yasmeen 15.09.06, 11:18 ladny ale cena... ehhh... www.allegro.pl/item127658605_okazja_100_jedwabiu_wloczka_z_anglii_.html pozdr yas Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaba1 Re: jedwab na allegro 15.09.06, 11:36 w tym wypadku nie kupiłabym "w ciemno" włóczki, wolałabym pomacać, zobaczyć ile tego jest itd. Odpowiedz Link
yasmeen Re: jedwab na allegro 15.09.06, 11:43 ja nawet po pomacaniu A to dlatego, ze nigdy nie mialam w reku takiej wloczki i nie potrafilabym wyczuc ile jest procent jedwabiu w jedwabiu pozdr yas Odpowiedz Link
opakowana Re: jedwab na allegro 15.09.06, 13:19 Ja mam czysty jedwab (Debbie Bliss) - dla niewprawnego oka/reki to jest wiskozowate w reku, sliskie, mile, delikatne, ale ma czegos milego wiecej...tylko UWAGA - sprzedawany jest jedwab z sari - scinki materialu sa przemielone nieco (w malakserze? hehehe)i przedzone. wychodzi ciekawa wloczka ale glownie na torby i takie tam, bo material - jak kazdy material - siepie sie i wloczka jest taka fredzlasta wlochata jakby - chyba ktos tu juz pisal o tej wloczce. Jest to niemniej czysty jedwab! ale w sumie jedwab sie wyczuje przez palce - jakas szlachetnoscia bucha - jak kaszmir miekkoscia Pierz Odpowiedz Link