Dodaj do ulubionych

lepiej o TVP

20.10.24, 09:26
www.wirtualnemedia.pl/artykul/tvp-propaganda-19-30-panorama-teleexpress-rzad-opozycja-eksperci
oczywiście lepiej niż za PiS ale mogło byc jeszcze lepiej
Obserwuj wątek
    • stasi1 Re: lepiej o TVP 23.10.24, 17:10
      I może tak będzie?
    • no-popis Re: lepiej o TVP 23.10.24, 17:29
      stasi1 napisał:

> www.wirtualnemedia.pl/artykul/tvp-propaganda-19-30-panorama-teleexpress-rzad-opozycja-eksperci
      > oczywiście lepiej niż za PiS ale mogło byc jeszcze lepiej
      Po Stalinie byli Malenkow, Chruszczow i nastał Breżniew.
      Breżniew był lepszy od Stalina ale to był jednak ten sam komunizm, może trochę lepszy ...ale komunizm a w końcu chodzi o wolność i ani za Stalina, ani za Breżniewa wolności nie było.
      Trybuna Ludu też był "wolniejsza" za Gierka niż za Bieruta :)
      • stasi1 Re: lepiej o TVP 24.10.24, 08:52
        To czemu ten twój Kaczyński nie zrobił telewizji lepjszej niż za Kopacz? Miał dużą szansę. Przed nim byliśmy dopiero na 18 miejscu pod względem wolności prasy, na świecie, moglibyśmy dużo awansować
        • no-popis Re: lepiej o TVP 24.10.24, 17:20
          stasi1 napisał:

> To czemu ten twój Kaczyński nie zrobił telewizji lepjszej niż za Kopacz?
          To oczywiste bo jest zamordystą takim samym jak Tusk.
          Krytykowałem za to niemojego Kaczyńskiego, są tu moje posty w archiwum, bo nie jestem partyjnym jak Ty ( dużą literą) .
          Nigdy Kaczyńskiego nie podejrzewałem o dbanie o wolność słowa i nie podejrzewam o to Tuska.
          Wszystkim POPiSom pasuje mieć tubę propagandową .
          • j-k jest roznica 24.10.24, 17:26
            no-popis napisała:
            > To oczywiste bo jest zamordystą takim samym jak Tusk.

jest roznica.
            Kaczynski swojego autokratyzmu nie ukrywal.

Tusk swoje wodzostwo ukrywa i lubi chwalic sie pozorami demokracji w swojej Partii.

ERGO: - jest od Kaczynskiego wizerunkowo zreczniejszy.
          • stasi1 Re: lepiej o TVP 25.10.24, 09:06
            Tusk jest takim samym zamordysta jak Kaczyński a pomimo tego pozwolił zrobić trochę wolniejszą telewizję? Ale wszyscy twierdzą że jesteś pisowcem. I właśnie pisowcom zależy na tym aby przedstawić że nie ma różnicy między Tuskiem czy Kaczyńskim więc głosujmy na Kaczyńskiego. w ciągu ostatniego roku Polska trochę awansowała w rankingu praworządności, za Kaczyńskiego ciągle spadała
            • no-popis Re: lepiej o TVP 25.10.24, 13:42
              stasi1 napisał:

> Tusk jest takim samym zamordysta jak Kaczyński a pomimo tego pozwolił zrobić tr
              > ochę wolniejszą telewizję?
              Zgoda co do zamordyzmu ale trochę wolniejszą mnie bawisz. Wolność jest jak ciąża. Nie można być trochę w ciąży.
              Ale wszyscy twierdzą że jesteś pisowcem. I właśnie p
              > isowcom zależy na tym aby przedstawić że nie ma różnicy między Tuskiem czy Kacz
              > yńskim więc głosujmy na Kaczyńskiego.
              Bzdura. I jedni, i drudzy macie z Demokracją tyle wspólnego Kaczyński z państwem obywatelkim a Tusk z prawdomównością.
              • stasi1 Re: lepiej o TVP 25.10.24, 19:07
                Powiedz w więzieniu że dajesz im ograniczenie wolności w postaci zakazu wyjeżdżania z kraju. Daję sobie rękę uciąć że 90 procent pójdzie na taką ofertę. Reszta nie uwierzy że pisowiec może coś tak dobrego dać. Właśnie cały czas potwierdzasz że nie ma różnicy między Kaczyńskim a Tuskiem. Oczywiście Kaczyński jest ci za to wdzięczny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka