bajka111 10.12.05, 14:41 Witam zza miedzy :) Mam pytanie - czy tylko ja nie widze Forum Jozefowa? Nic dzisiaj nie pilam, wiec niby nie powinnam miec problemow. A jednak... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cat_s Re: Forum Jozefow 10.12.05, 15:03 Witaj, To chyba chwilowe, bo w zasadzie jest widoczne; tam gdzie zawsze: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19980&w=29614995&v=2&s=0 Ostatni uwieczniony post to: • Re: stomatolog.... iguloo 10.12.05, 14:05 + odpowiedz Wizyta dzieca z lakierowaniem zębów kosztuje 50zł. Zapisy refundowane przez NFZ będą dopiero w przyszłym roku, w tym limit już się wyczerpał. Ale pewnie to portal szaleje, bo w ciągu ostatnich godzin nie można się dostać do różnych gazetowych miejsc. Pozdrawiam;-) cat_s Odpowiedz Link
bajka111 Re: Forum Jozefow 10.12.05, 15:45 Dzieki cat's. Na ten link wchodze, ale glebiej juz nie da rady. Ale rzeczywiscie cos sie dzieje nie tylko u mnie, bo Was przez jakis czas tez nie bylo. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
cat_s Re: Forum Jozefow 10.12.05, 17:02 Ależ nie ma za co... Polecam się na przyszłość! Btw: bardzo mnie ujęło Twoje uzasadnienie, dlaczego 'niby nie powinnaś mieć problemow'...;-);-) Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link
bajka111 Re: Forum Jozefow 10.12.05, 21:09 Już się znalazło. Całe i zdrowe. Zajrzyj cat's czasem "za miedzę" . Oczywiście jak już przestaniesz być ujęty/a :) Odpowiedz Link
bajka111 cat_s 10.12.05, 21:11 Nie zaden cat's , tylko cat_s oczywiscie. Sorry. Niby nic dziś nie pilam i nie powinnam miec problemów z czytaniem i pisaniem, ale.......... Odpowiedz Link
cat_s Re: cat_s 11.12.05, 00:56 bajka111 napisała: > Już się znalazło. Całe i zdrowe. I chwała Bogu...;-) > Zajrzyj cat's czasem "za miedzę" . Oczywiście jak już przestaniesz być ujęty/a :) Bajko miła... nie mogę odpowiedzieć inaczej, niźli: "Z dziką radością, tak miłemu zaproszeniu nie sposób się oprzeć"...;-) Ale z tym 'ujęciem' to nie taka prosta sprawa... jak już cat'sa ujęło - to i przepadło;-) > Nie zaden cat's , tylko cat_s oczywiscie. Ech... po pierwszej setce pomyłek w pisowni już się pogodziłem z wersją 'apostrofową'... jak widać powyżej zresztą. Aha, to przy okazji, jak mniemam, i kwestia mojej płci się wyjaśniła? ;-) Pozdrawiam:-) cat_s Odpowiedz Link
cat_s Re: cat_s 12.12.05, 21:07 Bajko, Najprościej miedzę przekroczyć klikając w czerwoną linkę na FOtwock, która nosi nazwę "Pruszkowskie Forum Zaprzyjaźnione"... Nie pytaj tylko, dlaczego owo 'zaprzyjaźnione' w cudzysłowie jest ujęte - bo sam od miesięcy się zastanawiam ;-)... A potem to juz prosto - Kocie Zaułki zapraszają:-) Pozdrawiam cat_s Odpowiedz Link
bajka111 Re: cat_s 12.12.05, 22:32 To Twoja miedza byla takze moja miedza przez kilka lat. Milo je wspominam.... Kocie Zaulki - brzmi tajemniczo. Na pewno zajrze :) Pozdrawiam Odpowiedz Link