hada131 11.02.07, 19:08 www.phildar.fr/catalogues/catalogue-interactif.aspx niestety tylko do oglądania (przynajmniej dla tych w Polsce) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanah2o Re: nowe katalogi phildar 19.03.07, 13:53 na stonie phildara pojawil sie do obejrzenia kolejny katalog wiosenny "twenty". J. Odpowiedz Link
mjermak Re: nowe katalogi phildar 19.03.07, 15:06 fajny ten twenty tylko musialabym sporo schudnac do wiekszosci modeli. Troche mi sie nie podoba powrot stylu z lat 80tych czyli tuniki i leggingsy-chociaz pamietam ze kiedys, pod koniec LO taki tuniko-kardigan tylko rozpinany popelnilam (z opadajacymi ramionami) i nosilam do leggingsow. Ciekawa jestem swoja droga co sie z nim stalo, byl zrobiony z bawelny zerowki z meksykanskimi wzorami a kolorek mial turkusowo-seledynowy-jedyny jaki dalo sie wtedy kupic. Odpowiedz Link
baarbara Re: nowe katalogi phildar 19.03.07, 17:36 Super, dla mnie szczególnie te gazetki z ciuszkami dla dzieci . Pozdrawiam Odpowiedz Link
joanah2o Re: nowe katalogi phildar 26.04.07, 17:32 Teraz na lato-szydelko, juz na stronie. J. Odpowiedz Link
cannella Re: nowe katalogi phildar 26.04.07, 20:32 Fajowe te szydełkowe rzeczy. Kiedy ja zrobię to wszystko, co mi w kolejce na zrobienie czeka...? Odpowiedz Link