kocia_kolyska 04.03.05, 08:57 kiedy byłam bardzo mała zawsze chciałam mieć ładnie poubieranie lalki (i misie oczywiście!) niestety moje "dzieła" nie wyglądały tak: www.obgidge.com/patterns01.html co wy na to? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgiana_le_fay Re: coś dla waszych córek 04.03.05, 10:16 ewo to jest sliczne moze ajlii sie przyda, bo ona szukala jakis linkow do ubranek lalkowych serdecznie KAsia Odpowiedz Link
ka_thy Re: coś dla waszych córek 08.03.05, 09:47 Ajlii, jesli interesują Cię ubrania również dla Barbie to mocno polecam ściagnięcie ksiązki z forum dalekowschodniego: bbs.bianzhirensheng.com/read.php?tid=7406&fpage=1 Odpowiedz Link
ajlii Re: coś dla waszych córek 08.03.05, 16:37 aaaaaaaaa... to po chińsku??? bo do japońskiego to bym miała tłumacza... można to ściągnać tak jak rosyjskie strony? I dziekuję serdecznie Kathy ))) Odpowiedz Link
ka_thy Re: coś dla waszych córek 09.03.05, 08:34 Ksiązka jest po angielsku i chyba trzeba ją zapisywac strona po stronie, niestety. Odpowiedz Link