michaelandro 27.11.04, 21:41 Mam dość juz Otwocka... mam dość już forum... nikomu nie służy... nic nie można zrobić...cuz is nothin else to do...every me... every you... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lol21ndm Re: mam dość 28.11.04, 00:32 Wlasnie przeczytalam Twoja wypowiedz na forum londynskim... Dlaczego nie wracasz? Ja rozumiem to odczucie - po pierwszym powrocie z Londynu do PL tez strasznie tesknilam za UK. Odpowiedz Link
ktosia2 forum londyńskie 28.11.04, 23:42 czy mogła bym prosić o "namiary" na tamto forum?...to znaczy na forum londyńskie? Z góry dziękuje za podanie adresu stronki...... Odpowiedz Link
lol21ndm Re: forum londyńskie 29.11.04, 00:01 ktosia2 napisała: > czy mogła bym prosić o "namiary" na tamto forum?...to znaczy na forum > londyńskie? Z góry dziękuje za podanie adresu stronki...... Prosze bardzo (- mam nadzieje, ze Admin nie ma nic przeciwko... :D ): forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15108 Sa jeszcze i inne fora (forums?) - np. Polonia w Londynie i Anglii, czy Praca w Anglii, etc... Odpowiedz Link
lol21ndm Re: forum londyńskie 29.11.04, 00:18 nie ma sprawy - przyjemnosc po mojej stronie ;) Odpowiedz Link
abstrakt2003 Kryzys? 28.11.04, 08:35 A czego oczekiwałeś? Wyluzuj trochę! Ja uważam że forum działa poprawnie! Odpowiedz Link
seksowna.blondynka Re: mam dość 28.11.04, 22:47 a moze bys napisal wreszcie do mnie zamiast tylko narzekac,co? ;-) Odpowiedz Link
erekcjja Re: mam dość 30.11.04, 07:34 Juz pisze do ciebie moja ksiezniczko blondi. A moze tak slonko zaswieci i na seksowny spacer sie wybierzemy? gdzies gdzie bedziemy na chwile sami, cieply mezczyzna u twego boku, odrobina fantazji, czaty na raty ......? Odpowiedz Link
glenkora1 Re: mam dość 30.11.04, 21:14 Hej heJ!!!! Michael, odbiło Ci w tym Londonie??? Ja, choć nie jestem seksowną blondynką, też nie doczekałam się na maila od Ciebie. Jeśli jeszcze ktoś pisze na forum, to znaczy, że jest ono potrzebne. Kiedyś inicjowałeś fajne tematy, przeczekaj jesienną depresję i rób to nadal. Dałeś mi fajny przykład, moje forum jest równie niemądre jak Twoje, ale nie traktuj tego zbyt poważnie;) Odpowiedz Link