Dodaj do ulubionych

SKOŃCZYŁAM!!

23.04.05, 20:03
Nareszcie skończyłam biały sweterek big_grin Ależ jestem szczęśliwa!! big_grin Podkrój rękawów też jako tako wyszedł, aczkolwiek w tym miejscu mogłoby być lepiej... Rozprasuję na szwie i będzie oki big_grin Teraz muszę ustrzelić fotkę i dać na robótkową stronę big_grin
Obserwuj wątek
    • bomasta Re: SKOŃCZYŁAM!! 23.04.05, 20:28
      Gratuluję
      Teraz czas na następne ,bo apetyt rosnie .
      Bożena
      • douchee Re: SKOŃCZYŁAM!! 23.04.05, 20:49
        Ojej! I to jak! Właśnie siedzę i przeglądam wzory na szydełko, których wczoraj mnóstwo ściągnęłam. Następny właśnie chciałabym zrobić na szydełku, rozpinany, ale najpierw trzeba przerobić kwestię wzoru i umiejętności jego wykonania. Zaraz zabieram się do prób big_grin KOCHAM TO!
        • kaja500 Re: SKOŃCZYŁAM!! 23.04.05, 21:17
          Można wiedzieć z jakiej włóczki robiłaś ten sweterek i jakie masz doświadczenia
          z tą włóczką oraz ile Ci jej wyszło? Czekam też z niecierpliwością na fotkę na
          stronie.Może ja się kiedyś też zbiorę na odwagę? Pozdrawiam
          Teresa
          • douchee Re: SKOŃCZYŁAM!! 23.04.05, 21:24
            Robiłam z Malwy. Zaopatrzyłam się w 4 motki, ale z tego czwartego poszło właściwie tyle co na wykończenie dekoltu. Sweterek jest stosunkowo mały, bo i ja za gruba nie jestem (164 cm i 50 kg wagi, więc to tak 34-36 rozmiar wychodzi). Jutro zrobię zdjęcie, ale od mewus zależy, kiedy się ono pojawi na stronce big_grin Nic innego o Malwie powiedzieć nie mogę, bo pierwszy raz z niej robiłam i nie narzekam. Mi osobiście robiło się przyjemnie i stosunkowo szybko. Na początku myślałam, że będzie trochę sznurkowata, a tu się okazało, że tam, gdzie jest np. ściągacz, to jest on bardzo elastyczny. Może ktoś miał z Malwą więcej do czynienia? Interesuje mnie jak to będzie wyglądało po praniu...
            • kaja500 Re: SKOŃCZYŁAM!! 23.04.05, 21:57
              Dzięki za wyczerpującą odpowiedźsmile))Na wszelki wypadek lepiej zrób zdjęcie
              sweterka do strony przed praniem

• douchee Re: SKOŃCZYŁAM!! 23.04.05, 22:08
                No jasne big_grin Zrobię jutro razem z takim ażurowym niebieskim, który skończyłam już jakiś czas temu, ale nie chciało mi się robić fotki... Teraz nadrobię smile
            • igawroc82 Re: SKOŃCZYŁAM!! 24.04.05, 17:29
              Moja malwa po praniu (kilkakrotnym) nie zmieniła się nic a nic! Miałam beżową.
              Nawet się nie mechaci, ale może to dlatego że robiłam z podwójnej dość ciasno.
              • douchee Re: SKOŃCZYŁAM!! 24.04.05, 17:42
                To super big_grin A tu jest zdjęcie www.webplus.hostings.pl/comp/forum/viewtopic.php?p=11#11
                • ka_thy Re: SKOŃCZYŁAM!! 25.04.05, 08:42
                  Buu, a ja mam błąd przy dostępie do forum sad(((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka