link
maro_marecki Re: ja też witam 07.01.05, 13:34 Witaj(cie - obie)! Wszystko co robimy jest konkretne. Aniołek (czerwono-złoty), który miał być na chioinkę, ale na nią nie trafił, a konkretnie wisi na żyrandolu pod sufitem. Niebieski sweterek z czapką i bucikami dla dziecka, a konkretnie syna kolegi z pracy czy bieżnik na meble, a konkretnie na komódkę - wszystko to jest konkretne i nie ma co się wstydzić jeżeli w robótkę, niezależnie małą czy dużą, włoży się dużo wysiłku, zapału i serca. Odwagi! Pozdrawiam Marek Odpowiedz Link
kajmy Re: witajcie :] 08.01.05, 14:55 Witam ciepło wszystkie nowe amatorki robótek . Krsytyna Odpowiedz Link
mewus Re: witajcie :] 08.01.05, 15:34 Serdecznie witam nowe amatorki dziergania. Świetnie, że ciągle pojawiają się nowe koleżanki Ewa Odpowiedz Link
malgorzata117 Re: witajcie :] 08.01.05, 18:06 Patrzcie, jak nam się pięknie forum rozrasta! Do Hani i Lilu - witajcie Dziewczyny!!! Małgorzata (117) Odpowiedz Link
gosia_arma Re: witajcie :] 09.01.05, 00:05 Witajcie dziewczyny Fajnie jest nas tak dużo i ciągle więcej, Gosia Odpowiedz Link