007przemo 17.10.09, 23:47 może pytanie jest z rodzaju zwariowanych, ale czy ktos wie, czy w okolicach otowcka znajduje się jakas hala/teren do gry w paintball`a? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta_i_koty Re: paintball 18.10.09, 01:10 O hali nic nie wiem, ale ślady po amatorach tej rozrywki widywałam nie raz w Pogorzeli i na terenie Zofiówki...;) Odpowiedz Link
007przemo Re: paintball 18.10.09, 10:30 oj z tonu wpisu wnoskuje, że raczej nie jesteś zwolenikiem takiej zabawy:( Odpowiedz Link
venoos1 Re: paintball 18.10.09, 11:55 tutaj cos znajdziesz : grono.net/paintball/topic/17596267/sl/paintball-warszawa-wawerfalenica/ Mi sie to podoba ;) ;) Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: paintball 18.10.09, 21:27 007przemo napisał: > oj z tonu wpisu wnoskuje, że raczej nie jesteś zwolenikiem takiej > zabawy:( Ani zwolennikiem, ani przeciwnikiem - lata mi;) Odpowiedz Link
under-grund Re: paintball 09.04.10, 12:53 oo7przemo: widzę, że jesteś fanem tego sportu, także przy okazji mam do Ciebie pytanie..jakich butów używasz do paintballa? bo jestem właśnie na etapie poszukiwań, jak narazie słyszałam tylko same dobre opinie na temat butów taktycznych Bates, także chciałabym wiedzieć, czy faktycznie są takie idealne do tego typu sportu? może znasz jeszcze jakieś inne marki tego tupu obuwia? Odpowiedz Link
marasbone Re: paintball 30.04.10, 15:07 Buty firmy Bates są dedykowane pod paintball i Air Soft Gun, więc są idealne do tego, ponieważ są bezpieczne, wygodne i lekkie. Chronią nogę przez urazami i skręceniami, a podeszwy chronią tyłek przed upadkami:). Odpowiedz Link