Dodaj do ulubionych

usuwanie 3 migdała

23.05.11, 13:03
Czy ktoś z was usuwał dziecku 3 migdał?? moj 3,5 letni syn ma skierowanie na zabieg ale terminy w wawie sa tak odległe ze szok, czy miał z ktoś z was z tym doświadczenia i wie moze gdzie trzeba pojsc do kogo zeby to przyspieszyc.
Obserwuj wątek
    • agusja1 Re: usuwanie 3 migdała 23.05.11, 20:48
      Mój syn bedzie miał usuwany 21 lipca w Kolejowym w miedzylesiu. na wizyte czekałam miesiąc a na zabieg 2 miesiące od wizyty. Tylko jest jeden minus tam robią zabiegi dzieciom powyżej 22 kg wagi. Rozmawiałam tam z inną mamą i powiedziała, ze w tym szpitalu czeka sie najszybciej ze wszystkich warszawskich. Powodzenia.
      • eva29 Re: usuwanie 3 migdała 23.05.11, 22:40
        o miedzylesiu słyszałam ale własnie moj wazy 15 kg. terminy sa kosmiczne ok 6 do 15 miesiecy. Kochana słuzba zdrowia.......
        • patsik Re: usuwanie 3 migdała 24.05.11, 23:49
          tylko państwowo?
          ja słyszałam same dobre opinie o Kajetanach, ale terminy trzeba sprawdzić, bo nie wiem
          prywatnie - bez problemu, np. w Damianie
          • aklekotka Re: usuwanie 3 migdała 25.05.11, 08:48
            W Kajetanach czekamy w kolejce od lipca zeszłego roku. Termin miał być na lipiec, teraz przesunął się na wrzesień ( 12- 15 miesięcy czekania )
            • agusja1 Re: usuwanie 3 migdała 25.05.11, 09:06
              Prywatnie w Krajmed-zie w warszawie powiedzieli, ze na zabieg czeka się miesiąc ale zaśpiewali mi 4 tyś za zabieg (3 migdał + poprawa skrzywionej przegrody nosowej) więc zrezygnowałam.
              • eva29 Re: usuwanie 3 migdała 26.05.11, 20:45
                najtaniej poki co to powiedzieli w otolaryngolodzy24.pl bo 2,3 tyś i terminem dopasowuja sie do mnie, a z nfzetu czeka sie 3-4 miesiace. To i tak jak dla nas długo bo syn ma bezdechy w nocy a ja spodziewam sie dziecka pod koniec sierpnia i wolałabym mieć to z głowy do rozwiazania. Jutro jade na niekłańska osobiście i zobaczymy czy da sie cos wywalczyć.
                • aklekotka Re: usuwanie 3 migdała 27.05.11, 09:39
                  Córka naszych znajomych również miała bezdechy. Miała to napisane na skierowaniu na zabieg od laryngologa. Jej mama dzwoniła do porani w CZD, a tam w trybie pilnym był ustalony termin konsultacji, a później zabiegu ( bo dziecko z bezdechami) Cała sprawa zakończyła się w przeciągu miesiąca. To było dokładnie rok temu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka