Dodaj do ulubionych

informacja

12.09.11, 20:57
Nie wiem, jak to się stało, ale mam możliwość usuwania wątków na naszym forum. Nie prosiłam o taką funkcję, jednak - skoro ją dostałam z góry (skąd?), postanowiłam skasować powtarzający się wątek gitarowy. Nie mam nic przeciwko ogłaszaniu się na forum ze swoją działalnością (tym bardziej, że zniknął gdzieś wątek reklamowy, który ładnych parę lat sobie tu egzystował), ale kilka postów na ten sam temat to już chyba przesada i ewidentny spam - proszę nie mieć mi tego za złe.
Obserwuj wątek
    • otwocczanga Re: informacja 14.09.11, 08:14
      O, wreszcie będzie porządek na tym forum. Lubię je czasami podczytywać, nawet napisałam coś parę razy, ale ilość spamu i ogłoszeń była ponad mój poziom tolerancji.
      Powodzenia w moderowaniu! :)
      • patsik Re: informacja 14.09.11, 19:44
        kiedyś to forum jakoś tam żyło, teraz chyba jest odzwierciedleniem atmosfery w Otwocku, niestety....
        nie będę wyrzucać wszystkich postów z reklamami, bo to walka z wiatrakami, poza tym nie mam na to czasu, ale jeśli komuś nie wystarczy ogłoszenie się jeden raz, to niestety, usunę

jakby komuś coś personalnie przeszkadzało - proszę o informowanie, będę interweniować, jakby ktoś miał jakieś uwagi, też jestem otwarta :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka