Dodaj do ulubionych

Firma Dormet

22.06.11, 21:44
Czy ktoś posiada drzwi wewnętrzne firmy Dormet?????
Potrzebuję opinii dotyczącej wykonania jak i samych fachowców.
Obserwuj wątek
    • hepatus12 Re: Firma Dormet 02.09.11, 09:58
      Drzwi generalnie średnie(dużo poprawek)....ale jakość obsługi po prostu dyskwalifikująca.
      Reklamowanie u nich czegokolwiek graniczy z cudem, nie odbierają telefonów i zwodzą w nieskończoność.
      Obiecują tygodniami i czekają aż klient odpuści.....szok!!!!
    • hiro77 Re: Firma Dormet Józefów Wawerska 27 01.10.13, 08:47
      Jakość mierna, problemy z reklamacją, nie przyjeżdża na umówione spotkania, nie odbiera telefonu, wymyśla niestworzone historie itp. Wykonał u mnie kilka drzwi, niestety każde reklamowałem, niektóre kilkukrotnie. Po dwóch latach panel zewnętrzny drzwi wejściowych kwalifikuje się do wymiany. Chcesz stracić kasę - zamów drzwi w DORMET !!!
      • wrotka2013 Re: Firma Dormet 15.10.13, 14:17
        Mam takie samo zdanie co poprzednicy , ale historie wymyślane przez tego pana dlaczego nie przyjechał są rewelacyjne !! I jeszcze jedno nie wiem czy was też to spotkało ale do mnie przyjechał długo po umówionym terminie oczywiście kasy przeznaczonej na drzwi już nie było i miał dostać na następny dzień , przez wieczór dzwonił chyba ze sto razy , zebym nie zapomniała !
        O drzwiach już zapomniałam bo po 3 latach miałam dosyć wydzwaniania , proszenia i wymieniłam znowu .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka