comoda 13.04.11, 13:57 Czy w Celestynowie jest gabinet weterynaryjny godny polecenia? Mam dość negatywne doświadczenia z weterynarzem otwockim i chętnie przeniosłabym się z inwentarzem do gabinetu w Celestynowie :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w00dman Re: WETERYNARZ CELESTYNÓW 19.06.11, 19:37 Sterylizowaliśmy kocicę 7-8 lat temu, która to dziś liczy sobie już 12 lat i dalej skacze po drzewach, poluje na ptaki, nie choruje, łasi się. Wszystko z nią O.K. A klinika weterynaryjna to "u Pana Baczyńskiego" Celestynów, Laskowska 40, Tel. 22 719 36 00 Odpowiedz Link
krzysztof040887 Re: WETERYNARZ CELESTYNÓW 11.03.14, 10:37 Lecznica zwierząt w Celestynowie lekarzy państwa Baczyńskich,to bardzo dobra ,godna zaufania i polecenia . Moje zwierzęta od kilkudziesięciu lat są pod bardzo dobrą opieką Pana doktora Baczyńskiego ,teraz i seniora :) i jestem bardzo zadowolona z leczenia ,opieki .Mój pies ma 20 lat i kilka miesięcy ,był zabrany jeszcze ślepy od matki, z tyfusem ,wszołami kurzymi,zarobaczony . Serdeczne dzięki Panie doktorze,dzięki Panu mój pies jest jeszcze ze mną . Gorąco polecam lecznicę Panów Dr. Baczyńskich . Odpowiedz Link
krzysztof040887 Re: WETERYNARZ CELESTYNÓW 11.03.14, 10:44 krzysztof040887 napisała: > Lecznica zwierząt w Celestynowie lekarzy państwa Baczyńskich,to bardzo dobra ,g > odna zaufania i polecenia . Moje zwierzęta od kilkudziesięciu lat są pod bardzo > dobrą opieką Pana doktora Baczyńskiego ,teraz i seniora :) i jestem bardzo za > dowolona z leczenia ,opieki .Mój pies ma 20 lat i kilka miesięcy ,był zabrany > jeszcze ślepy od matki, z tyfusem ,wszołami kurzymi,zarobaczony . > Serdeczne dzięki Panie doktorze,dzięki Panu mój pies jest jeszcze ze mną . > Gorąco polecam lecznicę Panów Dr. Baczyńskich . Przepraszam ,brak podpisu uzupełniam . Z Powazaniem Elżbieta Wyszomirska . > Odpowiedz Link
frau_1 Re: WETERYNARZ CELESTYNÓW 27.03.17, 15:07 Nie, nie i jeszcze raz nie. Nie polecam. Po pierwsze zdziera, idac na wizyte po zwykle szczepienie, dowiadujesz sie ze np owszem za szczepienie jest tyle a tyle, ale jeszcze trzeba zaplacic za rekawiczki, dezynfekcje itp itd. Chore. Gen. priorytetem jest zarobek a nie dobro zwierzecia. Wiec jesli zwierzak bedzie chory wymysli mase zabiegow, badan, wizyt, naprawde zbednych. Bylam u niego ostatnio, aby skonsultowac diagnoze i sposob leczenia ustalony z moim stalym wetem. Diagnozy nie postawil, bo bez badan nie da rady, choc wszystko bylo widac jak na dloni. Zaplanowal 3 zabiegi, w tym wstepny czyli czyszczenie zebow. Dodam ze chodzi o zabiegi w narkozie dla umierajacego 2o letniego kota. Obiecywal, ze dzieki tym 3 operacjom kot pozyje moze jeszcze 3 miesiace. Koszty z tego co sie zorientowalam wynioslyby mnie co najmniej 2 tys. zl. Kot zyl jeszcze rok bez zadnych operacji p. Baczynskiego, otoczony opieka paliatywna. Odpowiedz Link