Dodaj do ulubionych

Naprawa zmywarki

02.03.15, 19:18
Czy ktoś z Was zna może speca od naprawy zmywarek w Otwocku i okolicach? Ja trafiłam póki co na dwóch... umówili się a potem olali. I niestety żdanego odwołania wizyty czy pocałuj się w d...
Jakby ktoś miał namiar na sprawdzonego speca od naprawy zmywarek będę wdzięczna...
Obserwuj wątek
    • maryshaa Re: Naprawa zmywarki 18.03.15, 20:04
      Dzięki wszystkim na pomoc! Trafiłam na świetnego gościa od zmywarek z Otwocka, jakbyście potrzebowali kiedyś namiary to też Wam nie podam :-P
      • grzeg_sz_1 Re: Naprawa zmywarki 19.03.15, 12:48
        wiesz że to forum zamiera :-)
        Zdziwił mnie Twój optymizm :-)
        • maryshaa Re: Naprawa zmywarki 21.03.15, 09:46
          Miasto też... masz rację nie dziwi mnie to, ale tak sobie napisałam :-D
          • rmaciek2 Re: Naprawa zmywarki 21.03.15, 13:04
            albo też nikt nie naprawiał zmywarki ;) ja np. chętnie bym pomógł jak bym wiedział, ale niestety.... do tej pory w Otwocku naprawiałem tylko lodówkę, a właściwie to nie naprawiałem bo fachowiec tylko obejrzał i powiedział że zbyt skomplikowane (elektronika) ... więc też nie polecam ;)
          • eryk1972 Re: Naprawa zmywarki 10.07.15, 06:24
            polecam daję nr. 730997531
            • maryshaa Re: Naprawa zmywarki 15.07.15, 10:03
              Dzięki. Mi się ostatecznie też udało po kilku próbach dotrzeć do bardzo kompetentnego pana, którego mogę polecić. Jakby kotś był zainteresowany to namiary moge wysłać mailem.
              • rozowa.chmurka Re: Naprawa zmywarki 17.09.15, 10:05
                Maryshaa, podaj proszę namiary na pana
                • maryshaa Re: Naprawa zmywarki 23.09.15, 20:55
                  Wysłałam, na adres rozowa.chmurka gazeta i tak dalej :-)
                  • rozowa.chmurka Re: Naprawa zmywarki 24.09.15, 11:18
                    Nie mam poczty na gazecie, nie da się jej też w tej chwili założyć. Możesz podać po prostu numer pana? :)
                    • maryshaa Re: Naprawa zmywarki 25.09.15, 19:59
                      Napisz do mnie. Ja mam maila na gazecie. maryshaa (@)gazeta.pl Nie lubię podawać cudzych namiarów publicznie. Pozdr.
                      • rmaciek2 Re: Naprawa zmywarki 25.09.15, 20:01
                        ja też bym chętnie skorzystał jeśli można, a to naprawdę jest taki tajny namiar? mi się zawsze wydawało, że jak ktoś wykonuje jakieś usługi to raczej chciałby być reklamowany
                        • maryshaa Re: Naprawa zmywarki 26.09.15, 14:27
                          Tak czy siak jakby ktoś chciał namiar na zapraszam ponownie na priv.
    • nadzieja1122 Re: Naprawa zmywarki 06.10.15, 07:02
      Witam to ja poproszę o kontakt do tego pana od zmywarki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka