kolanka2005 Re: pasmaterie internetowe 19.04.10, 09:31 Od 5 lat korzystam z usług pasmanterii internetowych.Nigdy nie podpadła mi zadna pasmanteria.Aż do teraz.Zamówiłam włoczkę,zapłaciłam uprzednio potwierdziwszy zamówienie.I od 2 tygodni nic.I co gorsza nie mogę wejść na ich stronę -nie mogę się zalogować.Jakby moje dane zniknęły.Napisałam o przypomn ienie hasła(które pamiętam ) i do tej pory nic-żadnej informacji.Nie chcę narazie pisać o jaką pasmanterię chodzi ale zapytam Was kochane forumowiczki co w takim wypadku robic dalej?Pozdrawiam Odpowiedz Link
malgoha1 Re: pasmaterie internetowe 19.04.10, 14:16 A potem z czystym sumieniem napisz, która to. Solidarność robótkowa zobowiązuje . Odpowiedz Link
kolanka2005 Re: pasmaterie internetowe 19.04.10, 20:54 Zadzwoniłam i wyjaśniłam.Otrzymałam dziś przesyłkę.Dzieki dziewczyny! Odpowiedz Link
terstr Re: pasmaterie internetowe 06.07.10, 20:19 Druty i inne akcesoria firmy KnitPro www.biferno.pl/ szczerze polecam, pani Barbara (właścicielka) bardzo sympatyczna, szybko odpowiada na maile i realizuje przesyłki. Odpowiedz Link
artesanka Re: pasmaterie internetowe 17.08.10, 16:52 Dzięki za namiary Ciekawie wygląda - po urlopie pewnie się na coś skuszę. Odpowiedz Link
hustru Re: pasmaterie internetowe 12.08.10, 10:29 Bardzo ladne estonskie wolczki(czysta welna) zmieniajace kolory i jednolite, szalowe - 800m/100g(na haapsalu szale n.p.) i swetrowe 400m/100g. Bardzo przystepne ceny, wloczka znana jest tez pod nazwa "Kauni" Mozna podotykac - w Warszawie (trzeba najpierw zadzwonic i sie umowic) allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7932336 Odpowiedz Link
motkolandia Re: pasmaterie internetowe 10.09.10, 23:32 Z przyjemnością informuję, że z dniem 1 września 2010 roku rozpoczął działalność nasz nowy sklep internetowy „Motkolandia”. Oferowany przez nas asortyment to wszelkiego rodzaju włóczki, druty, żyłki, szydełka i inne tego rodzaju akcesoria. Chcemy oferować przede wszystkim importowane włóczki często z domieszką jedwabiu ale w ofercie posiadamy również wełnę oraz włóczki akrylowe. Zapraszamy do MOTKOLANDII gdzie każda z Was znajdzie coś dla siebie! Odpowiedz Link
nisza-wloczka Re: pasmaterie internetowe 26.09.11, 11:45 nisza.com.pl/ miejsce dla miłośników wyrobów hand made. Oferujemy włóczki, przędze, akcesoria dziewiarskie, dodatki oraz gotowe wyroby wykonane na drutach lyb szydełku. Sklep powstał z potrzeby dzielenia sie pasją i zamiłowaniem do rzeczy wytwarzanych ręcznie. Stawiamy na wysoką jakość produktów, inspirujemy, doradzamy. Zapraszamy! Będziemy wdzięczni za Państwa opinie, sugestie i propozycje dotyczące funkcjonowania sklepu. Odpowiedz Link
autumna Dziana Mafia - nie polecam 20.10.10, 11:55 I co z tego, że prowadzące Panie starają się być miłe, skoro sklep jest jedna wielką techniczną katastrofą. Zamawiałam tam 11 października włóczki w różnych kolorach, jednego koloru zabrakło, to przysłali niekompletną paczkę i zwrot pieniędzy za niedostarczony motek. Minęło 10 dni, a na stronie sklepu ta brakująca włóczka cały czas figuruje jako dostępna w ilości 1 sztuka. Czyli stany magazynowe w ogóle nieaktualizowane. Podejrzewam, że to samo jest na wloczkolandia.pl (pod patronatem Dzianej mafii), bo sklep wyraźnie zrobiony na tym samym systemie. Odpowiedz Link
pasjo_natka Re: pasmaterie internetowe 06.02.12, 22:19 Witam serdecznie, ja znalazłam jeszcze jedną (chyba nie wymienioną przez poprzedniczki/poprzedników) pasmanterię internetową, do której warto zajrzeć. Z tego co sie orientuję ceny mają atrakcyjne. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
pasjo_natka Re: pasmaterie internetowe 06.02.12, 22:20 Ups! Zapomniałam podać adres: www.e-supelek.com.pl . Odpowiedz Link
barbara422 Re: pasmaterie internetowe 07.02.12, 12:01 Zamawiałam 2 razy szybka dostawa!!! www.biferno.pl/index.php?cat_id=107&page=0&view=3&sort=default jeszcze jedna!!! Też wypróbowana!!! amelia.globalhost.pl/ Odpowiedz Link
kocoorka Re: pasmaterie internetowe 21.02.12, 00:07 to ja może prywatę pouprawiam: magicloop.com.pl to pisałam ja, tuptup Odpowiedz Link
kasiak_k37 Re: pasmaterie internetowe 25.03.12, 08:07 zapraszam nieśmiało www.wloczka-sklep.pl Odpowiedz Link
szydelkomania Re: pasmaterie internetowe 01.04.12, 16:48 ja korzystam z usług www.niteczka.com.pl już dosyc długo i jestem bardzo zadowolona. Mają szeroki asortyment, każdy może wybrac cos dla siebie I obsługa super Odpowiedz Link
akademiarekodziela Re: pasmaterie internetowe 02.04.12, 14:15 Gdzie dostać tanią włóczkę? Znamy odpowiedź! Polecamy się, to znaczy sklep Akademii Rękodzieła BOCIAN Prawdopodobnie mamy najtańszą włóczkę Butterfly, a dla tych co im mało, mamy nawet włóczkę BIG Butterfly! Sprawdźcie same! POLECAMY Odpowiedz Link
asiazlasu Re: pasmaterie internetowe 05.04.12, 16:14 ah, przepraszam, widze ze jest korekta Odpowiedz Link
observerpl Re: pasmaterie internetowe 23.04.12, 15:10 włóczki tureckie oraz ręcznie farbowane czesanki i włóczki ręcznie przędzone motki.com.pl Odpowiedz Link
akademiarekodziela Re: pasmaterie internetowe 09.05.12, 09:22 Włóczka, wełna, zpagetti i wszystko inne do dziergania na szydełku i drutach można łatwo znaleźć w odświeżonym sklepie internetowym Akademii Rękodzieła. Warto dodać do listy ulubionych. Odpowiedz Link
spinka1_0 Dobra i sprawdzona pasmanteria 01.11.12, 10:43 Witam Polecam pasmanterię A-Nitex: www.a-nitex.pl/ Kupowałam tam 2 razy zestawy nici i wszystko przebiegło sprawnie! Odpowiedz Link
tfu.tfu biferno.pl 25.12.12, 22:41 wiele razy już tam robiłam zakupy i mogę szczerze polecić. przesyłka tania i szybka, można płacić za pomocą paypal. dla mnie rewelacja. Odpowiedz Link
newtie Re: pasmaterie internetowe 22.01.13, 19:24 Czy robił ktoś z Was zakupy w pasmanterii kokonek? Widziałam, że mają bardzo dobrą cenę włóczki kotek i zastanawiam się nad zakupem.. Odpowiedz Link
makeland Re: pasmaterie internetowe 23.05.13, 12:59 www.makeland.pl Nowo powstała pasmanteria, sklep internetowy jest na bieżąco uzupełniany. Zapraszamy Odpowiedz Link
3-piegi Re: pasmaterie internetowe 05.09.13, 00:56 a ja zaglądam do internetowej pasmanterii: www.moja-pasmanteria.pl i zadowolona jestem z zakupów więc jakby ktoś był zainteresowany to mogę polecić. Wstążeczki są superowe! Odpowiedz Link
tutaj-tanio Re: pasmaterie internetowe 18.09.13, 14:51 Sklepy dość bogate w asortyment który się przyda do naszych robótek, bo coraz mniej jest pasmanterii które funkcjonują stacjonarnie. Odpowiedz Link
akademiarekodziela Re: pasmaterie internetowe 21.11.13, 08:45 Sklep Akademii Rękodzieła: - tasiemki - ozdobne wstążki - włóczka - druty i szydełka - wełna do filcowania - zpagetti - filcowanie na jedwabiu - decoupage - artykuły pasmanteryjne - i wiele innych. SKLEP Akademii Rękodzieła BOCIAN - www.sklep.akademiarekodziela.pl Odpowiedz Link
makeland Re: pasmaterie internetowe 21.11.13, 16:21 Pasmanteria Makeland Bogaty wybór włóczek z całego świata! Włóczki na szale, chusty, czapki, kominy, sweterki, kocyki. Włóczki akrylowe, wełniane, mieszanki. Atrakcyjne ceny, duży wybór, szybka obsługa. Zapraszamy! Odpowiedz Link
e-motek Re: pasmaterie internetowe 28.01.14, 09:41 zapraszamy do nowo otwartego sklepu internetowego www.e-motek.pl jesteśmy dystrybutorem włóczek ggh (www.ggh-garne.de) Odpowiedz Link
sklepzeberka Re: pasmaterie internetowe - Sklep Zeberka 05.03.14, 18:03 Sklep Zeberka www.sklep-zeberka.pl Odpowiedz Link
m_constance Re: pasmaterie internetowe 25.05.14, 20:38 Dzisiaj doczekałam się otwarcia mojego własnego sklepu z wełną www.uchmurki.pl Na początku sprzedawać będę włóczki firmy Drops i Dream in Color, ale w planach jest sprowadzanie nieistniejących na polskim rynku marek z całego świata. Zapraszam i pozdrawiam! Marzena Odpowiedz Link
bobbiny Re: pasmaterie internetowe - www.bobbiny.pl 13.06.14, 13:53 To ja też bardzo serdecznie chciałam zaprosić do siebie: www.bobbiny.pl U mnie królują grube bawełniane włóczki z recyklingu typu zpagetti To dopiero początek, ale asortyment będzie się poszerzał. Zapraszam Odpowiedz Link
bezfryzury Re: pasmaterie internetowe - www.bobbiny.pl 31.07.14, 18:09 www.aspenyarn.pl Rzeczywiście włóczki ze świata ,niekoniecznie z Turcji . Piękne , dobrej jakości . Odpowiedz Link
deborka87 Re: pasmaterie internetowe - www.bobbiny.pl 19.12.14, 16:33 Ja jestem w bobbinach absolutnie zakochana! Już kilka fajnych rzeczy sobie wybobbinowałam A okazuje się, że zastosowanie bobbinów jest bezgraniczne i nieskończone. Super sprawa <3 Odpowiedz Link
akademiarekodziela Re: pasmaterie internetowe 01.08.14, 09:01 Po włóczkę, wełnę, zpagetti i tasiemki warto zajrzeć do: sklep.akademiarekodziela.pl Szczególnie, że jest świetna promocja dla wszystkich blogerek Odpowiedz Link