kubek 08.12.05, 09:33 photos.allegro.pl/photos/oryginal/76/7604/760491/76049133 ps.Potrzeba jeszcze rozszyfrować wszystkie podpisy :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cziste Re: Panorama Otwocka 08.12.05, 10:34 Prawa strona: 1 od góry - Pałac Szmidta, Otwock; 2 od góry - Otwock, w Parku; 3 od góry - Otwock, bazar; na dole - "nie mam pojęcia". Środek: 1 od góry - Otwock, droga do Pałacu; 2 od góry - Otwock, Figura w Parku. Lewa strona: 1 od góry - "nie mam pojęcia"; 2 od góry - Otwock, w Parku; 3 od góry - Polanka w Lesie; na dole - "wydaje mi sie, że to jest" Otwock, Aleja Parkowa. Odpowiedz Link
cziste Suplement 08.12.05, 10:40 Prawa strona: na dole - "wydaje mi się, że to" Otwock, Grota. Kiedys w Otwocku były takie groty, lepione z takich samcyh kamieni, z jakich zbudowane są murki przy Orlej i Warszawskiej. Może to właśnie taka grota, ale to były raczej grotki niz groty. Jedną z nich penetrowałem jako przedszkolak na terenie nieistniejacego już przedszkola przy Kościuszki. Odpowiedz Link
cziste Suplement 2 08.12.05, 10:45 Albo... Ta "Grota" na pocztówce przypomina mi troche piwnicę między dworcem PKP a dzisiejszym bazarkiem. Tylko czy taka "Grota" byłaby wdzięcznym tematem na pocztówkę? Odpowiedz Link